Şimdi Ara

s3 android 4.3 cüler toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün saat 22 civarı güncellemeyi yapmış bulunmaktayım. Bence çok hoş oldu telefon klavyeden tutunda telefon kullanımına kadar herşey güzelleşti kaçırmadan yükleyin belki cihazda biraz yavaşlama olmuş olabilir ama artıları daha çok
    sorunları ve yenilikleri bu başlık altında tartişabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence biz sizi SIII Klubüne davet edelim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

Bence biz sizi SIII Klubüne davet edelim ;)

+1

Forumun her bolumunde ayni sıkıntılar yasaniyor. Maalesef boyle seylerde ana konu 'ları kullanmak yerine ayrı konu acmayi tercih ediyor uyeler. Biraz da forum kulturu ile alakali.

• özür dilerim sonuçta güncellemede büyük bi olay olunca bende konu açmıştım :)
  • Henüz güncellemedim,önerir misiniz?

• telefon yavaşladı biraz ama bence mükemmel oldu bir an bile beklemeyin derim :) menüler olsun program taşıma olsun hepsi çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Henüz güncellemedim,önerir misiniz?

Bende gectim. Guzel ancak bazi buglar var.

-Mesaj icinde ki altli ustlu mesaj simgesini gosteren renk sablonu ters.

-Ekrani kapatirken ekran hemen kapanmiyor. Once biraz sonuyor, sonra kapaniyor. Oysa boyle bi sorun onceki surum de yoktu.

-Kilit ekrani gec geliyor.

-Google play da allshare diye uygulama guncellenmiyor. Kisacasi tv den izlememize yarayan uygulama ucmus. Bunu icin pach yuklemek gerekiyor.

- Calisan uygulamalarda, com.sec.android. keyboard diye bisey calisiyor. Ne oldugunu cozemedim.

-Calisan uygulamalarda factory test surekli aktif.

-Pil yuzde 10 daha fazla gidiyor.

Yeni yama ile bunlarin giderilmesi gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

telefon yavaşladı biraz ama bence mükemmel oldu bir an bile beklemeyin derim :) menüler olsun program taşıma olsun hepsi çok güzel

Benimde baya yavaslamisti guncceleme yapinca ama telefonu fabrika ayarina döndürdüm sifirladim yanu ve cok hizli ama bende yavas sarj etme sorunu var nedendir

• quote:

Orijinalden alıntı: bazen13

quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

Henüz güncellemedim,önerir misiniz?

Bende gectim. Guzel ancak bazi buglar var.

-Mesaj icinde ki altli ustlu mesaj simgesini gosteren renk sablonu ters.

-Ekrani kapatirken ekran hemen kapanmiyor. Once biraz sonuyor, sonra kapaniyor. Oysa boyle bi sorun onceki surum de yoktu.

-Kilit ekrani gec geliyor.

-Google play da allshare diye uygulama guncellenmiyor. Kisacasi tv den izlememize yarayan uygulama ucmus. Bunu icin pach yuklemek gerekiyor.

- Calisan uygulamalarda, com.sec.android. keyboard diye bisey calisiyor. Ne oldugunu cozemedim.

-Calisan uygulamalarda factory test surekli aktif.

-Pil yuzde 10 daha fazla gidiyor.

Yeni yama ile bunlarin giderilmesi gerekiyor.

Sağ olun hocam bütün sıkıntıları yazmışsınız.

@rahimavci

Güncelliyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon- -- 23 Ocak 2014; 20:08:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

quote:

telefon yavaşladı biraz ama bence mükemmel oldu bir an bile beklemeyin derim :) menüler olsun program taşıma olsun hepsi çok güzel

Benimde baya yavaslamisti guncceleme yapinca ama telefonu fabrika ayarina döndürdüm sifirladim yanu ve cok hizli ama bende yavas sarj etme sorunu var nedendir

*#0228# yapip quick start a basip denemeni tavsiye ederim.s2 telefonumda bu sekilde atlatmistim sorunumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARSLAN MEHMET

quote:

quote:

*#0228# yapip quick start a basip denemeni tavsiye ederim.s2 telefonumda bu sekilde atlatmistim sorunumu.

Kotu bisey meydana getirmesin

• Fabrika ayarına dönünce hepsi silinir uygulamaların demi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ARSLAN MEHMET

quote:

quote:

Kotu bisey meydana getirmesin

Sadece samsung cohazlarinda mevcut bir uygulama battery stats diye geciyor bataryanin frekansini duzeltiyor diye okumustum biryerde tam olarak ne ise yaradigini bilmiyorum ama kendi telefonumda ise yaradi.kotu bir durum meydana getirecek birsey yok test fibi birsey oldugunu dusunuyorum uygulamanin notebookla daki batarya testleri gibi uygulamayi actiginda zaten batarya sicakligi yuzdezi voltaji falanda yaziyor korkmani gerektiren bir durum yok.
    Arkadasa katiliyorum romu tazelemende bir cozum yolu olabilir.

• 6.29 dakika da ekran açılma sürelerine bakın, 4.3 de BUG' lar fazlasıyla mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 23 Ocak 2014; 22:27:15 >
  • bugun sıfırlayım komple diyorum yoksa şu an pişman olmuş durumdayım :) menü ekran güzelleştirmeleri iyide önceden açtıgı oyunların çogunu açmıyor ama ram yetmiyor ama başka birşey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.