Şimdi Ara

S3 Mini parasını hak ediyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatu_mehmet

Şık,Ergonomik,Dolu tasarım
    Fiyat az bile :)

senin mantığındaki insanların varlığı sebebiyle telefonlar 1000 liraya satılıyor, 1500 olsa yine alırsın, 2000 olsa yine alırsın

bravo, devam et
  • sen istediğin fiyat ney 300 mü

Onun işlemcisi anakartı dolu masrafı var senin gibi bunları düşünenlerde fiyata düşman 3310 felan alırlar :D
  • quote:

sen istediğin fiyat ney 300 mü

Onun işlemcisi anakartı dolu masrafı var senin gibi bunları düşünenlerde fiyata düşman 3310 felan alırlar :D

evet işlemcisi anakartı her biri 300er dolar

fiyat az bile diyorsun, ayıp be hayatında 50 tl kazandın mı acaba da 1000 tl'lik telefona az bile diyorsun?

ondan sonra adam piyasaya sürüyor çekiyor fiyatı, nasıl olsa alan var 3000 de dese alan var 5000 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

fiyat az bile diyorsun, ayıp be hayatında 50 tl kazandın mı acaba da 1000 tl'lik telefona az bile diyorsun?

ondan sonra adam piyasaya sürüyor çekiyor fiyatı, nasıl olsa alan var 3000 de dese alan var 5000 de

helal kardeşim tam 12den vurdun.

• dostum bi seçnekte ben sana vereyim motorola atrix i bi araştır ben kullanıyorum şu ana kadar performans pil ekran vs gayet başarılı bençe 1 ghz cup çifçekirdek 1 gb ram ve parmak izi okuyucusu güvenlige önem veriyosan fiyatıda alcagın telefonlardan % 50 %30 daha ucuz bene göre telin tek kötü yanı ICS almamış olaması alamadan önce bi dünya abuksubuk yorum okuyup vaz geçiyodum ama aldıktan sonra çok hoşuma giti daha oynatamadıgı program oyun vs yok diye bilirim ama bi s 3 le kyaslanamaz bunu bil rakadaşaım ona göre karar ver bu atrada bazı yerlerde huwai ascend p1 i de 800 e atıyolar kvk garantili şimdiden kolay gelsin bu arada ben de bu telden önce wave 2 kullanmaktaydım yani badacıydım badadan adroya geçmek çok zor geliyo insana haberin olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

helal kardeşim tam 12den vurdun.

bişey değil dostum

• s3 mini alan arkadaşlardan biri incelemek için keşke bi ana konu açsalarda kararsızlığımızı gidersek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarun -- 6 Ocak 2013; 21:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

dostum bi seçnekte ben sana vereyim motorola atrix i bi araştır ben kullanıyorum şu ana kadar performans pil ekran vs gayet başarılı bençe 1 ghz cup çifçekirdek 1 gb ram ve parmak izi okuyucusu güvenlige önem veriyosan fiyatıda alcagın telefonlardan % 50 %30 daha ucuz bene göre telin tek kötü yanı ICS almamış olaması alamadan önce bi dünya abuksubuk yorum okuyup vaz geçiyodum ama aldıktan sonra çok hoşuma giti daha oynatamadıgı program oyun vs yok diye bilirim ama bi s 3 le kyaslanamaz bunu bil rakadaşaım ona göre karar ver bu atrada bazı yerlerde huwai ascend p1 i de 800 e atıyolar kvk garantili şimdiden kolay gelsin bu arada ben de bu telden önce wave 2 kullanmaktaydım yani badacıydım badadan adroya geçmek çok zor geliyo insana haberin olsun :D

Androıd ın zorlukları var evet bazen ama bada dan Androıd e gecmek zor olmıcak benım ıcın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahsen galaxy s3 mini mantikli bir secim degil.Ekran cozunurlugu 480x800 bana gore guzel degil ve cift cekirdekli 1 ghz ise idare eder.Sana Nokia Lumia 920 oneririm,ozellikleri iphone 5 ile yarisiyor ama tek kotu ozelligi 180 gram olmasi:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emg125

sahsen galaxy s3 mini mantikli bir secim degil.Ekran cozunurlugu 480x800 bana gore guzel degil ve cift cekirdekli 1 ghz ise idare eder.Sana Nokia Lumia 920 oneririm,ozellikleri iphone 5 ile yarisiyor ama tek kotu ozelligi 180 gram olmasi:)))

Wındows Phone a sıcak bakmıyorum pek.

• windows phone lar tam bir bas belası acılması 5 dk suruyor nerdeyse bisey yapılamıyo kasıntıdan. ve nokia gibi firmalar symbian gibi iki gun sonra onuda unutucak su an tum telefonları cop haline geldi ne uygulama nede bi destek veriyorlar garanti dısına cıkarmakdan baska bir seye yaramıyorlar

s3 miniye gelirsek islemcisi 1ghz duo ve ramı dusuk 2-3 uygulama yukledikden sonra hissedilir derecede yavaslama goreceksin ve cihazın sarj suresi cok komik olucak bu sefer bol bol servise gondericeksin bu telefonu nasıl bu kadar rezalet halde piyasa surmusler diye surum olarak android 4.1.2 kullanıyor ona diyecegim yok ama ozellikleri dusuk

ace ve wonder modeline gore cok iyi onlarda ne 2.3.6 var ve islemci ramleri icler acısı gunluk kullanım icin ideal diye satılıyor artık 2013 yılında gunluk kullanım android telefon s3 mini olacak yakında anlarsınız

tavsiyem mali grafik islemcili ve duo islemcili s2 veya mali grafik islemcili quad islemcili olan s3 bu tur modellere bakın yerden yere atmak icin kullanmayacaksanız.
    bunlarda deli gibi oyun oynaya bilirsiniz

samsung servisinde calısan biri olarak samsungdan öö geldi artık tum cep telleri ve tabletlerini son cıkan note2 vs sine kadar gunlerce kullanma imkanım oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskdarbe -- 7 Ocak 2013; 22:26:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskdarbe

windows phone lar tam bir bas belası acılması 5 dk suruyor nerdeyse bisey yapılamıyo kasıntıdan. ve nokia gibi firmalar symbian gibi iki gun sonra onuda unutucak su an tum telefonları cop haline geldi ne uygulama nede bi destek veriyorlar garanti dısına cıkarmakdan baska bir seye yaramıyorlar

s3 miniye gelirsek islemcisi 1ghz duo ve ramı dusuk 2-3 uygulama yukledikden sonra hissedilir derecede yavaslama goreceksin ve cihazın sarj suresi cok komik olucak bu sefer bol bol servise gondericeksin bu telefonu nasıl bu kadar rezalet halde piyasa surmusler diye surum olarak android 4.1.2 kullanıyor ona diyecegim yok ama ozellikleri dusuk

ace ve wonder modeline gore cok iyi onlarda ne 2.3.6 var ve islemci ramleri icler acısı gunluk kullanım icin ideal diye satılıyor artık 2013 yılında gunluk kullanım android telefon s3 mini olacak yakında anlarsınız

tavsiyem mali grafik islemcili ve duo islemcili s2 veya mali grafik islemcili quad islemcili olan s3 bu tur modellere bakın yerden yere atmak icin kullanmayacaksanız.
    bunlarda deli gibi oyun oynaya bilirsiniz

samsung servisinde calısan biri olarak samsungdan öö geldi artık tum cep telleri ve tabletlerini son cıkan note2 vs sine kadar gunlerce kullanma imkanım oluyor

S3 Mını zaten S3 alamayanların gazını almak ıcın cıktı aslında bende pek almayı dusunmesem de kullanan arkadasların fıkrını yınede bı sorayım dedım. S2 almak bana su anda daha mantıklı gelıyor.

• bu telefon s3mini adını ve fiyatıni haketmiyor. Samsung biraz daha fazla satmak icin insanlari saf yerine koyuyor.
  • bu telefonu kullanan arkadaşlarım var ve şaşırtıcı derecede hızlı bir cihaz amoled olduğu için pikseller görünüyor fakat ekran bence güzel
  • Paralellde fiyatlar 700 seviyelerine indi. Samsung da sonunda bu telefonun ne kadar edeceğinin farkına varıp ciddi indirimler yapmaya başladı. Telefonun adına S3 mini deyip 999 lira fiyat istenemeyeciğini Müşteriler hissettirdi onlara. Samsung Yola geldi bu telefon artık parasını hakkediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 29 Mart 2013; 16:58:53 >
  • Ekran dediniz biri 4 inc 233 ppi biri 4.3 inc 217 ppi birinram demiş ramlar aynı s2 eski bir tel. S3 mini daha mantıklı

Not: s3 mini kullanıyorum istediğinizi sorabilirsiniz.....

Ayrıca bir arkadaş uygulama yukleyince kasiyor demis tam 30 tane oyun ve uyg var tek tek saydim 2 si real racing 2 ve gangstar rio ve geriside pes, fruit ninja gibi oyunlar HİÇ KASMIYOR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8Nasri8 -- 29 Mart 2013; 13:21:58 >
  • S3 mini kullanıcsıyım -lerini şöyle saymak isterim
    -Parça kalitesi çok düşük aldıktan sonra hemen telefonun kenarlarını kaplayan bir kılıf al mümkünse arka kapak al. Bir kere telefon düştü ve sol tarafı darmadağın oldu.
    -8Gb yazıyor ama sana 4.64gblık yer bırakıyor. Buda most wanted ve gta vice city yüklediğiniz zaman doluyor.

Eğer hangi telefonu tavsiye ediyosun dersen tasarıma önem vermiyorsan samsung cu değilsen sony xperia p al derim
  • telefonun fiyatı 850-900 arası.
    Bu fiyatı hak ediyor. Çok hakediyor diyemem ama hak ediyor.
    Çift çekirdekli işlemcisi var 1 gb ram'i var hiç bir şekilde kasmıyor.
    Telefona sahip olmayanlar, önce telefonu alsınlar öyle konuşsunlar.
    Oyun ve uygulamalarda da kasmıyor.
    Siz s3 mini'den s3 veya note 2 performansı bekliyorsunuz. Tabiki arada farklar olacak.
    Bu telefon ace 2'den çok daha iyi. 4inc'lik bir ekran cebinde tuğla taşımak istemeyenler için oldukça ideal.
    Fiyat aralığının en iyi telefonu değil ama şu anki fiyatının hakkını veriyor.
    Ayrıca bana şunu demeyin: onu alacağıma 100-200 daha koyar şunu alırım. Doğru alırsınız ama bu hesap piyasadaki en pahalı telefonu alana kadar bitmez.
    Ayrıca telefonda s3 benzeri özelliklerde var. Örneğin mesaj geldi, telefonu kulağınıza götürün anında o kişiyi otomatik arasın. Böyle özellikleri de var. Hafıza kartı da takılabiliyor.
    Bu aletin internet performansı çok uzun süre beklentilerinizi karşılar.
    Bu telefon sadece çok büyük yer kaplayan ve çok fazla işlemci isteyen oyunlarda zorlanır. İleride çıkacak yüksek grafikli oyunlarda zorlanır. O kadar oyun meraklısı iseniz bu telefonu almayın. S3 alın, s4 alın, note 2 alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antonidas -- 29 Mart 2013; 21:28:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

telefonun fiyatı 850-900 arası.
    Bu fiyatı hak ediyor. Çok hakediyor diyemem ama hak ediyor.
    Çift çekirdekli işlemcisi var 1 gb ram'i var hiç bir şekilde kasmıyor.
    Telefona sahip olmayanlar, önce telefonu alsınlar öyle konuşsunlar.
    Oyun ve uygulamalarda da kasmıyor.
    Siz s3 mini'den s3 veya note 2 performansı bekliyorsunuz. Tabiki arada farklar olacak.
    Bu telefon ace 2'den çok daha iyi. 4inc'lik bir ekran cebinde tuğla taşımak istemeyenler için oldukça ideal.
    Fiyat aralığının en iyi telefonu değil ama şu anki fiyatının hakkını veriyor.
    Ayrıca bana şunu demeyin: onu alacağıma 100-200 daha koyar şunu alırım. Doğru alırsınız ama bu hesap piyasadaki en pahalı telefonu alana kadar bitmez.
    Ayrıca telefonda s3 benzeri özelliklerde var. Örneğin mesaj geldi, telefonu kulağınıza götürün anında o kişiyi otomatik arasın. Böyle özellikleri de var. Hafıza kartı da takılabiliyor.
    Bu aletin internet performansı çok uzun süre beklentilerinizi karşılar.
    Bu telefon sadece çok büyük yer kaplayan ve çok fazla işlemci isteyen oyunlarda zorlanır. İleride çıkacak yüksek grafikli oyunlarda zorlanır. O kadar oyun meraklısı iseniz bu telefonu almayın. S3 alın, s4 alın, note 2 alın.

Hocam paralel piyasası 700-750 arası değişiyor.. şahsen ben 200 lira fazla vereceğime paralel almayı tercih ederim...

• ace 2, s3 mini nin yapabildiği her şeyi yapıyor. daha ucuz. jb de gelecek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.