Şimdi Ara

S3 'e En Yakışan Navigasyon Programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aralarında işlevselliği, güncelliği, detayı (Mardin'deyim) ve Samsung Galaxy SIII için en özelleşmişi yahut nimetlerinden faydalananı hangisidir, bir fikir verir misiniz ?

Teşekkürler.

• Navigasyon proğramlarına hakim olacak kadar çok fazla uygulama deneme şansım olmadı.

Sadece fikir vermesi açısından yazıyorum.

Ben Galaxy S3 için android market üzerinden Sygic isimli yazılımı indirdim. Ve yaşadığım il sınırları içerisinde ( Konya) gerçek anlamda çok memnun kaldım. 15 günlük deneme sürümüydü. İndirime girmesini bekliyorum. 10 dolar gibi bir rakama inerse direkt olarak orjinalini alacağım. Daha iyisi var mı bilmiyorum. İnternette gezerkern İgo gibi yazılımlardan bahsedilmiş hep ancak şu anda android markette bu proğramlar yok. Açıkcası ben de merak ediyorum Sygic den daha iyi bir gps proğramı olup olmadığını.
  • 1. Navitel
    2. Sygic
    3. Navigon Europe (haritası pek net değil)
    4. iGo (tam ekran olmuyor)

Bunlar denediklerimdeki benim sıralamam. Piranhayı henüz denemedim. Piranha en ucuzları. Ben de indirim bekliyorum açıkçası. Şuan alınmayacak akdar pahalı. Nerdeyse GPS cihazı kadar para istiyorlar insafsızlar.
  • Navitel ve Navigon çok pahalı hocam.

İndirime girse dahi satın alabileceğimi pek düşünmüyorum.

Kaldı ki o kadar para verecek olduktan sonra harici Gps cihazı satın almayı düşünürdüm herhalde... Bu nasıl bir fiyat politikasıdır anlamadım

Piranhaya da şimdi baktım. 19 euro olarak fiyat belirtilmiş. Ön yargılı olmak istemiyorum. Netice de Piranhayı hiç kullanmadım ama yurtiçinde satılan elektronik ürünlerine dayanan olumsuz tecrübelerim neticesinde Piranha ya 19 euro vereceğime Sygic i 22 euroya satın alırım demekten de kendimi alıkoyamıyorum

Sygic daha önce 10 dolar civarı fiyatlara kadar düşmüş indirimle. Böyle bir indirim olursa şayet direkt olarak satın alacağım bunu. Şu an ki güncel fiyatından satın almam çok zor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejollyjoker -- 17 Ağustos 2012; 12:52:05 >

• Dostum iGo My Way var. Kullanıyorum memnunum istersen uplarım :D PM at :)
  • Sygic nasıl satın alabiliriz?
  • upload yapabilirmisiniz acaba programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upload edebilirseniz sevinirim(z) :)
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.