Şimdi Ara

s3 mini sorum var arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. babam s3 mini i8200 almıs. internetten baktım s3 mini 4.2.2 almamıs sanrıım ama telefona baktıgımda 4.2.2 surum yazıyor. bir de arkadaslar telefonda pil yuzdesini gosterme ozelligi yok bulamadım heryere baktım. yardımcı olabilir misiniz acaba lutfen. tesekkurler şimdiden

• S3 mini modelinin değişik verisyonu yada güncellenmiş versiyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

S3 mini modelinin değişik verisyonu yada güncellenmiş versiyonu.

telefon 0 ama yani kutudan direk 4.2.2 cıktı ya da aldıgı adam orda guncellemiş olabilir. sordugum şey yani resmi olarak 4.2.2 aldı mı s3 mini i8200?
  • -http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-i8200-s3-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8200&categoryId=371946 kardeş bak bu s3 mini farklı tarihde çıkmış ve samsung'da 4.2.2 ile çıkarmış normalde s3 mini 4.1.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

-http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-i8200-s3-mini/productDetails.aspx?productId=telcepsami8200&categoryId=371946 kardeş bak bu s3 mini farklı tarihde çıkmış ve samsung'da 4.2.2 ile çıkarmış normalde s3 mini 4.1.2

tamamdır tesekkur ederim. yani herhangi bir sorun yok degil mi?. bir de s3 mini de pil yuzdesi acma ozelligi yok bi bilginiz var mı ?

• touchwiz'de var diye biliyorum ancak nereden açıldığını bilmiyorum ayarlardan pil kısmın'da varsa vardır.
  • s3 de ekran ayarlarında var ama s3 mini de butun ayarlar menusunu aradım bulamadım. bana biraz sacma geldi ya sarj yuzdesinin gosterilememesi yani herhangi bi uygulama kullanmadan. tesekkur ederim cevaplar için hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam s3mini 18200 modelinde pil gostergesi yok.ayni teli bende kullaniyorum..samsung fazla gormus bu ozelligi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    aynen haklısın ya da unutmuslar :) cunku alt tarafı birkac kod daha yazıcaksın yani neyse artık 3. parti uygulamalarla hallederiz. sen telefondan memnun musun hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

aynen haklısın ya da unutmuslar :) cunku alt tarafı birkac kod daha yazıcaksın yani neyse artık 3. parti uygulamalarla hallederiz. sen telefondan memnun musun hocam?

1 haftadir kullaniyorum ve oldukca memnunum.discoveryi satip aldim.keske gmd hic almasaymisim.
    18190 modeline gore islemcisi daha yuksek.bundan dolayi batarya biraz az dayaniyor.

simdilik genel olarak memnunum.tek eksigi custom rom daha cikmadi bu modele.ins ilerde onlarda cikar

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Aynen islemcisi daha hizli sanirim. Bakalim insallah bi sorun cikmaz ya. Sende kasma falan oluyor mu menu gecislerinde hocam? Bende de su an discovery var babama s3 mini aldim zaten kullanacagi sey arama mesaj bir de internet tarayicisi sorun cikmaz sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi bir kasma yok simdilik. bende arama msj net icin kullaniyorum.fazlasiyla yeterli bu isler icin. choreme firefox rahat calisiyor.
    oyun falan oynamatacaklara fazlasiyla yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.