Şimdi Ara

S3 mini Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 yıl önce aldığım S3 mini son bir aydır kendi kendini resetliyordu ve açıldığında şarjı %10'dan az oluyordu bir çok yere sordum ( telefoncular, forumlar) bana bataryamın şişmiş olabileceğini söylediler fakat bataryamda şişme gözükmüyordu ve bu günde kapandı ve birdaha açamadım bataryanın dişlerinden birinde siyah bir noktanın olduğunu farkettim sanki hafif kazınmış gibiydi dilimle şokladığım halde çalışmadı telefon, bataryamdaki o siyah noktayı giderebilir miyim, yeni batarya şart mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• Merhabalar

Uğraşıp telefona zarar vermeye değmez. Eğer telefonu kullanmaya devam edecekseniz yeni orjinal batarya alarak sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu konuyla dediğiniz şekilde uğraşırsanız telefona da zarar verip telefonuda kaybedebilirsiniz.
  • Benimkide aynı sorun yaptı garantiden hallettim 3 günde verdileri , garantisi yoksa al bi batarya işkence çektirme telefona ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Merhabalar

Uğraşıp telefona zarar vermeye değmez. Eğer telefonu kullanmaya devam edecekseniz yeni orjinal batarya alarak sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu konuyla dediğiniz şekilde uğraşırsanız telefona da zarar verip telefonuda kaybedebilirsiniz.

orjinal batarya nerede bulabilirim, nereyi öneririsiniz? benim telefonunda artık şarjı çok çabuk tükenmeye başladı. boşta durmasına rağmen 8 saati zor çıkarıyor. internet kapalı ekran düşük. yeni batarya ile bu sorun çözülebilir sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

quote:

Orijinalden alıntı: Ystipi

Merhabalar

orjinal batarya nerede bulabilirim, nereyi öneririsiniz? benim telefonunda artık şarjı çok çabuk tükenmeye başladı. boşta durmasına rağmen 8 saati zor çıkarıyor. internet kapalı ekran düşük. yeni batarya ile bu sorun çözülebilir sanırım.

Alıntıları Göster
    Evet, aşağıdaki siteden alabilirsiniz:

http://www.orjinalstore.com/samsung-i8190-galaxy-s3-mini-orjinal-batarya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Note 3 Isınma Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    S3 mini şarj sorunu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.