Şimdi Ara

s40 dizel periyodik bakım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam.2012 s40 d2 kodlu motor aynı zamanda ford motoru olarak geçiyor.özel servis olarak nerede 40 bin km bakımını yaptırabilirim.yetkili servis yüksek fiyat çekiyor ve aracın zaten gfarantisi doldu.teşekkürler...

• speedy servislerini rutin bakım için kullanabilirsin. marka model fark etmeden 170 liraya hallediyorlar. aynı motoru kullanan c4 ümü sakarya veya istanbuldaki subelerine götürüyorum 1 saat içinde yağ ve filtreler değişiyor.

bilgisayarlı kontrol, lastik havaları, far, sinyal, silecek, ön düzen, fren, balatalar kontrol ediliyor değişecek varsa bilgi veriliyor.

ancak 170 liralık bakımda 10w40 castrol yağ kullanıyorlar. ben farkını verip 5w30 castrol edge yada magnetec yağ koyduruyorum. zaten sizin motorunuza da uygun olan yağ budur.

aynı sekilde grande puntomada 2 bakımı burda yaptırdım. hic bi sıkıntı yok. aracınız bakıma girdiği km tarih ve neler yapıldığı bilgisayarlarına işleniyor. elinize de servis formu veriyorlar. biraz daha kurumsal yerler. müşteri hizmetleri var. tavsiye ederim..
  • Bakım yağ degişimden ibaret degil, zaten o 170 lik bakımı sanayide 100 tl ye yapıyorlar, bir kere speedy ye gittim servisten daha pahalıydı parca değisimi, yağ secimini bile rasgele yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katalogdaki yağdan başka kullandırmayın arkadaşımın aracını turbosuz hale getirdiler aman dikkat
  • İstanbul Anadolu yakası kartal sanayi sitesinde Cındıl Volvo özel servis Hikmet usta - parçaları kendin alıp gidersen uygun bir işçilikle yapıyor. ben triger değişimi, yağ değişimi,buji değişimi yaptırdım. 200 tl işçilik verdim. yağ bakımı daha ucuz.
    İstanbul- Avrupa yakası maslak sanayi sitesi Gençler Volvo özel servis.
  • bakımın yağ değişiminden ibaret olduğunu yazmadım. ancak rutin bakım yağ filtre değişimidir. bunun dışında marka model yakıt tipi ve şanzımana göre üreticinin belirlediği bakım değişim ve kontroller vardır. bu kalemlerde hangi km de neye bakmak yahut kontrol ettirmek gerektiğini biliyorsan pek tabi speddy yahut sanayide bir ustaya halletirebilirsin. ayrıca sanayideki hıdır ustanın daha ucuz olması gayet doğaldır. leş gibi tamirhaneler, sorun cıkınca muhatap yok, yanlış yapınca aaaa bu olmadı şu deneyelim durumları yok. bilmem aradaki farkı anladınızmı? servisten daha pahalı olduğu kısmına sadece gülüp geçiyorum

ayrıca spedyle uzaktan yakından bir alakam yok. ben burda bakım yaptırıyorum ve cok memnun kalıyorum.
  • Şaşmazda ankarada volvo servisi var fevzi usta iyi yer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla bakım masrafı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.