Şimdi Ara

S3 GÜNCELLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. benim s3 üm var. telefona 4.3 güncellemesi geldi. fakat güncellemedim henüz. aslında gerek de duymuyorum. bir kaç konu hakkında bilgi alacaktım. güncelleyen arkadaşlar telefonda eski ye göre neler değişti ? artı olarak neler eklendi ? güncellendikten sonra karşılaşılan sorunlar var mı ?

peki güncellemeden ne kadar daha kullanabilirim bu sürümle ?? illa güncellemem gerekecek mi birgün ??

Orijinalden alıntı: five93

peki güncellemeden ne kadar daha kullanabilirim bu sürümle ?? illa güncellemem gerekecek mi birgün ??

valla güncellemene gerek yok hiçbir zaman ben hep 4.1.1 de kullandım 2 senedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Meraba arkadaşlar. benim s3 üm var. telefona 4.3 güncellemesi geldi. fakat güncellemedim henüz. aslında gerek de duymuyorum. bir kaç konu hakkında bilgi alacaktım. güncelleyen arkadaşlar telefonda eski ye göre neler değişti ? artı olarak neler eklendi ? güncellendikten sonra karşılaşılan sorunlar var mı ?

Merhaba 4.3 güncellemesi ile cihazın performansının göz görülür bir şekilde arttığını söyleyebilirim. Buna en basit örnek toucwiz arayüzünün ağır oyunlardan sonra kendini yenilemesi ortadan kalkmış. Ekran koruyucu devredeyken widget ekleme özelliği geldi. Bazı programların arayüzü değişti (galeri, hesap makinesi vs.vs) bildirim çubuğuna çift parmak özelliği geldi. Kötü bir güncelleme diyen şahısada itibar etmeyin! Siz güncellemeden sonra cihazı recovery moda alıp wipe işlemlerini yapın ; o zaman cihazın ne kadar stabil olduğunu göreceksiniz. Dahada merakınız var ise bu konu hakkında linkini vereceğim s3 konusunda gerekli bilgilendirmeleri daha iyi alabilirsiniz..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61518873

• cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ben telefonumu ınternet mesajlaşma görüşme olarak kullanıyorum malum şarj süresi sıkıntılı olduğu için. tabletime yüklüyorum oyunlarımı.bir de bu recovery modda wipe dediğiniz işlem ne oluyor acaba ? ufak bir bilgi verirseniz sevinirim. güncelleme yapmasam bile bu olayı yapsam herhangı bır sorun olur mu?

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ben telefonumu ınternet mesajlaşma görüşme olarak kullanıyorum malum şarj süresi sıkıntılı olduğu için. tabletime yüklüyorum oyunlarımı.bir de bu recovery modda wipe dediğiniz işlem ne oluyor acaba ? ufak bir bilgi verirseniz sevinirim. güncelleme yapmasam bile bu olayı yapsam herhangı bır sorun olur mu?

Recovery menüye girip wipe işlemlerini yaparsanız; cihaza hard format atmış olursunuz! Wipe işlemi yapmadan önce telefonunuzda bulunan foto, video, müzik, rehber vs.vs. yedeğinizi alın!
    wipe nasıl yapılır?

1) cihazınızın şarjı full dolu olsun (batarya kalibrasyonu için kişisel tavsiyemdir)

2) cihazı kapatın ; ses açma tuşu, menu tuşu ve güç tuşuna ekrana android robotu gelene kadar basılı tutun . (Android robotundan sonra karşınıza bir menü gelicek)

3) bu menüde 2 adet wipe bölümü göreceksiniz ; sırasıyla yapın.

4) wipe işlemlerini bitirdikten sonra ; menünün en üst kısmından reboot system now diyerek cihazın yeniden başlamasını sağlayın. İşleminiz tamamlanır.

Not: recovery modda ekran dokunmatği çalışmayacak! aşşağı yönü için ses kısma - yukarı yönü için ses açma - seçim yapmak içinse güç tuşunu kullanmanız gerekmekte.

Dip not:Eğer cihazınızda sdcard kullanıyorsanız ayrıyetten biçimlendirmenizi öneririm.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.