Bildirim
S3 İ9300 için en iyi rom
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Önerim 4.3 ün çıkmasınk beklemek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
s3 ün stock 4.2.2 veya üstü romu yok.Aosp var onlarda nexus görünümlü,s3 le alakası yok.Omega rom iyidir.Samsung romunu temel alır.Gayet stabildir.Ayrıca android ram tüketerek stabilleşir.Boş ram = ölü ram dir androidde.Ram yetmez derseniz yine de , zram uyumlu kernel kullanıp ekstradan 1.5 gb dahili hafıza yı , ram olarak kullanabilirsiniz. -
iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da ram kullanımı arttıkça telefon kasıyor mesela şu anki romum s4 revolution ve açılışta bile ram sil dediğimde 550nin altına düşmüyor stockta 370 oluyordu ayrıca o zram programının arttırdığı rami ram bölümünde görebiliyor muyum yani ram 832 veya 828 mb yazarken 1,5 gb eklesem 2,3 mü yazıyor orada yoksa sadece sanal olarak mı çünkü swap memory tarzı uygulamalar gibiyse denemeye değmez. Ayrıca ram kullanımı az olan ve stabil bir rom arıyorum tabi ki de cyanogenmod gibi değil yani telefonun s3 olduğunu hissettirecek veya ram kullanımı az olan s4 revolution tarzı bir rom da olur. ayrıca 4.3ü bayağıdır bekliyorum ve kasım aralık gibi gelecekmiş o yüzden vazgeçtim beklemekten. -
upupupupupup -
upupup -
omega rom v46.1 android 4.2.2 for s3 ü yükledim çok stabil memnunum biraz ısınma yapıyor ama şarj olması çok hızlı ben sırf telefon yüzüne başka şarj aleti kullanıyordum bu rom çözdü sorunu. Batarya ikonu da çok hoş ve sade. Ayrıca her türlü rom önerisine açığım hala indirip kurmasam da araştırıp romdan sıkılınca ona dönerim. Şimdiden teşekkürler. -
merhaba arkadaşlar ben omega rom yükledim ancak tam olarak ne işe yarar bilmiyorum bir tek batarya ikonu değişti :)
faydalanabileceğim farklı özellikler var da ben mi bilmiyorum (ki zaten bilgim yok) olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim -
cihazın 4.2.2 oldu eğer v46.1 i yüklediysen ve omega settingste falan ayarlamalar yapabilirsin ama android bilgin yoksa bulaşma derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X