Şimdi Ara

S3'TouchWiz ana syf drdurldu!'Sorunu(Ana ekrn görünmyor)-Wipe çare olmadı!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün güncellemeleri denetle dedim ve yeni bir güncelleme geldi. Telefonu güncelledikten sonra ana sayfa hiç bir şekilde görünmüyor ve art arda bu hatayı veriyor. Telefonda sadece bildirim çubuğu aşağı iniyor. Ne yapmam lazım, acil yardım!

Wipe yapıldı çare olmadı ne yazık ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 20 Mayıs 2014; 22:41:58 >

• Yardım edebilecek kimse yok mu?
  • güncelleme bilgisi falan yazıyormuydu neyle ilgiliydi güncelleme ? fabrika ayarlarına döndürmeye çalışın yanlız dosyalar silincek
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    47 küsür mb lık bir güncellemeydi yanlış hatırlamıyorsam. Eklenen: 1 yeni özellik gibi şeyler yazıyordu. Fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

47 küsür mb lık bir güncellemeydi yanlış hatırlamıyorsam. Eklenen: 1 yeni özellik gibi şeyler yazıyordu. Fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim?

cihazı kapatın açarken güç tuşuna ses açma tuşuna ve menü tuşuna basılı tutun elinizi çekin bir menü gelicek wipe data diyeceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

cihazı kapatın açarken güç tuşuna ses açma tuşuna ve menü tuşuna basılı tutun elinizi çekin bir menü gelicek wipe data diyeceksiniz

Telefonu yurtdışından almıştım. Kaydettirdim getirdiğimde. Bu işlem sonrasında bu konuda sorun yaşar mıyım?
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak pasaporta kaydedilmiş ise ve daha önce imei klonlama işlemi yapılmamış ise bir problem olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaptıkdan sonra cihaz hakkında bölümünde ne yazıyorsa buraya yazabilirmisiniz ne güncellemesi cidden mreak ettim şimdi :D
  • Yapılan işlemler resmi hocam. O zaman fabrika ayarlarına dönüyorum? @kemalboran

O güncellemeye etmediğim küfür kalmadı zaten. @blackcat67
  • Wipe yaptım. Fakat sorunum düzelmedi. Hala ana ekranda TouchWiz ana syf durduruldu hatası geliyor.
    Odin ile en güncel stock romu yükleyin. Yükleme işlemi öncesinde ve sonrasında recovery moddan wipe seçeneklerinin tümünü uygulayın. Gene düzelmezse servise verin.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Hocam pek anlamıyorum bu işlerden. Odin ile nasıl güncelleme yapacağım?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83924265&p=1#83924265

burdaki rehberi takip edin güncel 4.3 romu kurun hersey düzelecek

not : Dikkatli yapın önemli bi mevzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Teknolojiyle pek aram olmadığı için telefonu yarın telefoncuya götürmeyi düşünüyorum. Umarım sorunum düzelir.. @kemalboran @KaburgaNecmi
    Telefoncuya para kaptırmayın. Resmi romu indirdikten sonra yükleme işlemi 5 dakika süren oldukça kolay bir işlemdir. Hiç olmadı garantisi varsa Samsung servisine verin onlar yapsın.
    Hocam cidden güvenemiyorum kendime. Gayet temiz kullandığım bir telefon, fazlasıyla da memnundum o yüzden riske girmek istemem. Hem telefonun orjinal güncelleme sonrasında böyle bir hata vermesi de fazlasıyla kafamı bozdu. Telefonu yurtdışından almıştım. Garanti durumu nasıl olacak ki?
    Yurtdışından almış isen garantisi olmaz. İzmir'deysen yükleme işleminde yardımcı olurum.
    Samsung garantisi falan olmuyor mu hocam? Media Markt'dan almıştım yurt dışında. Yok be hocam İzmir'e çok uzağım, çok çok teşekkür ederim ilginiz için..
    Samsung'ta uluslararası garanti yok, yani cihazınız ile Samsung servisleri ilgilenmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.