Şimdi Ara

s3 support ve adc spell meta fikrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden Supportlar Exhaust flash alırdı adcler ise Heal Flash ama şu gelen Elise Miracle değişikliği(adını yanlış yazmış olabilirim Filozof Taşından regen ve gold veren itemden çıkılan) ile supportların heal alması daha mantıklı çünkü %20 cdr veriyor heal spelline bir de eğer support mastreesinden vermişse healin cd si 130 120 gibi bir süreye iniyor bugün fazlaca yaşadığım sorun adc ye ağır cc focusu beni Cleanse almaya itiyor sizin de görüşünüzü almak isterim
    Özet : Elise Miracle adlı itemin verdiği pasif ile (%20 heal spell cdr) supporta almak daha mantıklı geldi yada adc ye early gamede çıkmak

Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL

Arkadaşlar eskiden Supportlar Exhaust flash alırdı adcler ise Heal Flash ama şu gelen Elise Miracle değişikliği(adını yanlış yazmış olabilirim Filozof Taşından regen ve gold veren itemden çıkılan) ile supportların heal alması daha mantıklı çünkü %20 cdr veriyor heal spelline bir de eğer support mastreesinden vermişse healin cd si 130 120 gibi bir süreye iniyor bugün fazlaca yaşadığım sorun adc ye ağır cc focusu beni Cleanse almaya itiyor sizin de görüşünüzü almak isterim
    Özet : Elise Miracle adlı itemin verdiği pasif ile (%20 heal spell cdr) supporta almak daha mantıklı geldi yada adc ye early gamede çıkmak

Zaten heal alınmıyor ki ADC'ye, alanlar var ama hiç bir steamer'da görmedim. Cleanse ya da Ignite alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 11 Aralık 2012; 1:33:56 >

• Heal oyundaki en çöp spell'lerden birisi. -Çok limitli kullanım alanı var, nerften sonra bile flash, ignite gibi summonerlar daha iyi.-
  • Elise bence solo topa çok yakışıyor darius oynarken mana sıkıntısı çekmemek için hep alırım ilerdede hp mp reganı iş yapar zaten ama ben hata yapıyorum ılk elıseye gıdıyorum ad de sıkıntı yaşanıyor tabi
  • heal gerçekten çok saçma birşey kısıtlı ve mantıklı düşünürsek canın indiği zaman (erken oyunlar da demiyorum) zaten o canı oraya kadar indiren seni indirmesini bilir bence gereksiz türk serverlerinde garen için bile heal alan gördüm çok tuhafıma gitti ne bu hayatta kalma güdüsü ?
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.