Şimdi Ara

S4 Kies Yazılım Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon yazılım güncellemesini yüklerken hata verdiği (daha doğrusu güncellemeyi yükle diyince durduruldu hatası verdiği) için ben de Kies ile güncellemeye karar verdim.Kies'i kurdum telefonu bağladım pc'ye tanıdı bağlandı hemen update'i buldu yükle dedim güncellemeyi indiriyor fakat bilgisayarda yükleme çubuğu %75'e gelince telefon kendiliğinden kapanıyor ekranda Android simgesi ve altında "Please Do Not Turn Off" yazıyor sonra bilgisayarda yükleme çubuğu %100'e fırlıyor yaklaşık 2 dk sonra birden hata kutusu ve PC telefonu tanımıyor diyor (telefonun kapanmasıyla mı alakalı?bağlantı kesilmesi).Şunları deneyin vs. lütfen telefonun kablosunu çıkarın, pilini çıkarıp takın cihazi yeniden başlatın tekrar bağlayın vs falan diyor ama her denemede sonuç aynı 3-4 defa denedim her seferinde yükleme sonunda telefon otomatik kapanıyor telefonda Android simgesi ve dont turn off yazısı bilgisayarda ise aynı hatada kalıyor...Bilen var mıdır çözümünü bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 7 Ekim 2015; 23:35:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Güncelleme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.