Şimdi Ara

S4 ekranında yellowish tint problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 6 7 ay önce Galaxy S4 aldım ve yazın başka S4'lerle karşılaştırınca beyazlarımın çok daha sarımtrak durduğunu gördüm. Bunun için teknik servise verdim fakat cihazınızda herhangi bir problem yok jelatini çıkartın dediler. Çıkarttım bir fark olmadı. Sizce bidaha vermeli miyim? Ya yine ciddeye almazlarsa ? Tüketici heyetine başvurmalı mıyım? Ayrıca beyaz dengesini nasıl ayarlayabiliriz ? Yani ben beyazımı daha mavimtırak yapabilir miyim herhangi bir yöntemle ? (Resimlerde sarımtırak olan benım )
     S4 ekranında yellowish tint problemi.. S4 ekranında yellowish tint problemi..

• quote:

Orijinalden alıntı: AndroidNavy

Arkadaşlar yaklaşık 6 7 ay önce Galaxy S4 aldım ve yazın başka S4'lerle karşılaştırınca beyazlarımın çok daha sarımtrak durduğunu gördüm. Bunun için teknik servise verdim fakat cihazınızda herhangi bir problem yok jelatini çıkartın dediler. Çıkarttım bir fark olmadı. Sizce bidaha vermeli miyim? Ya yine ciddeye almazlarsa ? Tüketici heyetine başvurmalı mıyım? Ayrıca beyaz dengesini nasıl ayarlayabiliriz ? Yani ben beyazımı daha mavimtırak yapabilir miyim herhangi bir yöntemle ? (Resimlerde sarımtırak olan benım )

Android versiyonlarını kontrol etmeni rica ederim.
    Yeni 4.3 güncellemesinde görüntüde renk ve keskinlik daha optimize edildi.
    Ayrıca, diğer ürün başka ülkeden gelen bir ürünse imalat yeri, üzerindeki android versiyonları aynı olsa bile farklılık çıkabilir.
    Bu şekilde kontrol veya kıyaslama yapmalısın. Ayrıca ümit ediyorum ki 4.3 ü kendi telefonunda hala güncellemedin !!! Doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 6 7 ay önce Galaxy S4 aldım ve yazın başka S4'lerle karşılaştırınca beyazlarımın çok daha sarımtrak durduğunu gördüm. Bunun için teknik servise verdim fakat cihazınızda herhangi bir problem yok jelatini çıkartın dediler. Çıkarttım bir fark olmadı. Sizce bidaha vermeli miyim? Ya yine ciddeye almazlarsa ? Tüketici heyetine başvurmalı mıyım? Ayrıca beyaz dengesini nasıl ayarlayabiliriz ? Yani ben beyazımı daha mavimtırak yapabilir miyim herhangi bir yöntemle ? (Resimlerde sarımtırak olan benım )

Android versiyonlarını kontrol etmeni rica ederim.
    Yeni 4.3 güncellemesinde görüntüde renk ve keskinlik daha optimize edildi.
    Ayrıca, diğer ürün başka ülkeden gelen bir ürünse imalat yeri, üzerindeki android versiyonları aynı olsa bile farklılık çıkabilir.
    Bu şekilde kontrol veya kıyaslama yapmalısın. Ayrıca ümit ediyorum ki 4.3 ü kendi telefonunda hala güncellemedin !!! Doğru mu?

Bu fotoda iki tel de 4.2.2 ama şuan telim 4.3 (ilk dağıtılmaya başladığı gün güncelledim) yine bir farklılık yok hala sarı

• Belki sacma gelecek hocam ama hatalı üretim gibi geliyor s3 lerin ekranıda böyle amoledlerin sorunu bu ne yazıkki canlılığını kaybediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

Belki sacma gelecek hocam ama hatalı üretim gibi geliyor s3 lerin ekranıda böyle amoledlerin sorunu bu ne yazıkki canlılığını kaybediyor

Kutusundan çıktığı gibi canlılığını kaybetmesine imkan yok ki canlılığı kaybetme olayı 3 4 yıl içinde oluyor diye biliyorum . daha 6 aylık telefonda ne canlılık kaybı ? Ki ben bu sarılığı 3. ayda falan keşfettim :D Samsung'a özel bişey değil her markanın bazı telefonları böyle olabiliyor. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Tekrar servise vericem ekran paneli camı değişimi falan istiycem. Garantiye girer herhalde
  • quote:

quote:

Belki sacma gelecek hocam ama hatalı üretim gibi geliyor s3 lerin ekranıda böyle amoledlerin sorunu bu ne yazıkki canlılığını kaybediyor

Kutusundan çıktığı gibi canlılığını kaybetmesine imkan yok ki canlılığı kaybetme olayı 3 4 yıl içinde oluyor diye biliyorum . daha 6 aylık telefonda ne canlılık kaybı ? Ki ben bu sarılığı 3. ayda falan keşfettim :D Samsung'a özel bişey değil her markanın bazı telefonları böyle olabiliyor. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Tekrar servise vericem ekran paneli camı değişimi falan istiycem. Garantiye girer herhalde

Dostum karsilastirdigin telefon ve kendi telefonundan ayarlardan cihazim ordan ekran moduna bakar misin orda farkli secenekler var ekran renk dengesiyle alakali onlara bi bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rapperasi

quote:

quote:

Dostum karsilastirdigin telefon ve kendi telefonundan ayarlardan cihazim ordan ekran moduna bakar misin orda farkli secenekler var ekran renk dengesiyle alakali onlara bi bak derim

İkisininde ekran modu standart güç tasarrufu açık parlaklıklar aynı seviye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.