Bildirim
S4 Lolipop Güncellemesi Rezaleti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hard reset attin mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
Hard reset attin mi
Şuan atamam ama resetle değişen bişey olacağını sanmıyorum akıllı telefonların ömrü 2 sene.
Tabiki hala kullanılabilir ama perfonmans eksikliği artıyor donma kasma başlıyor iphone alsamda aynısı olacak değişen bişey yok en mantıklısı lg'ler 1300 liraya şimdi G3 alıp 2 sene rahatca kullanılır sonra yenilersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GALATASARAY -
Bende sorun yok dostum, dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım telefon gayet hızlı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: VampirAvcısı
quote:
Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya
Hard reset attin mi
Şuan atamam ama resetle değişen bişey olacağını sanmıyorum akıllı telefonların ömrü 2 sene.
Tabiki hala kullanılabilir ama perfonmans eksikliği artıyor donma kasma başlıyor iphone alsamda aynısı olacak değişen bişey yok en mantıklısı lg'ler 1300 liraya şimdi G3 alıp 2 sene rahatca kullanılır sonra yenilersin.
Oyle deme hocam belki de butun sorunlarini cozer en olmadi odinle eski surume donebilirsin biraz ugrassanda canavar olur telefon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: tripmaker
Bende sorun yok dostum, dediğin sorunların hiçbirini yaşamadım telefon gayet hızlı.
Format atayım o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GALATASARAY -
Denemek te fayda var. _____________________________ -
şarJ _____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X