Şimdi Ara

S3'teki 1 gb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefona yetiyor mu, kasılma falan yaşanıyor mu? yılbaşından sonra almaya ikna ettim babamı ama bu kadar paraya değer mi merak ediyorum. görüşleriniz benim için çok önemli.

• yetersiz diyen bir çok kişi var en en azından ana konusuna bakarsan görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sorudan muzdaribim pek tatmin olamadım çok güzel görünüyor fakat aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum çok ciddi bir mevla telefon için
  • galaxy i9305 getirttim kafam rahat 2gb ram var
  • http://forum.donanimhaber.com/m_61518873/tm.htm

Konuya yazarsanız uzman arkadaşlar cevap verecektir.
  • Yetiyo s3 ün fiyatına göre çok iyi telefon

• Yetiyor cunku ram tuketen bir sey acinca arkaplandaki arayuz widget diger uygulamalari kapatiyor ama ileride ram sorun yaratir ama gunumuz ve 1-2 yil sonrasi icin yeterli olur

• androidte ram her şeydir
  • başka telefon düşünüyomusun sadece S3 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuks

galaxy i9305 getirttim kafam rahat 2gb ram var

Türkiye de bulamaz mıyız ? veya ne zaman gelir fiyatı ne olur ? 2gb ram gerçekten güzelmiş yani telefonu ileriye dönük düşündüğümde en eksik kısmını da tamamlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

başka telefon düşünüyomusun sadece S3 mü ?

2gb'lık olarak note 2 de olabilir ama çok büyük ekranı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimzone

quote:

Yok Nexus 4 önericektim donanım olarak S3 den üstün saf android ve ilk olarak güncellemeleri alıcak bana göre S3 den daha mantıklı ama daha ülkemize gelmedi bu ay veya ocagın basında gelmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuks

galaxy i9305 getirttim kafam rahat 2gb ram var

türkiyede yok mu bu versiyonu yoksa illa amerikadan getirtmek mi gerekiyor?
  • quote:

quote:

quote:

Yok Nexus 4 önericektim donanım olarak S3 den üstün saf android ve ilk olarak güncellemeleri alıcak bana göre S3 den daha mantıklı ama daha ülkemize gelmedi bu ay veya ocagın basında gelmiş olur

hmm. olabilir aslında. ne de olsa en az bir ay daha bekleyeceğim.
  • quote:

quote:

O büyük ekranda süper film izleniyor,süper nette geziliyor.
  • Bende s3 var kesinlikle al pisman olmazsin. Hatta note 2 veya nexus 4e bak derim.

• Yahu kullanılabilir belleğim şuan 390 MB.Telefonum Galaxy S.Kullandığım yazılım CM10.1 ve telefonum ram sıkıntısı çekmiyor.800 küsür MB ram o alete yetecektir.Arka planda 87 oyun açıp 97 sekme açıp fantezi yapmaya çalışanlara tabiki de yetmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Yahu kullanılabilir belleğim şuan 390 MB.Telefonum Galaxy S.Kullandığım yazılım CM10.1 ve telefonum ram sıkıntısı çekmiyor.800 küsür MB ram o alete yetecektir.Arka planda 87 oyun açıp 97 sekme açıp fantezi yapmaya çalışanlara tabiki de yetmeyecektir.

Kesinlikle katılıyorum.S3 sahibiyim aynı anda 3d özellikli sağlam 2 tane oyun açıp internette gezerseniz müzikte açıksa kasıyor.Asphalt 7 ,fifa 12 veya Modern Combat 4:Zero Hour oynarken arkada poweramp den müzik dinliyorum zerre kasmıyor.internette dolaşırken müzik açık face uygulamaları açık whatsapp açık kasmıyor .Fantaziye gerek yok .kullanmadığın uygulamaları düzgün kapattığın sürece sorun yok.Bende bütün uygulamlar kapalı sistem 430 civarı ram kullanıyor gerisi boş. 2gb lık i9305 gibi (modifiye edilmiş modeller) xda gibi yerlerden ,kullanıcılardan(rom hazırlayan ,program yazan) fazla destek görmez.Ben daha bugün root işlemlerini yaptım ve rom kullanımına başladım.Yüzlerce rom var i9300 için.5 ay dayanabildim stock romlara değişiklik iyi geliyor.ileride rom arayacaksın sende ve destek lazım olacak onun için i9300 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsuq -- 7 Aralık 2012; 18:33:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.