Şimdi Ara

S3 Mini parasını hak ediyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sızce s3 mını alınabılır bı cıhaz mıdır yada 1000 tl ye kadar baska bır androıd cıhaz onerırmısınız nette gezmeyı cok sevıyorum kasmıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nette cok güzel geziliyor ama klavyesi parmaklarima kucuk geldiginden yazmak biraz zor oluyor :)

• bence gayet güzel cihaz s3 mini ama istersen galaxy s advance'e bak derim
  • Pekı S2 daha mantıklı olur mu sızce?

• HTC desire x varken bence bu cihaza bakmak dahi cok gereksiz her anlamda desire x daha önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

HTC desire x varken bence bu cihaza bakmak dahi cok gereksiz her anlamda desire x daha önde.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-HTC-Desire-X
  • Bence s2 almanız daha doğru olacaktır. Eğer daha düşük fiyatlı bir telefon istiyorsanız galaxy nexus'da alabilirsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kağıtlara bakın aaa bunun rami fazla o zaman kesin bu telefon süperdir diyip her yoruma aynı siteyi alıntılayın en zeki sizsiniz zaten. Oraya bakıpta almak istese zaten buraya konu açmak yerine o siteye bakardı. Cihazları kullanmadan görmeden saçma sapan yorumlar atıyorsunuz acınacak haliniz var.

• Kıyas.la dan zaten karsılastırıyorm ama ben gercek kullanıcı yorumlarını daha cok merak edıyorum. Galaxy Nexus ıyı ama gpu zayıf.S2 ye gore onun artısı.ekran ve guncelleme.

• quote:

Kağıtlara bakın aaa bunun rami fazla o zaman kesin bu telefon süperdir diyip her yoruma aynı siteyi alıntılayın en zeki sizsiniz zaten. Oraya bakıpta almak istese zaten buraya konu açmak yerine o siteye bakardı. Cihazları kullanmadan görmeden saçma sapan yorumlar atıyorsunuz acınacak haliniz var.

Neredeyse milyar verilen telefonda HD video çekimi bile yok, ön kamera yok, flash yok bağlantı hızı s3 mini nin yarısı kadar, dahili bellek yarısı kadar, ram olarakta geride , yazılım olarakta s3 mini jb ile geliyor, bana göre 850-900tl civarında s3 mini almalı tabi kendi kararı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 29 Aralık 2012; 22:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

quote:

Kağıtlara bakın aaa bunun rami fazla o zaman kesin bu telefon süperdir diyip her yoruma aynı siteyi alıntılayın en zeki sizsiniz zaten. Oraya bakıpta almak istese zaten buraya konu açmak yerine o siteye bakardı. Cihazları kullanmadan görmeden saçma sapan yorumlar atıyorsunuz acınacak haliniz var.

Neredeyse milyar verilen telefonda HD video çekimi bile yok, ön kamera yok, flash yok bağlantı hızı s3 mini nin yarısı kadar, dahili bellek yarısı kadar, ram olarakta geride , yazılım olarakta s3 mini jb ile geliyor, bana göre 850-900tl civarında s3 mini almalı tabi kendi kararı.

Katılıyorum bende s3 mini aldım fiyatına göre ihtiyaçlarımı karşılıyor memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo-Boost

quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

quote:

Katılıyorum bende s3 mini aldım fiyatına göre ihtiyaçlarımı karşılıyor memnunum

Bende bugün aldım s3 mini yi teknosa dan GÖRÜNTÜSÜ GAYET NET bu arada, kullanıp ilk izlenimlerimi paylaşıcam.

• Bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Kıyas.la dan zaten karsılastırıyorm ama ben gercek kullanıcı yorumlarını daha cok merak edıyorum. Galaxy Nexus ıyı ama gpu zayıf.S2 ye gore onun artısı.ekran ve guncelleme.

S2'de Güncellemeye Fazla Takılma Arkasında Geliştiriciler Var Ve S2 Efsane Bir Telefon Bence Ben Olsam S3 Mini Yerine S2 Alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Kıyas.la dan zaten karsılastırıyorm ama ben gercek kullanıcı yorumlarını daha cok merak edıyorum. Galaxy Nexus ıyı ama gpu zayıf.S2 ye gore onun artısı.ekran ve guncelleme.

S2'de Güncellemeye Fazla Takılma Arkasında Geliştiriciler Var Ve S2 Efsane Bir Telefon Bence Ben Olsam S3 Mini Yerine S2 Alırdım

Kafamda ıyıce S2 yer edındı bıde kımısı S3 Mını ekranı ıyı degıl dıyor kımısı ara model unutulur dıyor ayrıca S2 daha cıddı duruyor kısmetse S2 uzerıne yogunlasacagım aslında Iphone 4 alacaktım ama vazgectım.

• s3 alın bence çok iyi bir telefon
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Kafamda ıyıce S2 yer edındı bıde kımısı S3 Mını ekranı ıyı degıl dıyor kımısı ara model unutulur dıyor ayrıca S2 daha cıddı duruyor kısmetse S2 uzerıne yogunlasacagım aslında Iphone 4 alacaktım ama vazgectım.

• ya ben iphonecuydum. yorumla .com'da diye bir site var orada diğer birçok sitede iphone5'i yerden yere vurmuşlar. konuyla alakasız olacak ama galaksi s3 mini'yi şirket hattını takmak için almayı düşünüyorum. bir de s3 alacağım. sizce doğru mu yaparım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonayim

ya ben iphonecuydum. yorumla .com'da diye bir site var orada diğer birçok sitede iphone5'i yerden yere vurmuşlar. konuyla alakasız olacak ama galaksi s3 mini'yi şirket hattını takmak için almayı düşünüyorum. bir de s3 alacağım. sizce doğru mu yaparım?

Bıtanede bana al barı :D

Yukarıda kı vıdeo yu daha once ızledım zaten o yuzden S2 alıcam.

• s3 mini 899 hatta bazı yerlerde 869 tl bu fiyata gerçekten kaçmaz bir ürün.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.