Şimdi Ara

S40 1.6d 2006 model(yardım arkadaşlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çözemediğim bir problem için yardımınıza ihtiyacım var.3 ay önce aldığım 1.6 Dizel 109 beygirlik volvo ma inanın zevkle biniyorum 2012 model C-max imden bu zevki alamıyorum.Aracım 110 000km de.Aldığım günden beri aracım rolantide iken sarsıntılı bir şekilde çalışıyor bunu koltuğumdan çok rahat hissedebiliyorum klima devreye girdiği zaman bu sarsıntı iki katına çıkıyor, fakat aracın hemen hareketinden sonra hiç bir sorun kalmıyor çekişinde yakıt tasarrufunda en ufak bir sorunum yok.
    110.000 bakımını yeni yaptırdım bakımımda hiç paradan kaçmadan triger setinden tutun motor kulağına kadar değiştirdim hatta hiç bir sorun yokken krank kasnağını bile değiştirdim,servisinden motorsilk eklettim, yazılımdan kaynaklanan bir durum olabilirmi acaba diye yazılımını ubdate ettirdim ama malesef rolanti çalışırken ki o sallamasını bir türlü yok ettiremedim.Malesef servisden aldığım yanıt çalışması gayet normal cevabı oldu.
    Aracı daha çok şehir içinde kullandığımdan dolayı ve klimalı bana inanılmaz rahatsızlık veriyor bunun çözümü nedir acaba.Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.