Bildirim
S4 mini mi- S3 mü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
s3 çok büyük bence estetik olsun diyorsan s4 mini daha mantıklı -
S4 daha şık. Ekranı biraz daha iyi gibi. Ama küçük geldi bana s3 eli daha çok dolduruyor. Bende s3 almayı düşünüyorum. s3 mini kullanmıştım ele çok küçük geliyordu elden kayıp düşüyordu... Küçük akıllı telefon iyi olmuyor -
peki hızı ve ekran kalitesini de soracam arkadaslar.gerek nette gezinirken uygulamalar acıkken video izlerken film izlerken -
-
"""I9300 Galaxy S III modeli 4 adet işlemci çekirdeği bulundurduğundan, daha yüksek bir işlem gücüne sahip (Çok çekirdekli mimariyi destekleyen uygulamalar için geçerli bir önermedir. Tüm uygulamalar bu çoklu çekirdek yapıyı desteklemezler).""
demiş -
s3 tavsiye ederim ama ram de düşündürmüyor değil. -
İkisi de değil bence. SP ikisinden de mantıklıdır. -
S3 olabilir ama biraz bekle 4.3 güncelleme ile şu kasmalar falan gideriliomu bi incelensin öle karar ver istersen -
SP al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1alex
Arkadaslar cihaz alacam ama kararsız kaldim S3 be S4 mini arasında. Genel olarak oyun oynamam. Ekran kalitesi ve estetik olmasi benim icin onemli. Forumda sp icin de cok iyi diyorlar bi fikirlerinizi soylermisiniz. benim icin cok onemli
S3,S4 mini den daha iyi telefon ana ikisinden de daha iyi telefon olarak Xperia SP var.
Markaya para verme boşuna.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sp ikisindende daha performanslı ve daha saglam ve sarjı daha ıyıdır -
S3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s3 ile lg optimus g arasında kaldım şimdide... s3 de 1 gb ram var, lg de 2 gb.. s3ün kamera iyiyken lgnin çok da iyi değil deniliyor -
arkadaslar biraz daha katıp lg g2 almaya karar -
Bu akşam SATURN de s4 mini ile s3 ü kurcaladım. Ekranlarında bariz fark olduğunu söylemeliyim. s3ün ekran parlaklığını full yapmanıza rağmen biraz soluk bir ekran hissi veriyor. s4 mini ekranı daha aydınlık. bu şartlar altında s3e 1000tl üstü para vermek şu an için mantıksız geliyor bana. s3 ikinci el alınabilir.
buna karşın s3 ikinci eli ile gm discovery sıfırı fiyat olarak birbirine yakın olunca temiz bir ikinci el s3 bulunamazsa gm discovery de alınabilir diye düşünüyorum bu konu hakkında. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1alex
arkadaslar biraz daha katıp lg g2 almaya karar
verdin... iyi yapmışsın -
zamanında s3 kullanmış biri olarak tavsiye etmem. onu alcağına general mbile al derim. ben öyle yaptım gayette memnunum
ama illa tavsiye istersen. çıtanı az daha yükseltirsen note 2 lg optimus g pro bu ikisi arasında tercih yap. hatta g2 yi de katarsan tercihlerinin arasına tercihin g2 olsun :) -
İkisinide boşver Nexus 4 al. -
Ben de sp diyorum ama ille ikisinden biriyse s3 alırdım. Ekran büyüklüğü önemli değilse s4mini daha mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X