Şimdi Ara

S4 Engelleme Modu ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S4'te Engelleme modu'nu actigimda sol ustteki bildirimi nasil kaldirabilirim ? Oyle kalicaksa kullanmam ben o modu
    SS koyamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

S4'te Engelleme modu'nu actigimda sol ustteki bildirimi nasil kaldirabilirim ? Oyle kalicaksa kullanmam ben o modu
    SS koyamadim

UP !
  • Koca forumda yardım edebilecek yok mu ??
  • quote:

S4'te Engelleme modu'nu actigimda sol ustteki bildirimi nasil kaldirabilirim ? Oyle kalicaksa kullanmam ben o modu
    SS koyamadim

bi çözüm bulabildinmi banada lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

SS koyamadim

bi çözüm bulabildinmi banada lazım

Yok ya cok sinir bozucu :)

• o bildirimi gizleyebilmek icin cihazin rootlu olmasi gerekir. sonrasinda wanam xposed ile engelleme ikonunu gizleyebilirsiniz.

• cmert kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Ama rootlu degil. Neyse ya kullanmam bende :) Cidden fazla bildirimler sinirimi bozuyor. Sirf kalabalik olmasin diye wifi kapali duruyor mumkun oldugunca sesli modda kullaniyorum. Ve ne gelirse bildirim siliyorum. Hatta pil yuzdesini bile kaldiracaktim fakat ise yariyor ondan kaldirmiyorum. Arti olarak alarmi bile hafta sonu kapatiyorum gereksiz yer kaplamasin diye yukarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Engelleme modu açıkken bildirim gelmesi normalmi???

• Engelleme modunu açınca Engelleme Modunun açık olduğuna dair bilidirimden bahsediyoruz. Sistem bildirim olduğundan kaldırılamıyor. Burada onu tartışıyoruz.
  • engelleme modu açıkken arayan kişiyi meşgulemi atıyo yoksa aradığınız kişiye ulaşılamıyor mu diyor.ben bazı kişilere kapalı görünmesini istiyorum çünkü meşgule atınca zaten anlar arayan engellendiğini.
    bide root işlemi basitmi benim için önemli çünkü.
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Root'u hiç bilmiyorsan yapma ama kişileri engellemenin bir yolu var. Ayarlar > Cihazım > Arama > Arama reddetme > Otomatik reddetme modu Oto reddetme numaraları olacak > Otomatik reddedilecekler listesine de sizi armasını istemediğiniz numaraları yazın. Büyük ihtimal meşgul diyecek bu arayan kişilere. Ama emin değilim. Deneyin. Bir yakınınızın numarasını ekleyin oraya sonra ona sorun ne dedi diye. Kolay gelsin şimdiden :)
  • quote:

Root'u hiç bilmiyorsan yapma ama kişileri engellemenin bir yolu var. Ayarlar > Cihazım > Arama > Arama reddetme > Otomatik reddetme modu Oto reddetme numaraları olacak > Otomatik reddedilecekler listesine de sizi armasını istemediğiniz numaraları yazın. Büyük ihtimal meşgul diyecek bu arayan kişilere. Ama emin değilim. Deneyin. Bir yakınınızın numarasını ekleyin oraya sonra ona sorun ne dedi diye. Kolay gelsin şimdiden :)

zaten direk kişi engelleme var android tel. ama meşgule atıyor karşı taraf salak değilse anlıyor engellendiğini. o sakat benim için. uçak modundada tümden kapalı oluyo. gerçi uçak resmi çıkmasa ben gene razıyım.

• Ararken bu konuya denk geldim.Bildirim konusu gerçekten sinir bozucu bir çözüm yolu bulundu mu acaba ?

Numara engellendiği zaman engellenen numaradan bildirim almamaktan bahsediyorum.Denildiği gibi aramış olduğu ve engellendiği görülüyor.Bildirimler kapatılamıyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.