Şimdi Ara

S4 i9505/4.4.2 root yapma yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 4.4.2 roomunu yükledim ancak yüklemeyi tamamladıktan sonra rootlayamadım. Gerekli dosyayıda indirdim lakin recovery üzerinden kurmanız gerekmektedir şeklinde açıklamalar yapılmış nasıl kurabilirim yardımcı olurmusunuz? Tşkler...

• Odin'le yapabilirsiniz diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaloqX

Merhaba arkadaşlar, 4.4.2 roomunu yükledim ancak yüklemeyi tamamladıktan sonra rootlayamadım. Gerekli dosyayıda indirdim lakin recovery üzerinden kurmanız gerekmektedir şeklinde açıklamalar yapılmış nasıl kurabilirim yardımcı olurmusunuz? Tşkler...

Hocam internette biraz aratın ya da buradaki konuda da vardır. Önce cwm recovery zipi indirip, stok recoveryden install zip from sd card deyip, cwm recovery yükleyip oradan atacaksınız sanırım internetten araştırıp bakarsınız. Benim buraya yazdığıma bakıp yapmayın belki bir yer farklıdır,eksik yazmışımdır vs sıkıntı çıkar .videolu anlatım falan bulup oradan yaparsınız. Ayrıca buradaki ana konuda nasıl root atıldığının anlatılmış olması lazım. Ana konuya bir bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginiz için teşekkür ederim. Biraz bakındım ama pek birşey anlamadım. İnş bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.