Şimdi Ara

S3 All Share Play Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun eve Samsung Smart TV aldik.Telefondan televizyona all share play ozelligi ile baglanmak istiyorum fakat "Application not properly executed.Please try again later" hatasi almaktayim dolayisiyle televizyona baglanamiyorum yardimlarinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu cevabini bilen?

• Bizde Smart Tv degil ama Samsung LCD var. Televizyonu kurmaya geldiklerinde sormustum adama. O da televizyona bir adaptor alinmasi lazim dedi ama belki de smart Tv lerin icinde geliyordur. Bence bir arastir adaptor gerekse al yoksa teknik servisle bir gorus.

•  S3 All Share Play Sorunu

Galaxy S3 All Share Cast Dongle adındaki aparata ihtiyacınız var.

S3 All Share Play Sorunu
  • Kardesimin Galaxy Ace telefonu var ondan sorunsuz bir sekilde baglaniyor ama benden baglanmiyor gercekten ilginc.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßadßoy31

Kardesimin Galaxy Ace telefonu var ondan sorunsuz bir sekilde baglaniyor ama benden baglanmiyor gercekten ilginc.

Jb update yapinca bendede oldu gecende update geldi duzeldi bir guncellemeyi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

S3 All Share Play Sorunu

Galaxy S3 All Share Cast Dongle adındaki aparata ihtiyacınız var.

S3 All Share Play Sorunu

Acaba bu cihazin fiyati hakkinda bi bilginiz varmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Kardesimin Galaxy Ace telefonu var ondan sorunsuz bir sekilde baglaniyor ama benden baglanmiyor gercekten ilginc.

Jb update yapinca bendede oldu gecende update geldi duzeldi bir guncellemeyi deneyin

Telefon 4.1.1 Jb surumunde suan zaten

• quote:

quote:

quote:

Telefon update i diil programin update i

• quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon update i diil programin update i

Ne demek istedigini tam olarak anlamadim nasil yapiyoruz prigramin update ini ?

• Play store

• Bu AllShare Cast Dongle'ı alırsak, Smart TV için ayrıca wireless dongle (wireless adapter) almasak olur mu? Bende LG marka bir Smart TV var ancak wireless dongle almamıştım, 200+ TL para istiyorlardı çünkü. Galaxy S3 AllShare Cast Dongle'ı alırsam, S3 telefonumdaki filmleri LG televizyonumun ekranına aktarabilir miyim?
  • quote:

Play store

Kardes bi aciklama yapacaksan dogru duzgun yap play store nedir

• Arkadaşlar bende de JB update yaptıktan sonra AllShare Play programını açtığımda "Application not properly executed. Try again later" hatası veriyor. Bazı arkadaşlar programı güncelleyince sorunun çözüldüğünü söylemişler fakat Google Play de ya da Samsung Apps de "AllShare Play" programı yok. Güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ETE

Arkadaşlar bende de JB update yaptıktan sonra AllShare Play programını açtığımda "Application not properly executed. Try again later" hatası veriyor. Bazı arkadaşlar programı güncelleyince sorunun çözüldüğünü söylemişler fakat Google Play de ya da Samsung Apps de "AllShare Play" programı yok. Güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz?

Bende bunun cevabini ariyorum kardes ama bilen biri yok herhalde

• quote:

quote:

Arkadaşlar bende de JB update yaptıktan sonra AllShare Play programını açtığımda "Application not properly executed. Try again later" hatası veriyor. Bazı arkadaşlar programı güncelleyince sorunun çözüldüğünü söylemişler fakat Google Play de ya da Samsung Apps de "AllShare Play" programı yok. Güncellemeyi nasıl yapıyorsunuz?

Sorumun cevabını kendim buldum:

1. Ayarlar->Uygulama yöneticisi-> "Hepsi" tabına gelin (ekranı sola sürükleyerek bulabilirisiz)
    Burada AllShare ile başlayan (AllShare Play, AllShare Service...) bütün programlarda "Veriyi sil" ve "Önbelleği sil" butonlarına tıklayın

2. Ayarlar-> "Samsung account" tıklayın ve burada yeralan hesabınızı silin.

3. Bilgisayarınızda allshareplay.com sayfasına gidin ve buradaki bütün registred cihazları silin. Bunu yapabilmek için sağ üstte yeralan "Settings" linkine tıklayın sonra "Registered devices" (sol altta) tıklayın ve burada yeralan bütün cihazları yanlarında bulunan "Delete" butonuna tıklayarak silin.

4. Telefonunuzda Allshare Play programını çalıştırın ve login olun. AllShare play çalışacaktır. Artık bilgisayarınızı da allshareplay.com sayfasından kaydedebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETE -- 1 Kasım 2012; 21:46:29 >

• quote:

quote:

quote:

Sorumun cevabını kendim buldum:

1. Ayarlar->Uygulama yöneticisi-> "Hepsi" tabına gelin (ekranı sola sürükleyerek bulabilirisiz)
    Burada AllShare ile başlayan (AllShare Play, AllShare Service...) bütün programlarda "Veriyi sil" ve "Önbelleği sil" butonlarına tıklayın

2. Ayarlar-> "Samsung account" tıklayın ve burada yeralan hesabınızı silin.

3. Bilgisayarınızda allshareplay.com sayfasına gidin ve buradaki bütün registred cihazları silin. Bunu yapabilmek için sağ üstte yeralan "Settings" linkine tıklayın sonra "Registered devices" (sol altta) tıklayın ve burada yeralan bütün cihazları yanlarında bulunan "Delete" butonuna tıklayarak silin.

4. Telefonunuzda Allshare Play programını çalıştırın ve login olun. AllShare play çalışacaktır. Artık bilgisayarınızı da allshareplay.com sayfasından kaydedebilirsiniz.

Aciklaman icin tesekkur ederim bunlarin hicbirine gerekyok cunku programi guncelledim ve sorun ortadan kalkti.Fakat genede sagol :))

• slm arkadaslar:

allshare play ilgili bi sorun yasiyorum ! evdeki butun cihazlarim samsung. ve cihazlarimda biri haric hepsinde allshare var digerinde ise allshare play var ... allshare olan cihazlarimda ( smart Phone yada Tablet) televizyonu gorebiliyorum allshare uzerinden ama allshare play olan tabletimde bi turlu tv yi goremiyorum hic biseyi tv ye aktaramiyorum tv den tabletin icine girebiliyorum fakat tablet elimdeyken hic bir app la tv ye baglanamiyorum ..diger cihazlarimla kolaylikla baglanabiliyorum ...herseyi denedeim tablete reset attim samsung acc mi sildim tekrar kurdum ..modeme rest attim tv ye bile reset attim ..ama hala ayni !!! sanirim sadece allshare play den kaynaklanan bi sorun ...yardim edebilecek varsa cok sevinirim...simdiden tesekkurler!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.