Şimdi Ara

S5 alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

quote:

Orijinalden alıntı: Software Fountain

quote:

Orijinalden alıntı: barissch

Sony' de düşünüyorum ama sırf o home tuşunun sanal oluşu hem de arayüzünü beğenmememden dolayı vazgeçtim. Benim s5 te aradığım 5s kadar stabil olsun ama şarjı çok gitsin. 720p full hd filan onlar pek umrumda değil. Bir de bişey soracağım Türkiye' ye gelen S5 lerde exynos işlemci varmış galiba. Performans kaybı olur mu sp 'ye göre?

Teşekkürler

Evet Exynos işlemci var Türkiye versiyonlarında. Snapdragon'dan daha kötü olduğunu söylüyorlar ama nedenini bilmiyorum. İşlemcileri ciğerine kadar bilmiyorum açıkçası.

Ama size şöyle söyleyeyim 1.5-2 yıl sonra elinizdeki cihaz da almayı planladığınız cihaz da tarih olur

S5 tüm dünya pazarina snapdragon yonga seti ile cikmistir. Daha sonrasinda exynos islemci gelistirilerek avrupa disindaki bolgelere gonderilmistir. Yani ulkemizdeki urun snapdragondur.

4g modem entegredir.
    4k video cekimi yapilabilmektedir.

Arkadasimda s5 var. Bende note 3, beraber karisik kullanmisligimiz var cihazlarimizi.

Sorularinizi alabilirim.

Ülkemizde exynos modeli satılıyor diye biliyorum. Paralel ithalat durumları hariç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır ama bi note 4 etmez
  • ÇakbeşlikHayalet kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ?

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Yani 1300 liraya paralel ithalat aldığımda sp işlemcili mi gelecek? Daha iyi değil mi?

• Evet para çıkışsa note 4 isteğim ama işte

• quote:

Yani 1300 liraya paralel ithalat aldığımda sp işlemcili mi gelecek? Daha iyi değil mi?

Aldiginiz saticiya gore degisir hocam o. Genelde exynos geliyor ama malum dubai fln daha uygun ithal edenler icin. Urunde belirtirler ama satarken sansa diye bisey yok

• BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Evet baktım da snapdragon' muş. Arasında ki farkları biliyo musunuz? Yani performans şarj ısınma konularında..
  • quote:

Evet baktım da snapdragon' muş. Arasında ki farkları biliyo musunuz? Yani performans şarj ısınma konularında..

Hocam snapdragonlu hiç kullanmadım malesef. Su videoyu atayim. İzleyin isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

quote:

quote:

Sony' de düşünüyorum ama sırf o home tuşunun sanal oluşu hem de arayüzünü beğenmememden dolayı vazgeçtim. Benim s5 te aradığım 5s kadar stabil olsun ama şarjı çok gitsin. 720p full hd filan onlar pek umrumda değil. Bir de bişey soracağım Türkiye' ye gelen S5 lerde exynos işlemci varmış galiba. Performans kaybı olur mu sp 'ye göre?

Teşekkürler

Evet Exynos işlemci var Türkiye versiyonlarında. Snapdragon'dan daha kötü olduğunu söylüyorlar ama nedenini bilmiyorum. İşlemcileri ciğerine kadar bilmiyorum açıkçası.

Ama size şöyle söyleyeyim 1.5-2 yıl sonra elinizdeki cihaz da almayı planladığınız cihaz da tarih olur

S5 tüm dünya pazarina snapdragon yonga seti ile cikmistir. Daha sonrasinda exynos islemci gelistirilerek avrupa disindaki bolgelere gonderilmistir. Yani ulkemizdeki urun snapdragondur.

4g modem entegredir.

Arkadasimda s5 var. Bende note 3, beraber karisik kullanmisligimiz var cihazlarimizi.

Sorularinizi alabilirim.

Ülkemizde exynos modeli satılıyor diye biliyorum. Paralel ithalat durumları hariç

Ulkemizdeki s5 lerin tumunun islemcisi Snapdragon 801 ac dir.(G-900F/G-900FQ)
    Q genellikle bizim ulkemize verilen modellerde oluyor.
    Ornek note 3 cihazlarda da oyle.
    N900 Rus modeli. N9000Q Turkiye modeli.

8 cekirdekli exynos 5422 yonga seti ise Avrupa ulkeleri disinda satilan modeldir.
    (G-900H)

• quote:

Urunun yonga seti disinda farki yoktur. Birebir aynidir.

Ama populerlige bakarsaniz snapdragon model daha fazladir. Ileride rom ve root isleriniz icin daha elverislidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

4g modem entegredir.

Sorularinizi alabilirim.

Ulkemizdeki s5 lerin tumunun islemcisi Snapdragon 801 ac dir.(G-900F/G-900FQ)
    Q genellikle bizim ulkemize verilen modellerde oluyor.
    Ornek note 3 cihazlarda da oyle.
    N900 Rus modeli. N9000Q Turkiye modeli.

8 cekirdekli exynos 5422 yonga seti ise Avrupa ulkeleri disinda satilan modeldir.
    (G-900H)

Teşekkürler. Yanlış biliyormuşum demekki

• quote:

Neden hocam ?

Hocam bana göre alınmaz ama elbet sen bilirsin samsungu pek sevmiyorumda :)

• Tasarım yönünden hoşunuza gidiyorsa Galaxy S5 alınabilir tabiki, sonuçta donanımı çok güçlü bir telefon ve her işinizi rahatlıkla görür.

O fiyat aralığında LG G3 de düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.