Şimdi Ara

S3 Mini şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
35.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce s3 mini alıdm gayet memnundum ancak dün akşam eve geldiğimde telefonumun bataryası %1 di bende şarja taktım gece boyunca şarjda kaldı. Ertesi gün telefonu aldıüğımda hiç şarj olmadığını farkettim zaten telefon kapalıydı. USB den bağladım olmuyor farklı 3 tane şarj cihazı denedim olmuyor lütfen yardım edin.

• yardım eden yokmuu ?
  • tayfub T kullanıcısına yanıt
    Peki telefonu açabildin mi?Yani hep %1 mi gösteriyordu yoksa hiç mi açılmıyordu?Pilinde veya şarj girişinde sorun vardır diyeceğim ama bi anda böyle bi şey olması imkansıza yakın.Ama bende de aynı telefon var ve senin sorunun bende de yaşanmıştı şarj etmemişti bi kere.2.sinde düzeldi tabi ama o günüm zehir gibi geçmişti akşam şarj olmadığı için..
  • Hayır telefonun şarjı olmadığından açılmıyor ve ayrıca eski telefonumun pili s3 mininin pilinden daha küçük ancak pil girişine doğru oturtunca telefon çalışıyor ve şarj oluyor böyle olunca bende sorun pildendir dedim ve yeni pil aldım ancak yeni aldığım pilde de çalışmıyor.
    Servise göndermeden önce son çare olarak,önemli verilerinin yedeklerini alarak wipe yapmayı dener misin?
  • herşeyin yedeğini aldım ,bütün telefonu sıfırladım, fabrika ayarlarına getirdim hala kendi pil boyutundaki pillerle çalışmıyor servise yollayacağım yardımın için sağol :)
    Allah Allah gerçekten çok tuhaf böyle bir sorun.Servisten döndükten sonra sonucunu yazarsan memnun kalırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    6 ay önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala servisten gelmedi ancak internetten öğrendiğime göre tamir olmuş orada yazana göre pil yeri hasarlıymış pil tam oturamadığından pili algılamıyormuş :)
  • pilden olmaz o ya şarj soketinden yada şarj aletinden olur bendede bazen görmüyor kabloyu ittiriyorum oynatıyorum geliyor
    Donanımsal bi hasar yani bizim yapabileceğimiz bişey yokmuş :) Sorun olmadan tamir olmasına sevindim İstanbul dışındaysanız biraz geç gelebilir.
    Benimde Alalı 3-4 ay oldu.Fakat Dün teleofnumun şarjı bitmişti.şarja taktım fakat telefonum şarj etmedi.Diğer galaxy şarj aletlerinide USB bağlantısınıda denedim fakat olmuyor.Şarj olmuyor ne yapabilirim?Bi yardımcı olsanız @tayfub
  • Selamlar s3 mini telefonum var şarja takıyorum %100 oluyor şarj aletini söküyorum hala şarj oluyor gözüküyor. Aradan 1 gün geçsn yine %100 bataryayı sök tak yapınca düzeliyor. Yada sürekli şarja tak çıkar yapınca düzeliyor. Garantiye yolladım sıvı teması 380 lira masraf dediler geri geldi hiçte sıvı deymedi ama yapacak birşey yok. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yeni konu açmadım ama sorunum güncel yardım bekliyorum.

• aynı sıkıntı bende de var şarj oluyorgösteriyor çıkarınca . Hadi ya nasıl sıvıteması nasıl :( cok fena... ıns bana oyle bır sey demezler
  • Aynı sorun bende de var. Bendeki sorun da, telefon açıkken ÅŸarj oluyor gösteriyor ama yüzde 1 dahi ilerlemiyor. Kapalıyken sıkıntı yok, 2-3 saaat içinde tam ÅŸarj oluyor. Donanımsal mıdır, nedir çaresi?
  • Kronik vaka.
  • ARKADAŞLAR HER SAMSUNGUN HER S SERİSİNİN GENEL SORUNU KAÇINILMAZ AMA SEBEBİ ADAPTÖR SİZİN ALDIĞINIZ ADAPTÖR MAX. 1 1.5 YIL SONRA PELT KENDİ KEŞFİMDİR ETTRAFIMDAKİ 10 LARCA GALAXY KULLANICISINDA BİZZAT KENDİM TESPİT ETTİM %90 ADAPTÖR SORUNLUDURK KARDEŞİM GİT YENİSİNİ AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

ARKADAŞLAR HER SAMSUNGUN HER S SERİSİNİN GENEL SORUNU KAÇINILMAZ AMA SEBEBİ ADAPTÖR SİZİN ALDIĞINIZ ADAPTÖR MAX. 1 1.5 YIL SONRA PELT KENDİ KEŞFİMDİR ETTRAFIMDAKİ 10 LARCA GALAXY KULLANICISINDA BİZZAT KENDİM TESPİT ETTİM %90 ADAPTÖR SORUNLUDURK KARDEŞİM GİT YENİSİNİ AL

Ama ben nokianın usb kablosu ile denediğimde normal şarj olduğunu gördüm.

Sorun usb kablosunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: GölgePax

quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

ARKADAŞLAR HER SAMSUNGUN HER S SERİSİNİN GENEL SORUNU KAÇINILMAZ AMA SEBEBİ ADAPTÖR SİZİN ALDIĞINIZ ADAPTÖR MAX. 1 1.5 YIL SONRA PELT KENDİ KEŞFİMDİR ETTRAFIMDAKİ 10 LARCA GALAXY KULLANICISINDA BİZZAT KENDİM TESPİT ETTİM %90 ADAPTÖR SORUNLUDURK KARDEŞİM GİT YENİSİNİ AL

Ama ben nokianın usb kablosu ile denediğimde normal şarj olduğunu gördüm.

Sorun usb kablosunda.

adaptör işte hocam nokia iphone o bu şu ne farkeder :) hepsi adaptör
  • Sorun soket kaynaklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.