Şimdi Ara

S3 minideki şarj problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şarjım cok hızlı azalıyor , daha sabah %90 ken öğlen %20 lere düşüyor. Aşırıda bakmam telefona ama durum böyle bi öneriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marshall_Mathers

Beyler şarjım cok hızlı azalıyor , daha sabah %90 ken öğlen %20 lere düşüyor. Aşırıda bakmam telefona ama durum böyle bi öneriniz var mı ?

Ayni sorun bndede var aksam yuzde 50 ile biraktm sabah %10 kalmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryası güçsüz bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski66

quote:

Beyler şarjım cok hızlı azalıyor , daha sabah %90 ken öğlen %20 lere düşüyor. Aşırıda bakmam telefona ama durum böyle bi öneriniz var mı ?

Ayni sorun bndede var aksam yuzde 50 ile biraktm sabah %10 kalmis

Geçen de gece 3 te %80 ken sabah uyandigimda %40 a düşmüş hic kullanamadığım halde

• yok mu yardım edecek ?
  • bu telefona yardım edilemez gari dostum gücü yetmiyor bataryanın.d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam markette wakelock dedector diye bir uygulama var onu indir. hangi uygulamanın ne sıklıkla telefonu uyandırdığını gösteriyor. eğer telefon rootluysa greenify diye bir başka uygulama var ama rootsuz versiyonu da mevcut sanırım o da yerli yersin uyanıp cpu kullanan internetten veri alan uygulamaları gösteriyor. istediğini uyutuyorsun sadece sen açtığında o uygulama çalışıyor. deneyip sonuçla ilgili bilgi verirsen sevinirim. ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Samsung J5 Batarya problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam hocam eyvallah ben bi deneyim yazarım tekrar

Edit: ikisinide yükledim. Grefiny ile birkaç uygulamayi uyuttum şimdilik bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall_Mathers -- 5 Şubat 2014; 20:40:53 >
  • Cihaz akım çekiyo olabilir. İstanbuldaysan dükkanıma beklerim kontrol ederiz burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangarbilisim

Cihaz akım çekiyo olabilir. İstanbuldaysan dükkanıma beklerim kontrol ederiz burada.

İstanbulda değilim maalesef ayni olay yine oldu dün %100 de bıraktım şimdi elime aldim teli %50

• quote:

Orijinalden alıntı: lizardking

hocam markette wakelock dedector diye bir uygulama var onu indir. hangi uygulamanın ne sıklıkla telefonu uyandırdığını gösteriyor. eğer telefon rootluysa greenify diye bir başka uygulama var ama rootsuz versiyonu da mevcut sanırım o da yerli yersin uyanıp cpu kullanan internetten veri alan uygulamaları gösteriyor. istediğini uyutuyorsun sadece sen açtığında o uygulama çalışıyor. deneyip sonuçla ilgili bilgi verirsen sevinirim. ;)

İşe yaramadı hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hangarbilisim

Cihaz akım çekiyo olabilir. İstanbuldaysan dükkanıma beklerim kontrol ederiz burada.

İstanbulda değilim maalesef ayni olay yine oldu dün %100 de bıraktım şimdi elime aldim teli %50

sorunu çözemezsen kargo ile yolla istersen hocam
  • quote:

quote:

hocam markette wakelock dedector diye bir uygulama var onu indir. hangi uygulamanın ne sıklıkla telefonu uyandırdığını gösteriyor. eğer telefon rootluysa greenify diye bir başka uygulama var ama rootsuz versiyonu da mevcut sanırım o da yerli yersin uyanıp cpu kullanan internetten veri alan uygulamaları gösteriyor. istediğini uyutuyorsun sadece sen açtığında o uygulama çalışıyor. deneyip sonuçla ilgili bilgi verirsen sevinirim. ;)

İşe yaramadı hocam

hocam 2 önerim daha var onları da dene olmuyorsa bi servise götür bence de.

1. recoveryden cache partitionu temizlemeyi bir dene. bilmediğini varsayarak anlatıyorum : güç + home + ses açma düğmelerine aynı anda bas telefon bir süre sonra kapanıp yeniden başlayacak recovery menuye girecek ( yeşil android maskotu çıkacak tamir oluyor görseli gibi bişeyler var) onu görünce tuşları bırak. açılan menüden wipe cache partition seçeneğine gel sanırım power tuşu seçiyor onu seç. sonra reboot sytem seçeneğine gel telefonu baştan başlat.

2. ayarlarda fabrika ayarlarına dön var onu yapabilirsin ama telefon numaralarını falan yedekle giderler çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizardking -- 6 Şubat 2014; 15:35:17 >

• quote:

quote:

quote:

İşe yaramadı hocam

hocam 2 önerim daha var onları da dene olmuyorsa bi servise götür bence de.

1. recoveryden cache partitionu temizlemeyi bir dene. bilmediğini varsayarak anlatıyorum : güç + home + ses açma düğmelerine aynı anda bas telefon bir süre sonra kapanıp yeniden başlayacak recovery menuye girecek ( yeşil android maskotu çıkacak tamir oluyor görseli gibi bişeyler var) onu görünce tuşları bırak. açılan menüden wipe cache partition seçeneğine gel sanırım power tuşu seçiyor onu seç. sonra reboot sytem seçeneğine gel telefonu baştan başlat.

2. ayarlarda fabrika ayarlarına dön var onu yapabilirsin ama telefon numaralarını falan yedekle giderler çünkü.

Hocam peki ilk dediğini uygularsam mesaj , müzik , numara , resim vs. silinme ihtimali var mı ?

• Fabrika ayarlarina don. Olmadi bataryada bir sikinti var demektir

• ayrakass kullanıcısına yanıt
    hiç birşey olmaz hocam.
  • quote:

hiç birşey olmaz hocam.

%70 sarj gitmis bu normal degil bence

• 1500mah batarya bırakta öyle olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

quote:

hiç birşey olmaz hocam.

ona demedim hocam cache temizleme muhabbetine birşey olmaz dedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayrakass

quote:

hiç birşey olmaz hocam.

ona demedim hocam cache temizleme muhabbetine birşey olmaz dedim.

ben fabrika ayarlarına dönün dedim zaten cache temizle demedim ki :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.