Şimdi Ara

S3 oyun tema vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önerebileceğiniz oyun var mı samsung galaxy s3 kullanıyorum. bide bi tema vardı bi kadın kalçası vardı ekranda dokunca sallanıyordu falan onun gibi hareketli duvar kağıda falan var mı önerebileceğiniz?

• real racing 3,temple run 2 ve subway surfec gibi oyunları yüklemeni öneririm.
  • angry birdsüz olmaz.
    telefonuna blackmart yüklemelisin. ücretli uygulamaları bedavaya indirebileceğin bir program.
    temple run oz indirmeni öneririm. blackmart üzerinden yada apkgalaxy.com'dan indirebilirsin normalde ücretli uygulama.
  • hocam onu yükleyince garantisi geçersiz oluyormuş o yüzden yüklemedim.. banka kartından alıyorum hocam.. hem emeğe haksızlık oluyor :/
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    nfs most wanted aldım hocam yarış oyunu o yeter temple run2 oynadım ancak bir süre sonra sıkıyor mczone4 yükledim savaş oyunu tarzı hoşuma gitti ancak daha çok geliştirmeli oyun istiyorum hocam bildiğin duyduğun varsa haberdar edersen memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomutanLogard

hocam onu yükleyince garantisi geçersiz oluyormuş o yüzden yüklemedim.. banka kartından alıyorum hocam.. hem emeğe haksızlık oluyor :/

Ben yükledim umarım garanti sağlamdadır:)) play store gibi bişey garantiyle ne alakası varmışki :S
  • ben bilgisayarcı da çalışırken almıştım telefonu blackmart mı ne öyle bişey duymuştum yüklicektim tam patron yükleme bilmem ne numarasını mı ne değiştiriyormuş yalan söylemiş olmayım tam bilmiyorum neyi değiştirdiğini ama öyle demişti bende yüklememiştim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nfs most wanted aldım hocam yarış oyunu o yeter temple run2 oynadım ancak bir süre sonra sıkıyor mczone4 yükledim savaş oyunu tarzı hoşuma gitti ancak daha çok geliştirmeli oyun istiyorum hocam bildiğin duyduğun varsa haberdar edersen memnun olurum

Air navy fighters lite uçak savaşı oyunu ayrıca gta 4 var onu da yükleyebilirsin ama s3 de kasabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben bilgisayarcı da çalışırken almıştım telefonu blackmart mı ne öyle bişey duymuştum yüklicektim tam patron yükleme bilmem ne numarasını mı ne değiştiriyormuş yalan söylemiş olmayım tam bilmiyorum neyi değiştirdiğini ama öyle demişti bende yüklememiştim :)

arastırayım bu konuyu bi. gerçi olan oldu yükledim gitti ama..
  • ero_52 kullanıcısına yanıt
    war thunder gibi hoş oyuna benziyor bakmakta fayda var eyvallah
  • yanlış da biliyor olabilirim hocam ama sen yine de bi sor soruştur
  • Blackmart yükleyince garanti gitmez ve o bilmem ne numarası neyse değiştirmez bedava uygulama yükleyebilirsiniz garantiyle hiçbir ilgisi yok rahatlıkla kullanabilirsiniz

Tek tehlikesi virüstür oda hiç başıma gelmedi
  • Uygulamalar ucuz zaten gidip de korsan kullanmayin. Kredi kartiniz yoksa ininal, payby.me var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3-5 lira için o kadar uğraşmaya değmez ayrıca insanların emek verip yaptığı şeyi bedava almakta hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Blackmart yükleyince garanti gitmez ve o bilmem ne numarası neyse değiştirmez bedava uygulama yükleyebilirsiniz garantiyle hiçbir ilgisi yok rahatlıkla kullanabilirsiniz

Tek tehlikesi virüstür oda hiç başıma gelmedi

içim rahatladı sağolun.
    Aslında uygulamarı ücret ödeyip alma taraftarıydım denedim de ama şu google cüzdan mı ne bi uygulama var bir türlü adres bilgilerimi kabul etmedi.
    yanlıs sokak diyip durdu ben de mecbur kaldım blackmart yuklemeye.
  • quote:

hocam 3-5 lira için o kadar uğraşmaya değmez ayrıca insanların emek verip yaptığı şeyi bedava almakta hoş değil

google wallet uygulamasına bir türlü adres ekleyemedim kabul etmiyor sokak ismini. çözümü nedir bunun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.