Şimdi Ara

S4 Ekran Kırıldı Sorularım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi yanlışlıkla arka cepe koyduğum ve hafif oturmam üzerine Galaxy S4 cihazımın ekranı kırıldı. Önceki telefonum Wave 2'nin de ekranını kırdığım için 2.kez olunca insan baya baya üzülüyor. Cumartesi günü tüm telefonculara gittim, eniştemin arkadaşı(telefoncu) ile anlaştık 500 liraya. Cumartesi gününden beri aklıma gelmeyen kalmadı. Ya telefon çöp şekilde gelirse, ya uyumlu olmazsa, ya başkasının telefonunu bana verirlerse diye. Şüphelerim de çok. Telefoncunun bana dediği şu ; "Ankara'daki Samsung servisinde telefonunu yapacaklar, 6 ay ekranın özel garantisi olacak." En geç 3-4 güne gelir" dedi. Böyle bişeyin doğruluğu varmıdır? Yani Samsung garantisinde yapacaklarından telefonu? Fatura vs hiç bişey vermedim. Tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok memnun olacağım.

İyi forumlar..

• Güncel
  • 1.Fatura ve garanti belgesi olmadan hiç bir servis merkezi ürünü garanti altına sokmaz illa senden garanti belgesi yada fatra isteyecektir ancak samsungda şöyle bir durum var ben bunu galaxy s2 ile yaşadım telefonu alalı uzun bir süre geçmemiş ise üzerinden 1 yıl dan fazla bir süre samsung şöyle bir politika izliyor ımeı numarasından telefonun garantisi olup olmadığı zaten ortaya çıkıyor ve garanti belgesi istemiyor.

2.Madem 500 tl ye anlaştın telefonu gidip kendin samsung servisine vermiş olsan onlarda sana hemen hemen aynı parayı çıkartarak telefonun camını değiştirilerdi ama tabi yine ücret karşılığında çünkü fiziksel yada sıvı teması oldugu zaman garanti dışına çıkıyor garanti karşılamıyor kendin samsung servisine götür değişimi yapsınlar hem için rahat olsun hemde daha sonra aklına olumsuz düşünceler gelmesin.
  • Kirik cihaz olarak 800 liraya alirim. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de s4 ümün ekranı kırıldı ve gittim Samsung bayisine , bana 450 Tl dediler ben de verdim 2 gün sonra teslim aldım telefonu. Eskisiyle hic bir farki yok kalite ayni iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.