Şimdi Ara

S3 Mini Rom Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    8190 modeli mevcut telefonu açtığımda samsung logosunda kalıyor devam etmiyor. Normal açma, ses kısma+home+açma ile deneyince zaman zaman açılıyor. Telefon açıldığında hiçbir işlem yapmazsam kapanmıyor ancak menüye girdiğimde yada geliştirici seçeneklerini aktif etmek istediğimde durup dururken reset atıyor ve yine açılmayabiliyor.
    Geliştirici seçeneklerini aktif edemiyorum, haliyle usb ayıklamayı da aktif edemiyorum. Ses kısma + home + açma yaptığımda android color diye bir yer geliyor. Odin yalnızca ses açma + açma ile bastığımda (factory modeda) pc tarafından tanınıyor romu böylece yüklemeye kalktığımda da herhangi bir etkisi olmuyor elbette.
    Reset sonralarında da genelde defalarca denemeden telefonu açamıyorum açsam da işlem yapamıyorum. Ayarlardan ve factory resetten 1-2 kez resetledim fakat nafile. Çözüm olarak önerilerinizi rica ediyorum.

    Not: Telefonun orjinal yada ne olduğu hakkında bilgim yok. Orjinal diye bir bandrol var yalnızca.

    Teşekkürler.







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.