Şimdi Ara

S40 2007 1.6D Dyn 51.000 kmde 44.000 tl uygun fiyat mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir s40 almaya çalışıyorum. 2007 model hiç boyası ve değişeni olmayan
    bakımlı 51.00 km de Dynamic donanımlı ama sunroofsuz S40 44.000 tl eder mi? veya
    Ne kadar eder?
    2.el s40 alırken neye dikkat etmeliyim?
    Tramerden sms le sorgulattım. Karar verirsem servisten ekspertiz yaptıracağım.
    Başka tavsiyesi olan var mı?
    Saygılar.

• merhaba; araç makyajlı kasamı? eger öyleyse boyası değişeni yok ise çok rahat eder, şimdi burda şurası burası demeyeceğim, en güzeli serviste ekspertiz yaptırman olacaktır; ben olsam öyle yapardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylçntş

merhaba; araç makyajlı kasamı? eger öyleyse boyası değişeni yok ise çok rahat eder, şimdi burda şurası burası demeyeceğim, en güzeli serviste ekspertiz yaptırman olacaktır; ben olsam öyle yapardım
    Güzel seçim
    kuzenim 2009 nisanda aldığı arabasını (1.6 D premium ) 42 000 TL ye sıfır almıştı. 1 seneden fazla 25 000 km bindi . 7-8 ay önce 45.000 e sattı.demekki volvonun 2. eli yok lafı tarih oldu.
    araba gerçekten güzel.hele dolusu ve makyajlısı ayrı bir güzel :)
  • Makyaj hangi modelden itibaren yapıldı?
    Baktığım arabanın makyajlı olup olmadığını nasıl anlarım?
    Makyajla beraber gözle görünen görünmeyen hangi değişimler geldi?
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolersin86

Makyaj hangi modelden itibaren yapıldı?
    Baktığım arabanın makyajlı olup olmadığını nasıl anlarım?
    Makyajla beraber gözle görünen görünmeyen hangi değişimler geldi?
    Saygılar.
    makyaj 2008'den itibaren var...
  • Teşekkürler Sayın Ylçntş
    Araç Makyajlı değil.
    Bu Haliyle ne kadar eder?
    Makyajlı olmadığı için vazgeçmeli miyim?
    Saygılar
    quote:

merhaba; araç makyajlı kasamı? eger öyleyse boyası değişeni yok ise çok rahat eder, şimdi burda şurası burası demeyeceğim, en güzeli serviste ekspertiz yaptırman olacaktır; ben olsam öyle yapardım
  • quote:

Teşekkürler Sayın Ylçntş
    Araç Makyajlı değil.
    Bu Haliyle ne kadar eder?
    Makyajlı olmadığı için vazgeçmeli miyim?
    Saygılar
    quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım; şu bi gerçek ki makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasında fiyat farkı oluşmuş durumda, lakın dedıgın gıbı temiz ise ben olsam 42000 civarı bi rakam verirdim, zaten makyajlı yani 2008 ve ustu dedıgın km aralıgında almaya kalksan ona da en az 46-47bin ısterler.Ancak 44000 de çok o araca bence.

• quote:

arkadaşım; şu bi gerçek ki makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasında fiyat farkı oluşmuş durumda, lakın dedıgın gıbı temiz ise ben olsam 42000 civarı bi rakam verirdim, zaten makyajlı yani 2008 ve ustu dedıgın km aralıgında almaya kalksan ona da en az 46-47bin ısterler.Ancak 44000 de çok o araca bence.

Alıntıları Göster
    Fiyatta anlaştıktan sonra neden vazgeçesin
  • quote:

Fiyatta anlaştıktan sonra neden vazgeçesin

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.
    O zaman fiyatta anlaşmaya çalışacağım.
    Dstc vb önemli donanımlarda makyaj öncesi bir eksiklik söz konusu değilse
    makyajı çok da önemsemeyebilirim, haklısınız.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankaralı

Güzel seçim
    kuzenim 2009 nisanda aldığı arabasını (1.6 D premium ) 42 000 TL ye sıfır almıştı. 1 seneden fazla 25 000 km bindi . 7-8 ay önce 45.000 e sattı.demekki volvonun 2. eli yok lafı tarih oldu.

nisan 2009 da ötv indirimi yeni başlamıştı, volvo da diğer çoğu mara gibi fırsatçılık yapmadığından öyle bir fiyata alma imkanı bulmuş, yoksa o dönem de normal fiyatı 50 bin gibiydi.

bu arada bence 2007 mdelin makyajsız olduğu da düşünülürse fiyat çok abartılı, maximum ederi 40.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

Orijinalden alıntı: 06Ankaralı

Güzel seçim

nisan 2009 da ötv indirimi yeni başlamıştı, volvo da diğer çoğu mara gibi fırsatçılık yapmadığından öyle bir fiyata alma imkanı bulmuş, yoksa o dönem de normal fiyatı 50 bin gibiydi.

bu arada bence 2007 mdelin makyajsız olduğu da düşünülürse fiyat çok abartılı, maximum ederi 40.

Alıntıları Göster
    yalnız km si çok düşük o yüzden 42 civarı rahat eder diye düşünüyorum.

• quote:

yalnız km si çok düşük o yüzden 42 civarı rahat eder diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    sıfırı 54800tl olan ve motoru revize edilerek 112hp'ye çıkarılan s40'ın 2007 modeline 44000tl vermek ne kadar mantıklı?

son derece başarılı da olsa sonuçta c segmenti bir arabanın 2.eline şahsen 40bin bile veremezdim herhalde...

arkadaşım 2008'de 45000tl'ye sıfır almıştı...sanırım bu yüzden rakam bana fazla geliyor...

güzel bir pazarlıkla en yakışan rengi de seçerek sıfıra yönelin derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

sıfırı 54800tl olan ve motoru revize edilerek 112hp'ye çıkarılan s40'ın 2007 modeline 44000tl vermek ne kadar mantıklı?

son derece başarılı da olsa sonuçta c segmenti bir arabanın 2.eline şahsen 40bin bile veremezdim herhalde...

arkadaşım 2008'de 45000tl'ye sıfır almıştı...sanırım bu yüzden rakam bana fazla geliyor...

Alıntıları Göster
    kıyas yaptıgınız aracların bırısı full donanımlı olan dıyerı boş bi arac; ikisininde aynı modelının ıkıncı el fıyatlarına bakmanız lazım.Ha dıyorsanız kı boş olsun sıfır olsun ona bırsey dıyemem, lakın benım tercıhım full olan olurdu ıkıncı elde olsa.

• quote:

Dynamic donanımlısı şu anda çok sağlam pazarlıkla ancak 61-62 bin tl ye alınabilir. Bu durumda halen 40 bin tl dahi vermenin
    mantıksız olduğunu düşünüyor musunuz?
    Ayrıca acaba arkadaşınız 45 bin tl ye
    1.baz donanım
    2.premium
    3.premium+dynamic
    bunlardan hangi donanıma sahip aracı aldı öğrenebilir miyim?
    Saygılar.

• quote:

quote:

Dynamic donanımlısı şu anda çok sağlam pazarlıkla ancak 61-62 bin tl ye alınabilir. Bu durumda halen 40 bin tl dahi vermenin
    mantıksız olduğunu düşünüyor musunuz?
    Ayrıca acaba arkadaşınız 45 bin tl ye
    1.baz donanım
    2.premium
    3.premium+dynamic
    bunlardan hangi donanıma sahip aracı aldı öğrenebilir miyim?
    Saygılar.

Alıntıları Göster
    selamlar;

Araçların motorlarında 115 Bg ve 6 ileri vitese geçildi ve baskı balata takviyesi yapıldı.Dinamik paket+Premium Paket+Sunroof+Metalik+High Performance ses sistemi olan bir aracın fiyatı 68.000 TL daha yeni olmuştur.(15/04.2011)

Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: AYDINLIYURT

selamlar;

Araçların motorlarında 115 Bg ve 6 ileri vitese geçildi ve baskı balata takviyesi yapıldı.Dinamik paket+Premium Paket+Sunroof+Metalik+High Performance ses sistemi olan bir aracın fiyatı 68.000 TL daha yeni olmuştur.(15/04.2011)

Bilginize

Alıntıları Göster
    O paraya aynı model ve yakın kilometrede s60 alırsın s40 almak yerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYDINLIYURT

selamlar;

Bilginize

Yani 46 bin tl bu araba için uygunmu demek istiyorsunuz yorumunuz nedir?
    2007 makyaj öncesi kasa ama dynamic ve değişen boya yok ama sunroofda yok
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Bende düşündüm ancak 2007 s40 1.6 d yıllık vergi: 523 tl
    2007 s60 2.4 d yıllık vergi:2105 tl

Beni vazgeçirdi.
    Ayrıca yakıt sarfiyatı açısından s40 max 8 litre yakar s60 hakkında bilgim yok ama daha çok.
    Bunlarıda göz önüne alınca hala s60 der misiniz?
    Saygılar
  • quote:

quote:

Bende düşündüm ancak 2007 s40 1.6 d yıllık vergi: 523 tl
    2007 s60 2.4 d yıllık vergi:2105 tl

Beni vazgeçirdi.
    Ayrıca yakıt sarfiyatı açısından s40 max 8 litre yakar s60 hakkında bilgim yok ama daha çok.
    Bunlarıda göz önüne alınca hala s60 der misiniz?
    Saygılar

Alıntıları Göster
    Benzinli al lpg taktır. s40 tam Volvo'dan sayılmaz bence.

• quote:

Benzinli al lpg taktır. s40 tam Volvo'dan sayılmaz bence.

Alıntıları Göster
    hala almadıysan 2009 model 1,6D 23000 km de sunrooflu full dolu aracımızı satıyoruz. (ısıtmalı koltuklar dijital klima xenon far sis sunroof hafızalı koltuklar vs vs ) şu an bi debriyaj sıkıntısı var. onu yaptırıp sıfır 4 adet 215/45/17 lastik hazır üzerine takıp satıyoruz. araçta arkas yetkili servisince bir kaç sürtmeden dolayı boya yapıldı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.