Şimdi Ara

s4 mini sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk öncelikle S.A arkadsaşlar ben size bir sorun mu degilmi onu ögrenmek istiyorum ben tam 1 ay önce galaxy s4 mini aldım bugün arkadaşım geldi ondada normal s4 vardı benm anlamadıgım şu s4 ün kamera megapixseli 13 megapixel s4 mininin yani benmkisinin 8 neden böyle he bide yukardan android paneli varya onu indirdigimizde onda daha çok şey var bende daha az neden böyle ben s4 mini alırken böyle oldugunu bilmiyordum neden böyle ya canım sıkıldı :(



  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprrdlk

    İlk öncelikle S.A arkadsaşlar ben size bir sorun mu degilmi onu ögrenmek istiyorum ben tam 1 ay önce galaxy s4 mini aldım bugün arkadaşım geldi ondada normal s4 vardı benm anlamadıgım şu s4 ün kamera megapixseli 13 megapixel s4 mininin yani benmkisinin 8 neden böyle he bide yukardan android paneli varya onu indirdigimizde onda daha çok şey var bende daha az neden böyle ben s4 mini alırken böyle oldugunu bilmiyordum neden böyle ya canım sıkıldı :(

    Telefonunuzda bir sorun yok.S4 Mini S4'e kıyasla daha az özellik içerir.(Ör:Ram,Kamera Megapikseli,Ekran Pikseli vb...)
  • Sonuçta mini sürümü o kadar olacak daha

    Bende de var S4 mini ve gayet memnunum. Sanki o bildirim ekranı full dolunca çok işe yarıyor. Ben hep kapatmayı denedim ama olmadı.
  • arkadaşlar teşekkürler ama size bir sorum daha var bugün başka bir arkadaşımın normal s4 ünde arkasında başka birşey yazıyodu korea yani kore benmkisindede made in china yazıyo bu samsung çin malımı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprrdlk

    arkadaşlar teşekkürler ama size bir sorum daha var bugün başka bir arkadaşımın normal s4 ünde arkasında başka birşey yazıyodu korea yani kore benmkisindede made in china yazıyo bu samsung çin malımı ?

    Çin malı değil çin'de üretilmiş İphone'lerde de aynısı yazıyor. Çinde işçilik ucuz olduğu için orada üretiliyor.Cihazında sorun yok takma kafaya böyle şeyleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.