F

Teğmen
25 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba, geçen ay 2018 model Toyota Yaris Multidrive S aldım, araç 56 bin kmde. 40 km 'yi geçince kaputun altından olduğunu düşündüğüm derinden bir ses gelmeye başlıyor, 90 da ses çok yükseliyor ama o hızı biraz geçince azalmaya başlıyor ses. Hatta sabit hızla giderken devir 1100 civarına düşünce de yüksek bir ses oluyor. Alırken Otorapor 'dan detaylı ekspertize sokmuştum test sürüşü de yapmışlardı, onda bir şey çıkmadı. Periyodik bakımda da sesten özel olarak bahsetmedim ama kontrollerde herhangi bir sorun çıkmadı. Bu ses nereden geliyor olabilir? Normal midir? Sesin yoğun olduğu kısımları toparlayıp bir video ekledim:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5VggvEncxU0&feature=youtu.be

Drive: https://drive.google.com/file/d/1yeZ28VYd6hNqJJJQUC_7T_LydiTp3ehn/view?usp=sharing

Yardımlarınız için şimdiden çok sağolun

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda taşındım. Taşındığım binadaki altyapıyı sorguladığımda Turknet'in TT altyapısı üzerinden 100Mbps Fiber(Özgür İletişim Fiber 100) hız verdiği sonucunu aldım, yanında hizmet süresi boyunca da modem vereceklerini belirttiler, ben de internet başvurumu yaptım. Müşteri hizmetleriyle detaylı konuştuğumda eğer altyapım FTTH ise fiber kablolamadan benim sorumlu olduğumu söyledi. Şu anda daireme kadar mevcut olan bir fiber kablo da yok, cat5e'ye benzeyen bir bakır tel var sadece. Yani eğer beni FTTH'ye geçireceklerse fiber kablolama yapmam gerekecek. Ben de merak ettim ve binanın girişinde bulunan internet kutusuna baktım ancak altyapının FTTB mi yoksa FTTH mi olduğunu anlayamadım. Kutunun fotoğrafını çektim, yardımcı olur musunuz

İnternet altyapıları konusunda çok tecrübeye sahip değilim yanlış terim kullandıysam veya tam açıklayamadıysam mazur görün.

Arkadaşlar telefonum şöyle bir sorunla karşılaşıyorum karşılaşıyorum orjinal ROM a dönmeme rağmen hala daha bu var.Bu sadece fabrika ayarlarına döndüğümde yada yeni ROM yüklediğimde ilk sefer karşıma çıkıyor bi daha gelmiyor ama garantilik durum olduğunda garanti bunu görüp garanti dışı bırakır diye korkuyorum yoksa kullanımı hiç engellemiyor.
Sizce bu sorunu nasıl halledebilirim?Bootloader ım kilitli sadece root var.Root olmasa bile karşıma çıkıyor bu her türlü wipeyi yapmış olmama rağmen hala daha var.
Xperia SP'mden çok memnunum ama yine de custom rom atmak istiyorum.Garanti konusunda da endişeliyim.
1.Custom rom atarsam garanti kalıcı olarak mı gider?
2.Eğer gitmezse tekrardan garantiye nasıl döndürebilirim?
3.Bravia Engine 2 gidiyor diyorlar bu doğru mudur?Onu tekrardan çalıştırmak mümkün mü?
Ziraat Genç Bankkartımla yüklü bir alışveriş yapacağım ama bakiyemde alacağım ürünün fiyatından biraz daha azı var.Genç Bankkartta da faizsiz 275 tl daha kullanmaya izin veriliyor.Sizce bu yüklü miktarda alışverişimde de onu kullanmama izin verirler mi?Ona göre alışverişimi yapacağım.Daha 18yaşında olduğum için bankalardan pek anlamıyorum bu işlerde yeniyim daha.
Arkadaşlar dün girdiğim matematik sınavından çok büyük olasılıkla kalcam.0-30 arası bişey alırım diye tahmin ediyorum hocanın tamamen insiyatifine kalmış bişey.Neyse konuya geleyim.Vizeden oldu ki 0 aldım diyelim finalde kurtarma şansım var mı?Çalışmayı severim ve matematikte ilgi alanımdır problem çözmek hoşuma gider(bu sınavda da çok büyük aksilik olduğu için çalışma imkanım olmadı o yüzden kötü aldım) çok çalışıp sağlam bi not alsam geçebilir miyim?Geçemezsem bütünleme de verme şansım falan olur mu?Kocaeli Endüstri deyim Evrim Güven giriyor dersimize eğer bu hocayı tanıyan varsa bilgi verirse çok sevinirim.İyi bi hocaya benziyor ama not verme konusunda bi bilgim yok hiç.Yardımlarınızı bekliyorum
paralel ithalattan aldığım için burada güncelleyemiyorum kies ile.Bu yüzden Odin ile güncelleyeceğim.Ama her yere baksam da bana uyan ana bant sürümünü bulamadım.Acaba farklı ana bant sürümlü rom atsam (4.1.2 orj rom) bi zararı olur mu telefonuma?Yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bu sitede ve başka sitelerde okuduğum yorumlara göre 100tlden aşağı güzel bi soğutucu alınmıyor.Ve bende de o kadar bütçe olmadığı için kendi soğutucumu yapmaya karar verdim.Ve bu işte daha yeniyim sadece araştırmalar falan yaptım onun dışında hiç bi tecrübem yok.Bilgisayarımın havalandırmaları resimdeki gibi.Onların tam altına koymam lazım fanları de mi ? Oyun oynarken sıcaklık değeri 65 derecede seyrediyor sizce soğutucuya ihtiyaç olur mu?
Bi de bana güzel 2 tane fan önerebilir misiniz dediğim gibi bu işte daha çok yeni olduğum için hangi fan iyidir bilmiyorum.Esas benim kafamı meşgul eden soru bu.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Laptopuma soğutucu almak istiyorum oyun falan oynarken çok ısınıyor ve dizimin üstünde oynadığım için epeyce bi rahatsızlık veriyor.Acaba bana hangi soğutucuyu önerirsiniz?50-60 tl arasında olursa çok iyi olur.
https://store.donanimhaber.com/97/70/dc/9770dc41d7d1a1624159bfc922c85411.jpeg
Laptopun altıda böyle.Resim çekme imkanım olmadığı için netten buldum ama benimkinin 2 uzun ızgara arasındaki ızgara yok sadece 2 tane ızgarası var.Yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar ben bu sene Kocaeli Üniversitesi Endüstri Müh İÖ kazandım.Ve en azından 1 2 sene yurtta kalmayı planlıyorum.Ama aklımda bazı sorular var.Acaba KOÜ nün KYK yurtlarında internet durumu nasıl?Odaları falan nasıl?Hırsızlık olayı çok oluyor mu?Burada kalan arkadaşlarımdan yardım bekliyorum teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.018 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.