Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (970. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.920
Cevap
616
Favori
1.866.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4+4 Kayıtsız telefon kullanmak gibi konular henüz iddia iken, yasalaşmamış iken burada yasalaşmış gibi, kesin gibi paylaşımlar yapılmış. Herhal rüyalarında görüyorlar. 4+4 yasal bir hak iken kayıtsız telefon alanlara yönelik müthiş bir nefret var bazı arkadaşlarda. Herkesin tercihine saygı duyulmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 19 Haziran 2024; 19:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tedbirli olmak her zaman doğrudur. Bazen haklı olmaktan da içim samimiyetle cız ediyor. Bile bile ladesi seven bir toplum olduk! Sadece telefon odaklı değil her şeyde ...

Zaten taslak olduğu da beyan edilmiş. Yalan bir şey yok.

Şimdi böyle bir çalışma varsa görünen köy kılavuz istemez misali ...

Siz harbiden Gazeteci misiniz ? Rastgele benim gibi smart filan alakasız rumuz tercihimi benim ki gibi . Ben baya salağım da ...

İyilikten maraz doğarmış ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 19 Haziran 2024; 11:20:35 >

Kasmadım da öyle algıladığın için senin adına da üzüldüm .

Resmi kendi sitesindeki beta sürümü sanırım sızmadı ama haberi erken gelmiş resmi kendi kaynağından :

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]wabetaınfo
    WhatsApp beta for Android 2.24.13.6: what's new? | WABetaInfo
    https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-24-13-6-whats-new

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]wabetaınfo
    ANDROID - WABetaInfo
    https://wabetainfo.com/android

Bu HD varsayılanı bilmediğim gözümden kaçan bir ayarında mı saklı acaba ?

Beta güncelinde olup yapabilen var mıdır ?

Teşekkürler millet .

• Sırf güncellemeler bizim ülkeye en geç geliyor diye şu telefonu elimden çıkarasım var. Millet aldı güncellemeyi sorunlar varsa vs. çözülüyor adamlar kullanıyor bize haftalar sonra bazen 1 ay sonra...

• Yok dedim yani sendeki algın böyleyse o zaman bak ne derim : Gazetecilik yapamazsın. Gazetecilik algılarla yapılmaz . Önüne gelen kaynağı doğru ise onun üzerinden ilerlersin ve şahsi neyin varsa katmazsın. Objektiflik diyelim. Elbette insanoğlu %100 objektif olamaz o yüzden de samimi olan hatası teknik vs neyse anında fark eder etmez düzeltmesini de ilan eder .

Gerçi Türkiye'de gerçek gazetecilik geberdi gebertildi ... Baştan birşeylerin yandaşlığı filan olunmalıdır az ya da çok. Düzen böyle ! ... Düzülenler de böyle ...

Ağzındaki baklavayı sonunda çıkardın demek :)) : S23 Ultra da ifade etmiştim kendi içimde o sandığın bakış açısında bile olsam dayanaklarım kayıtsız illegal kullanımın anlık avantajı yanında tonlarca dezavantajlarını da yazdım Bu gerçeklik ışığında neden riske gireyim. Hatta bu yeni tasarı taslak filanneyse kesin olmasa da aynı sorun risk stresle yaşanmaz satın alma sonrası anakartı ya değişirse .. Anakrtı kendin aldın birşekilde ve tanıdığına da değiştirdin Samsung standartlarında IP68 korunacak şekilde düzgün yapmış mıdır ? Tekrardan imei değiştirilecek işte dananın kuyruğu burada kopuyor tekrardan mükerrer ödenecek cihaz anakarta bağlı yeni imei ile geliyor ...

Satmak istesem değişimle Samsung Türkiye bakmıyor zaten . Servisleri parasıylan da bakmaz ..

Kullanıcı hatası olmayan bir arızada mis gibi garanti kapsamında onarımdan mahrumsundur.

Resmi garantililerde 3 ay cihaz kırılması dahil ekranla alakalı otomatik ayrı garanti sigortası geliyor ...

Nice başka dezavantajları da var: Root yapmak istedin yönetici haklarıyla ince ayar ve reklam sistem geneli dns harici sağlam çözmek isteniyor . Bu sefer Server kayıtlıların imesi NULL oluyor uçuyor! Server kayıt öyle sanıldığı gibi kalıcı değildir ! Bu tür şeylerden hiç bahsetmezler ...

Ek olarak sonradan buradan öğrendim ki server kayıtlarında aksilikler varmış. Bootloader arttığı için olsa gerek ... Combination Firmware parasıylan da sunamıyorlar demek ..

Beni Samsung Türkiye çalışanı pazarlamacısı promoter filan yaptın ya ilahi sen de :)) ...

Aramızda gerçekten de anlamsız yere server kayıtlıları kıskanan mı desek ne ise farklı kesimdekilere de denk geldim onlara da kibarcana ayar verdim. LG Atakan geçen yıl S23 Ultra da baya böyle idi ...

@LGatakan Bak mention yapıyorum adamın arkasından da konuşmuyorum :) . Bu Atakan kardeşle ayrıca ne o süreçlerde ne de şuan itibariyle herhangi bir alıp veremedim yoktur .

Başkaların aynı olayda farklı yaklaşmasını kavrayamıyorsanız harbiden gazeteci olamazsını en azından başarılı bir gazeteci olamazsınız ...

Ek olarak gönülden yardımseverler bile server kayıtlı olduğunu her sorun yaşayan sorusunda belirtmemesi de server illegal imei değiştirmeyenlerin deneyimlemediği şeylere çözüm beklenmesi de naiflik olur ve gereksiz beyhude çabalar hem yardımcı olmak isteyene hem de server kayıtlı olduğunu çekinen mı veya unuttu mu desek neyse o kişiler için de zor niye cevap gelmiyor vs sosyolojik psikolojik içselleştirmelere varan harbiden önemli farklı hatta çekinenler sormak dahi istemeyenler oluşabiliyor. Özel den ne kadar anlamlıdır . Şahsen özelden yapılan yardımlaşmalar açık forumda da paylaşılmalı ki arayan bulsun . Forumlar paylaşarak güzeldir. Bilgi paylaştıkça güzeldir. Haber almak bilgi almak bence temel haklardandır. Tüketici Bilinci de önemlidir.

Yeter ki kötü tüketici olunmaması. Kötü tüketicilerde bu sefer ilerde kurunun yanında yaş ta yanıyor. Yani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yoz düsturdu da saçmalıktır ...

İyisiyle kötüsüyle kendi içinde de ayırabilmek objektif şekilde yapabilmek bazen Gazetecilik öğretimiyle değil eğitimle alakalıdır ...

Umarım yanılan ben olurum ...

Daha ne yapayım ...

Gazeteci kimliğini ismen değil yetkinliğini ve farkındalığını sorguluyorum ... Umarım tanınan bir gazeteci değilsinizdir aksi halde hepimiz içeriklerinizi okuyarak kesin hapı yutuyoruz demektir !

Dost olmasak ta dost acı söyler.

Çocuktan bile ders/ feyz alabilmek bir erdemliliktir...

Başkalarındaki haklı tespitlerinizle bende de aynısı vardır mantığı geçişmesi kullanılması da absürttür. Keza geçen yıldan beri ifade etmekteyim...

Aksi halde kendi algınız kitlesel algıların sağlıksızlığıyla alakalıdır... Hatta Mandela Etkisi filan ucundan yakalabilirsiniz... Bunun ilgili son sayfalarda da evrim ağacındaki ufak bir makale var. Okumanızı salık veririm.

Araştırmacı Gazetecilik iyidir ...

• Android 15 Beta sı son sürece yaklaştı. Samsung ta kendi dahili ONE UI 7 li Android 15 i geliştiriyordur. Biz son kullanıcılara çıkacak halinde ise gündelik kullanıma hazır olacaktır. Elbette takılmalar filan beklenir ama yeni özellikleri merak edip deneyimlemek isteyenlere de nasıl geçilecek aramızda elbette aşina olanlar vardır ama ortak paydamız hiç bilmeyenlere göre bir rehber olarak vakti geldiğinde ben veya birileri haberdar edeecektir. İlk sayfamıza da eklenecektir.

Samsung Beta programı Ağustos ta beklenir ama tahminim daha da erkene alınacağı yönünde. Google geçen yılki gibi bir aksilik süreci uzatma bu yıl yaşanmadı .

Here’s everything new in Android 15 Beta 3 [Gallery] (9to5google.com)

Android 15 Önizlemesi | Android Developers

Platform Kararlılığı denen sürece girildi . Yeni özellikler eklenmeyecektir API seviyeleri içeriği son haliyle olgunlaştı. Yeni yayınlanan Beta3 aslında pratikte Beta değildir ismen öyledir. Beta3 ile bundan sonra optimizasyonlar ufak tefek kalan sorunları giderme odaklı olacaktır. Kısacası olgunlaştı. Desteklenen Pixel cihazı sahipleri şuan indirebilir de .

Samsung Güney Kore şuan itibariyle teknik olarak her an BETA Programını başlatabilir ...

Samsung Kore Forumundaki Beta geliştirilmesinden sorumlu kişi(ler) her an müjdeyi erkenden verebilir ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bende bu şekilde Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• S21 serisi de Türkiye için Haziran güncellemesini aldı. S24 hâlâ beklemede.

Bütün seriyi bitirip ondan sonra sadece S24 serisine odaklanacaklar herhalde Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

O kısma gitmeyi hiç akıl etmemişim. Geri bildirim tavsiye için teşekkürler. Ayarladım sayenizde. Harbiden teşekkürler. Hep HD yolluyorumdum. İyi oldu Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] .

İlk sürüme düşebilir miyiz?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.