Şimdi Ara

S4 Mini vs. Grand 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim hocam aslında bir kaç ay sonra windows phone 8.1 güncellemesi geldiğinde kutucuklar sıkıcı olmaktan çıkıcak özelleştirebilcez arka plana resim vs. koymak gibi.Uzun süre ıps ekranlı telefon kullanınca birden tft'yi ele alınca bana sönük geldi aslında kötü telefon değil bir S3'e ve S mini ailesinden daha kaliteli duruyor bence grand 2 almak daha mantıklı yada zamanınız varsa S5 miniyi bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 18 Mayıs 2014; 0:05:47 >
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Herhalde insanlar iki şeyi birden taşımayayım diye hepsini bi arada barındıran cihaz arıyorlar
    Ama haklısınız da bi yandan ekranlar gittikçe büyüyor, eskiden büyük gelen ekran bir üst model çıkınca göze küçücük geliyor
    Bi zamanlar minicik telefonlar modaydı
  • Samsung geç kaldı s5 mini için hayret
    Haziran'da almayı düşünüyorum bakalım o zamana ne olur sizin durum gibi olur mu zaman gösterecek
  • aslında bir çok ekranlı telefon kullandım. bana göre 4 ile 5 inch arası telefonlar insan kullanımına en optimize olanlar gerek el kullanımı gerek ise görme ile ilgili optimizasyon açısından. o nedenle şu sıralar 4.7 inch ler revaçta. iphone net ama küçük ekranı nedeniyle çok şeyler kaybetti iphone 6 da 4.7 veya 4.8 inch kullanacağı söyleniyor o nedenle. tavsiyem gerek taşıma gerek el kullanımı ve görsellik açısından 4-5 inch arası bir telefon almanızdır.
  • S4 mini alacağınıza moto git ya da neyse 4 almanız daha mantıklı olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki sizinde ilginizi bu çeker kasa olarak çok ilgi çekici ve şık gözüküyor
     S4 Mini vs. Grand 2
  • 1520 iyi de çok büyük taşıyamam diyene zor hele ki yaz ceket mont yok neremizle taşıyacağız onu nokia iyi şeyler yapıyor bence kaliteli evet de telefon olmaktan çıktı bu iş
    Daha büyükleri var hocam mega 6.3'' mesela arkadaşımda var telefonları kapıştırıyoruz sürekli
  • o fiyata xperia sp lumia 1320 ve nexus 4 gibi harika cihazlar var hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

o fiyata xperia sp lumia 1320 ve nexus 4 gibi harika cihazlar var hocam.

Sp pek beğenmedim hocam onu eledim gibi, L1320 de çok büyük ve kamerası mp olarak düşük lensini vs bilmem de. Nexus 4 incelemedim henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askarali

ekranindan memnunum..280ppi civarinda bir degeri var buda ortalama kullaniciyi tatmin eder yani..1050liraya alinacak buyuk ekranli en iyi bunu gordum ben..tabi herkesinde dusuncesinede saygim var..marka fani vs degilim..cok para vermek istemedim bunu aldim.

Aklıma gelmişken bir iki soru sorayım

- Ekranın iç ve dış ortamlarda görünümü nasıl? Kontrast-parlaklık tabi amoled kadar belirgin değil ama ne derecede?
    - Ekranın farklı açılardan görünümü nasıl? (Gerçi ben karşıdan bakarım ama sormak adettendir )
    - Kullanımınıza bağlı tabi de şarjı 1 gün çıkarıyor mu?
    - Oyun performansı nasıl? (Çok oynayacağımdan değil de belki başkasına lazım olur )
    - İnternet hızı vs iyi mi?

Teşekkürler

Dip not: İsterseniz ekranınızdan ss atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

quote:

Orijinalden alıntı: askarali

ekranindan memnunum..280ppi civarinda bir degeri var buda ortalama kullaniciyi tatmin eder yani..1050liraya alinacak buyuk ekranli en iyi bunu gordum ben..tabi herkesinde dusuncesinede saygim var..marka fani vs degilim..cok para vermek istemedim bunu aldim.

Aklıma gelmişken bir iki soru sorayım

- Ekranın iç ve dış ortamlarda görünümü nasıl? Kontrast-parlaklık tabi amoled kadar belirgin değil ama ne derecede?
    - Ekranın farklı açılardan görünümü nasıl? (Gerçi ben karşıdan bakarım ama sormak adettendir )
    - Kullanımınıza bağlı tabi de şarjı 1 gün çıkarıyor mu?
    - Oyun performansı nasıl? (Çok oynayacağımdan değil de belki başkasına lazım olur )
    - İnternet hızı vs iyi mi?

Teşekkürler

Dip not: İsterseniz ekranınızdan ss atabilirsiniz

ekran ic ortamda gayet iyi ekran parlakligi yuzde 50 ve guc tasarrufu devrede olarak kullaniyorum sorun yok..disarda cokta iyi degil bu parlaklikla o yuzde yuzde 100e cekiyorum sikinti olmuyor..farkli acilardan goruste gayet iyi..oyun hic yuklemedim bisey diyemem..sarji en yogun ama en yogunda bile 1 gunu cikaracak seviyede..oyun ve 3g kullanmiyorum onuda soyliyim..wifi 3gye gore daha ekonomik sarj acisindan..2gun cikartir yani ortalama kullanimda..internet hizi 3gde hic kullanmadim evde 10megabit uydunet var onunla gayet akici hicbi sikinti yok..telefon buyuk ama onuda goz onunda bulundurun yani onceki telim htc one s di..ona gore hem buyuk hem agir..yani buyuk tel sevenlere hitap eder..eger boyut onemli degil diyorsaniz ideal cihaz.
     S4 Mini vs. Grand 2 S4 Mini vs. Grand 2

• Ben de wifi ağırlıklı kullanıyorum. Internet ağırlıklı 1-1.5 gün yeterli olacaktır :) ekranı ben de evirip çevirdim bana da sıkıntılı görünmedi ama tft oldugundan sorayım yine de dedim. Dokunmatiği hassas olsun da. Bi de şu an 4.3 yüklü sanırım? Gerçi çok önemli değil benim için bu cihazı alırsam bi ana konu açalım 2 kişilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchiStudent -- 18 Mayıs 2014; 19:18:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4.3 yuklu evet..daha yeni cihaz alanlar cikar kesinlikle..

• Lg G2 daha mantıklı paralel ithalatla 1100 Tl civarı tavsiye ederim.S4 Mini'nin dedesi S4'ü tokat delisi yapıyor S5'lede aralarında küçük bir fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaKemalAtatürk

Lg G2 daha mantıklı paralel ithalatla 1100 Tl civarı tavsiye ederim.S4 Mini'nin dedesi S4'ü tokat delisi yapıyor S5'lede aralarında küçük bir fark var.

Teşekkürler ama paralel ithalat düşünmüyorum Teknoloji mağazalarında da 1500-1600 fiyat çekiyorlar
  • quote:

quote:

Lg G2 daha mantıklı paralel ithalatla 1100 Tl civarı tavsiye ederim.S4 Mini'nin dedesi S4'ü tokat delisi yapıyor S5'lede aralarında küçük bir fark var.

Teşekkürler ama paralel ithalat düşünmüyorum Teknoloji mağazalarında da 1500-1600 fiyat çekiyorlar

epeydir araştırıyorsunuz şunu kesinleştirdik galiba android telefona karar kıldınız da model arıyorsunuz. uzun süre kullanım düşünüyorsanız androidde benim fikrim en çok 3 sene sonra yenisine bakma ihtiyacı doğar. ama çok aktif kullanmayacağım diyorsanız ve temiz ve iyi bir kullanıcısı iseniz hepsi uzun süre götürecektir. en son büyük ekranlılara ilgi duyduğunuzu anlamak kolay, yani phablet tarzı istiyorsunuz o halde bu(grand2) ve note 3 e bir bakın derim. her ne kadar samsung arayüzünü şahsım adına sevemesem de beğeni ve kullanım açısından kişiden kişiye değişebilir diyorum ve grand2 yi beğendiyeseniz alınız. Ancak son bir cümle etmek isterim samsung un tek alınabilir modeli bu konuda büyük ekranlı olarak note 3 tür bir de ona bakınız çıtayı yükselttik ama uzun süre kullanım ve daha akıcı stabillik adına bence 300-500 tl daha fazla verilebilir hem de yanına birçok özellik ve güncelleme vs garantisi. malum note 3 samsung un özel amiral gemisidir ona firma olarak ayrı muamelesi kaçınılmazdır. iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 19 Mayıs 2014; 0:24:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

quote:

quote:

epeydir araştırıyorsunuz şunu kesinleştirdik galiba android telefona karar kıldınız da model arıyorsunuz. uzun süre kullanım düşünüyorsanız androidde benim fikrim en çok 3 sene sonra yenisine bakma ihtiyacı doğar. ama çok aktif kullanmayacağım diyorsanız ve temiz ve iyi bir kullanıcısı iseniz hepsi uzun süre götürecektir. en son büyük ekranlılara ilgi duyduğunuzu anlamak kolay, yani phablet tarzı istiyorsunuz o halde bu(grand2) ve note 3 e bir bakın derim. her ne kadar samsung arayüzünü şahsım adına sevemesem de beğeni ve kullanım açısından kişiden kişiye değişebilir diyorum ve grand2 yi beğendiyeseniz alınız. Ancak son bir cümle etmek isterim samsung un tek alınabilir modeli bu konuda büyük ekranlı olarak note 3 tür bir de ona bakınız çıtayı yükselttik ama uzun süre kullanım ve daha akıcı stabillik adına bence 300-500 tl daha fazla verilebilir hem de yanına birçok özellik ve güncelleme vs garantisi. malum note 3 samsung un özel amiral gemisidir ona firma olarak ayrı muamelesi kaçınılmazdır. iyi geceler.

Öncelikle yorum ve analiz için teşekkürler
    Iphone biraz kapalı kutu gibi geliyor onu bi tarafa bırakırsak fiyatı yüksek
    Windows Phone inceledim ama sanki onun 1-2 senesi daha var arayüz olarak özellikle.
    Geride android ağır basıyor, s4 mini ile grand2 yan yana gelince tuhaf oldu gerçekten ortasını bulamadım Grand 2 aklımda yoktu sadece note ve s serileri ön planda sanırım ondan belki de. s4 mini de ara model diyenler var. Bir yandan da Nexus, Sonylere de bakıyorum ama... Temiz bi kullanıcıyım ve 3 sene belirliyorum kendime, ağır oyun oynamıyorum da. Note 3 kesinlikle en iyi cihazları ama o da bütçeyi aşıyor. Sözün özü sanırım benim fiyat/performans cihazım henüz üretilmemiş

• Bu dediklerinize göre grand2 sizi fiyat ve kullanım değerleriniz açısındanmemnun edecek gibi derim. artık bence gidin bir teknoloji markete elinize alın inceleyin son kararı siz vereceksiniz siz kullanacağınıza göre.
    Haklısınız aslında iyice incelemek lazım, teşekkürler

Ekleme: Hocam son olarak aklıma geldi, 1.2 ghz 4 çekirdek - 1.7 ghz 2 çekirdek farkı nedir? sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchiStudent -- 19 Mayıs 2014; 0:46:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.