Şimdi Ara

S40 2006 Model Arka Koltuklar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2006 model dizel bir s40 almaya karar verdim fakat aklıma bir şey takıldı.. Arka koltuklarda diz mesafesinin çok kıza olduğu söyleniyor ve çok rahatsız ediyormuş.. Gerçekten böyle midir? Uzun yolda arkada seyahat eden ortalama boyda bir insan rahat gidemez mi? Acil cevaplarsanız sevinirim.. teşekkürler..

• S40 kullanan yok herhalde..
  • Boyum 190. Bende araç kkullanırken eşim arkada rahat olduğunu söylüyor. Ancak ön koltuk benim konumumda iken ben arkada biraz sıkışıyorum.
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim :).. Bu cevaptan fazla bir sorun çıkmayacağını, rahat edebileceğimi mi anlamalıyım? Sağol..
  • arka koltuk diz mesafesi sorunsuzdur...fakat çok uzyn gövdeli biri için baş mesafesi sorun yaratabilir....2010 s40 drive sahibi olaraktan tüm orularınızı cvplayabliim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestekar87 -- 9 Temmuz 2010; 20:49:20 >
  • Siz bütün sorularınızı cevaplarım deyince aklımdaki bütün sorular uçtu gitti birden :D .. Çok teşekkür ediyorum gerçekten.. Bu soruma verdiğiniz cevap içime su serpti ve sanırım en aşağı 2007 model bir s40 alacağım.. :D

Şöyle bir soru sorsam size.. Arabanın az yaktığını biliyoruz.. buna göre performansı nasıldır? sizin gözünüzde eksi yönleri var mı arabanın.. Çünkü bu arabayı almak için passat'tan vazgeçiyorum...

Şimdilik sorum bu olsun.. Çok teşekkür ederim.. :D

Edit: Bir soru daha.. Arbanın boş dan full e doğru isimlendirmesi nasıldır? Dynamic en full olanı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahankorkmaz -- 9 Temmuz 2010; 22:06:03 >
  • 1.4TSI motorun ataklığını bulamazsınız ancak 1500 devir üstünde torkunu hissettirir. Çok yüklü ve motor soğuk iken kalkışlarda ve özellikle yokuş yukarı ise devrin yükselmesini bekleyip öyle kalkmak gerekiyor. Bunun dışında bir sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arka diz mesafesi normal,1.84 boyu olan bacanağım arkada rahatça oturuyor. dynamic en donanımlısı, sıralama şöyle; prime-premium-dynamic. dynamicde cruise control ve elektrikli sürücü koltuğu ve birkaç kalem daha artıları var, alacaksanız dynamic alın. ayrıca kasa 2008 de makyajlandı daha güzel görünüyor bence. alabilirseniz 2008 dynamic alın 45000 tl civarı fiyatı.satış sitelerinde premium modelleri dynamic diye satmaya çalışıyorlar, dynamic ile premium arasındaki farkı ilk bakışda direksiyondan anlayabilirsiniz. dynamiclerde direksiyonun üstünde solda cruise control tuşları var buna dikkat edin:) s40 1.6D çok güzel araba ama benzinli motordaki atikliği beklemeyin kalkışlarda. rampa çıkarken yüksek torkundan dolayı bayılmaz,dengeli güvenli bir araç ben çok memnunum. passat kullanmadığım için kıyaslayamam ama passat da güzeldir.
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için.. Şu diz mesafesinden dolayı az kalsın vazgeçecektim arabadan :) bu arada full olması ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. Bakalım bu hafta sonu Ankara pazarına gidebilirim.. orada hem bulursam yerinde incelerim arabayı.. Son durum ise şöyle %60 s40 %40 passat :D .. hayırlısı olsun..
  • en güzeli bi oto pazarına veya bi galeriye git kendin dene, bende s60 var ve bu araca bile arkaya bindiğinde burası cok dar diyenler oldu

sanırım ferahlık ve darlık bile kişilere göre değişiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulturikasit

en güzeli bi oto pazarına veya bi galeriye git kendin dene, bende s60 var ve bu araca bile arkaya bindiğinde burası cok dar diyenler oldu

sanırım ferahlık ve darlık bile kişilere göre değişiyo

hocam ama s60ın arkası çok dar. muhteşem araba o ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.