Şimdi Ara

S3 LAUNCHER & HAVA DURUMU WİDGET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, General mobile stock yada custom yüklü olupda Samsung S3 orjinal launcheri ve orjinal hava durumunu yüklemek için linkteki dosyayı CWM ile flashlamanız yeterli olacaktır :) ayrıca içersinde xposed ve grafitybox da mevcut, status durumunun şeffaf olmasını destekliyor olmasıda çabası..

http://yadi.sk/d/EFTS3L8NDJ7eB

• quote:

Orijinalden alıntı: onrrrdmrrr

Merhaba arkadaşlar, General mobile stock yada custom yüklü olupda Samsung S3 orjinal launcheri ve orjinal hava durumunu yüklemek için linkteki dosyayı CWM ile flashlamanız yeterli olacaktır :) ayrıca içersinde xposed ve grafitybox da mevcut, status durumunun şeffaf olmasını destekliyor olmasıda çabası..

http://yadi.sk/d/EFTS3L8NDJ7eB

Demedim çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bnde sorunsuz çalışıyor hem launcher hemde xsoped modülleri, kendim kullanıyorum, flashlama işlemi bittikten sonra telefonun ilk açışısında varlasıyan başlatıcıyı orginal olanı seçmiyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrrrdmrrr -- 25 Kasım 2013; 19:41:10 >
  • quote:

hocam bnde sorunsuz çalışıyor hem launcher hemde xsoped modülleri, kendim kullanıyorum, flashlama işlemi bittikten sonra telefonun ilk açışısında varlasıyan başlatıcıyı orginal olanı seçmiyeceksin

Hocam peki silmek istediğimiz de nasıl siliceiz. Malum Status falan değişecek

• Status bar, xposed üzerinden değiştirmediğiniz sürece şeffaf olmuyor zaten. Sayet xsoped üzerinden oynamalar yaptıysanız, xposed programından framework'e girerek restore yapıp telefonu yeniten başlatınca herşey eskiki haline geri döner. ayrıca orjinal launcher'e geri dönmek isterseniz, uygularmalar listenizdeki başlatıcı simgesine girmeniz yeterli olacaktır..
  • quote:

Status bar, xposed üzerinden değiştirmediğiniz sürece şeffaf olmuyor zaten. Sayet xsoped üzerinden oynamalar yaptıysanız, xposed programından framework'e girerek restore yapıp telefonu yeniten başlatınca herşey eskiki haline geri döner. ayrıca orjinal launcher'e geri dönmek isterseniz, uygularmalar listenizdeki başlatıcı simgesine girmeniz yeterli olacaktır..

Hemen tekrar deniyorum bi 10 dk ya haber veririm

• Hocam denedim fakat ikonları küçük yaw. Peki apex ile arasındaki ram farkı nedir. Çok ram harcıyorumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iconların küçük olması orjinal laucherden kaynaklarınıyor, tema olaylarından dolayı. temanı android yap yeniden başlat ve iconların düzeldiğini gör :) ram konusunua gelince daha az harcıyor vede daha kullanışlı istediğin uygulamayı gizli hale getirebiliyorsun, sonuçta orginal birebir s3'den port edilme.
  • quote:

iconların küçük olması orjinal laucherden kaynaklarınıyor, tema olaylarından dolayı. temanı android yap yeniden başlat ve iconların düzeldiğini gör :) ram konusunua gelince daha az harcıyor vede daha kullanışlı istediğin uygulamayı gizli hale getirebiliyorsun, sonuçta orginal birebir s3'den port edilme.

Tamam tesekkur ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.