Şimdi Ara

SAMSUNG NOTE 3 SM-N9000Q Yazılım Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz ki bu cihaz yıllardır güncelleme almıyor ve android sürümü 5.0.

Biraz araştırdım ve cihazım için Galaxy Note 9 custom romu buldum. Bunu telefonuma kurmak istiyorum ve bu konular hakkında pek bir bilgim yok.

Sizce bu romu kurmak cihazı yavaşlatır mı ya da herhangi bir hataya sebep olur mu? Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Samsung Note 3 SM-N9000Q Yazılım Güncellemesi

Samsung Note 3 SM-N9000Q cihazınız için en son yazılım güncellemesini yüklemek, cihazınızın sorunsuz çalışmasını sağlamak ve en son özellikleri ve güvenlik yamalarını elde etmek için önemlidir.

Note 3 Güncelleme 2017

Samsung, Note 3 SM-N9000Q için en son yazılım güncellemesini 2017 yılında yayınladı. Bu güncelleme, performans iyileştirmeleri, hata düzeltmeleri ve yeni özellikler içerir.

Note 3 Yazılım Güncelleme

Yazılım güncellemesini yüklemek için şu adımları izleyebilirsin:

1. Ayarlar'a git.
    2. Yazılım Güncelleme'yi seç.
    3. İndir ve Yükle seçeneğine dokun.

Güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra cihazın yeniden başlatılacak.

Önemli Notlar:

• Güncelleme işlemi sırasında cihazınızı şarjda tuttuğundan emin ol.
    • Güncelleme işlemi birkaç dakika sürebilir. İşlem sırasında cihazınızı kapatma.
    • Güncelleme sonrası bazı uygulamaların tekrar oturum açmanı gerektirebileceğini unutma.

En son yazılım güncellemesini yüklemek, cihazının performansını artırmaya, hataları düzeltmeye ve yeni özellikler eklemeye yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.