Şimdi Ara

S3 pil kalibrasyonu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba 2 yıldır kullandıgım s3 4.3 attıgımdan beri pil sorunu yaşıyorum inanılmaz pil yiyor hatta su gibi içiyor :) Artık telfına güvenemiyorum çünkü sarj bitiyor telefonu kapatıyorum sarj a takıyorum yüzde 60 görünüyorum hemen çıkarıyorum 5 dk sonra bitiyor bundan dolayı ekranda hep titriyor ve yazılımsal hata oluyor artık..Bu arada pilde şişme yok.Degişecekse orjinal pil mi alayım yoksa 3000 mah çin pilleri mi? Orjinal pil nerden bulabilirim?

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92525099

aynisi bende var

• Hocam pili kalibre etmenize yardımcı olabilirim. Aşağıda yazanları sırasıyla yaparsanız sorununuza çözüm getirmiş oluruz. Sonucu buraya yazarsınız.
    1) Telefonun şarjını sıfırlayın. Sonuna kadar bitirin telefon kendi kendini kapatsın. Kapanınca güç tuşuna basıp tekrar açın. Cihaz tekrar kapanana kadar kullanın.
    2) Cihaz artık açılmaz hale gelince bataryayı çıkartıp bir dakika bekleyin ve bataryayı telefona tekrar takıp şarj edin.
    3) %100 olana kadar dokunmayın cihaza.
    4) Telefonu açın. Yine şarj %100 olana kadar bekleyin.
    5) Şarj %100 olup fişten çekin uyarısı gelince şarj aletiyle ayırın cihazı.
    6) Arama ekranına girip *#0228# yazıp Quick Start butonuna basın. Ekran kapanıp tekrar açılacak. Ekran açılınca şarj yüzdesinin düştüğünü göreceksiniz. Hemen şarja bağlayıp tekrar uyarı verinceye kadar cihaza dokunmayın.
    Pilinizi bu şekilde kalibre edebilirsiniz.

• bu aksam deniyecegim sağolun hocam

• Suan pil cok iyi gidiyor tam 1 gun cikardi kalibrasyon ise yarıyormus teşekkürler hocam..

• sisme olan batarya icin denesem olurmu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.