Şimdi Ara

S3 mini birden kapandı ve hiçbir şekilde ses, görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, dün telefonu kullanırken birden kapandı ve her türlü çabama rağmen telefonda ne görüntü ne ses var.

Her hangi bir rom yükleme işlemi vs. kesinlikle denemedim bile.

Başka bir arkadaşın bataryasını denedim ve yine de herhangi bir hareket yok. (benim bataryam arkadaşta çalıştı)

3 tuşu denedim o da çare olmadı. Usb jig diye bir şey varmış fakat biraz araştırınca bazı kişilerde o da işe yaramamış ve jtag yaptırmışlar.

Öncelikle jtag haricinde yapılacak bir şey mevcut mu?

Eğer jtag şart ise izmirde nerede yaptırabilirim?

(Telefon s3 mini, orjinal garantisi biteli 3-4 ay oluyor)

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalper -- 9 Mayıs 2016; 20:49:49 >

• s3 benim tamamen kapandi ve bidaha acilmafi anakart yanmış benimde garantisi bittikden 6 ay sorna felan olmustu . sureleri 2 yil zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yaptırdınız mı ? ne kadar tuttu?
    ben de müsait olunca bir telefoncuya götürücem fakat hiç tanıdık yok, artık esnafa da güven kalmadı
  • Hiç tamire para vermeyin değmez. Onun yerine gidin yeni ucuz bir telefon alın. Daha iflah olmaz ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tqyatmn

Hiç tamire para vermeyin değmez. Onun yerine gidin yeni ucuz bir telefon alın. Daha iflah olmaz ondan.

eyvallah hocam, kendim bir usbjig yapıp denemek istiyorum olmazsa da kalsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalper

quote:

Orijinalden alıntı: tqyatmn

Hiç tamire para vermeyin değmez. Onun yerine gidin yeni ucuz bir telefon alın. Daha iflah olmaz ondan.

eyvallah hocam, kendim bir usbjig yapıp denemek istiyorum olmazsa da kalsın artık

Deneyin bakalım umarım olur :) Benimde s3 minim vardı power tuşu bozulmuştu , bataryası bozuktu açamadım yeni telefon aldım :D
  • quote:

Peki yaptırdınız mı ? ne kadar tuttu?
    ben de müsait olunca bir telefoncuya götürücem fakat hiç tanıdık yok, artık esnafa da güven kalmadı

anakart yanmis ve j7 aldim cok memnunum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün 3 adet 100k lık direnç ile usbjig yapıp denedim fakat hiç hayat yok telefonda
    vadesi dolmuş demek ki
  • quote:

bugün 3 adet 100k lık direnç ile usbjig yapıp denedim fakat hiç hayat yok telefonda
    vadesi dolmuş demek ki

basiniz sagolsun
    yeni telefon icin hayirli olsun simdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: mjtanju

quote:

bugün 3 adet 100k lık direnç ile usbjig yapıp denedim fakat hiç hayat yok telefonda
    vadesi dolmuş demek ki

basiniz sagolsun
    yeni telefon icin hayirli olsun simdiden

s4 aldım hocam artık yapacak bir şey yok sağ olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.