Şimdi Ara

S3 Sonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonaya türkiyeden takım katılacağı doğru mudur?

• 4. sezon için Türkiye den takım gideceğini sanmıyorum. Çünkü daha çok öğrenecek şeyleri var. Bir düşün Fnatic veya Gambit gibi takım uyumları yok Türkiye de örnek: koridor değişim veya split push gibi olayları üstesinden gelecek kadar deneyim kazanmalılar eğer deneyim ve tecrübe kazanmadan erkenden giderlerse tahmin edersem ki skor fark olarak yenilebilirler.
  • Öğrenmeye bakma o konuda geridelerde gidecek diye birşey duydum ama gerçekmi değil mi soram dedim.
  • bence 1 takıp katılıp hezimete uğrayıp dönecek
  • Her zaman olduğu gibi her sunucudan takım gidicek.Brezilya Türkiye gibi sunuculardan ise 1'er takım gidicek.
  • Abi cok abarmissiniz ya. Daha split push bilmem ne. Tamam cogunun seviyesine erisemediler henuz ama bu adamlar da internet cafedekiler degil yani. Arti olarak bir copenhag wolves (dogru mu yazdim bilmiyorum) ne bileyim daha sonuk kalmis takimlar diyeuim, bizimkiler bence yerler bunlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam takimlarimiz cok iyi degil ama en azindan o turnuvalardaki oyuncularla iletisime gecip scrim atabilecek duruma geldiler.(Yuzyillar once televizyondan bahsetmek gibi bir sey)Ayrica ustteki arkadasa katiliyorum en azindan bizimkiler aglamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bu sezon sonu olacak turnuvaya bir türk takımı gidecek. ister beğenin ister beğenmeyin o büyük dünya şampiyonasına bir tane türk takımı gidecek. muhtemelen bu da dark passage olacak. umarım kendilerini geliştirirler ve averaj takımı olmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJee

Abi cok abarmissiniz ya. Daha split push bilmem ne. Tamam cogunun seviyesine erisemediler henuz ama bu adamlar da internet cafedekiler degil yani. Arti olarak bir copenhag wolves (dogru mu yazdim bilmiyorum) ne bileyim daha sonuk kalmis takimlar diyeuim, bizimkiler bence yerler bunlari.

cophenaghen wolves çok talihsiz bir örnek olmuş bence. turnuvaya kötü başlamalarına rağmen düzelttiler. şu anda gambit ve fnatic'ten sonra en iyi 3. avrupa takımı olduklarını düşünüyorum.
  • Fark yeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Abi cok abarmissiniz ya. Daha split push bilmem ne. Tamam cogunun seviyesine erisemediler henuz ama bu adamlar da internet cafedekiler degil yani. Arti olarak bir copenhag wolves (dogru mu yazdim bilmiyorum) ne bileyim daha sonuk kalmis takimlar diyeuim, bizimkiler bence yerler bunlari.

cophenaghen wolves çok talihsiz bir örnek olmuş bence. turnuvaya kötü başlamalarına rağmen düzelttiler. şu anda gambit ve fnatic'ten sonra en iyi 3. avrupa takımı olduklarını düşünüyorum.

Copenhagen Wolves örneği cidden kötü. Yerler dediği takıma HWA yenilmiş, geçenlerde Reosta söylemişti bir konuda Çok iyi bir takım olduklarını düşünmüyorum senin aksine fakat mid oyuncuları Bjergsen gerçekten üst seviye; Alex Ich, Ocelote, xPeke seviyesinde olabilir.

Sadece her server'dan en az 1 takımın katılması gerektiğini düşündükleri için birileri gidecek, prosedür gereği yani. Yoksa şimdiye kadar TR dışına çıkabilmiş takımımız yok.

• gitcekte ne yaparlar bilmiyorum finalde baya iyi takimlar oluyor.Hatta World Elite gruptan cikamamisti sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yurdusar

4. sezon için Türkiye den takım gideceğini sanmıyorum. Çünkü daha çok öğrenecek şeyleri var. Bir düşün Fnatic veya Gambit gibi takım uyumları yok Türkiye de örnek: koridor değişim veya split push gibi olayları üstesinden gelecek kadar deneyim kazanmalılar eğer deneyim ve tecrübe kazanmadan erkenden giderlerse tahmin edersem ki skor fark olarak yenilebilirler.

Katiliyorum ama yinede inanmak basarmanin yarisidir

• quote:

cw degilde dragonborns aaa gibi takımları yenebilirler

Ayrıca dark passage daha go4lol de tcm'i yenemiyor burak copenhagen wolwesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seekandestroy -- 7 Nisan 2013; 0:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

gitcekte ne yaparlar bilmiyorum finalde baya iyi takimlar oluyor.Hatta World Elite gruptan cikamamisti sanirim.

2. turda elendiler. sebebi de bence internet kopmaları, oyunların yeniden başlaması. yoksa şu anda oyunun en iyi takımı team we. şampiyon olan tpa yı her turnuvada istisnasız yeniyorlar.
  • quote:

quote:

gitcekte ne yaparlar bilmiyorum finalde baya iyi takimlar oluyor.Hatta World Elite gruptan cikamamisti sanirim.

2. turda elendiler. sebebi de bence internet kopmaları, oyunların yeniden başlaması. yoksa şu anda oyunun en iyi takımı team we. şampiyon olan tpa yı her turnuvada istisnasız yeniyorlar.

tam hatirlamiyorum sanki clg.eu yenip ikinci olmuslardi onlarin onunde oyle aklimda kalmis.Cidden iyi takimlar var najin swd,we,tps,tpa hatta yeni sk telekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: HUIK

quote:

Orijinalden alıntı: yurdusar

4. sezon için Türkiye den takım gideceğini sanmıyorum. Çünkü daha çok öğrenecek şeyleri var. Bir düşün Fnatic veya Gambit gibi takım uyumları yok Türkiye de örnek: koridor değişim veya split push gibi olayları üstesinden gelecek kadar deneyim kazanmalılar eğer deneyim ve tecrübe kazanmadan erkenden giderlerse tahmin edersem ki skor fark olarak yenilebilirler.

Katiliyorum ama yinede inanmak basarmanin yarisidir

hocam neye katılıyorsun. türkiye'den bir takım gidecek. öğrenecek şeyleri olması, kötü olmaları bir şeyi değiştirmiyor. türkiye'den bir takım gidecek, çünkü türkiye'ye server açtılar. her server'dan en az bir takım gidiyor turnuvaya. mesela brezilya'dan da gidecek.

4. sezon ne alaka orasını anlamadım.

• quote:

yediler de zaten :) hwa scrim maçlarda bunları bayaa ezdi skya kılpayı yenilmişler oyun uzun sürmüş bayaa geçen de gambiti yenmişler team rankedda ama alex troll gibi geldi bana yani kısaca hwa ordaki çoğu takımın düzeyinde top ve mid playerları çok iyi
  • quote:

quote:

quote:

tam hatirlamiyorum sanki clg.eu yenip ikinci olmuslardi onlarin onunde oyle aklimda kalmis.Cidden iyi takimlar var najin swd,we,tps,tpa hatta yeni sk telekom.

seri başı oldukları için çeyrek finalden başladılar. clg eu'yu bo3 ün ilk maçında feci blitz oyunlarıyla yendiler. ikinci maçta da yine blitz picklediler yine yeniyorlardı ki oyun kesildi. tekrar başlandığında banlar tekrar yapıldı ve blitz banlandı. clg eu late game takımı seçip oyunu uzattı oyun yine kesidi, sonra tekrar kesildi. en son 1-1 yaptılar skoru. son maç ertelendi. onu ayrı bi yerde oynadılar onu da clg yenince elendiler. ama hak etmediler. çünkü ikinci maçı bariz şekilde kazanıyorlardı. zaten ipl 5'te falan neyin ne olduğunu gösterip herkesi yenip şampiyon oldular. şu anda oynanan starwars liginde de tpa yı yine yendiler. dediğim gibi bence oyunun en güçlü takımı team we. invictus falan da aynı turnuvada najin i falan yendiler. bence bu sezona koreliler ya da tayvanlılar değil çinliler damgasını vuracak.

edit: ayrıca team we nin ikinci takımı pe de elemiş tpa yı. ciddi anlamda çinliler bangır bangır geliyolar. ama bu konu buraya nasıl geldi onu hiç bilmiyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 7 Nisan 2013; 0:30:33 >

• bence DP orayı hak ediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.