Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTI (963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.859
Cevap
595
Favori
2.051.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
100 oy
Giriş

Hocam aslında sorunumu buldum ben tüm gün dışarıdayım ve güneş altında cihaz çok hızlı ısınıyor bataryayı hızlı bitiriyor evde olduğum günler şarj 2 kata yakın gidiyor ama benim için yapacak bir şey yok dışarıdayım ve güneş altında şarj ısınmanında etkisi ile seri bitiyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim de ön kamera aynı diğer kameralar farklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

EUX e 2. Mayıs güncellemesi olan Odin le yükledim sonr da tekrardan Haziran olanını Odin le yükledim. Mevcut cihaz ülke ürün kodu EUX veya TUR değil ILO olmasıyla eş zamanlı güncelleme gelmediği için böyle bir süreç yaşadım yakın zaman işlemlerimde .

Süreciniz benim gibi miydi ?

Güncel EUX veya EUY de misiniz ?

Kamera bilgilerinden eski sürümde gibisiniz .

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 17 Haziran 2024; 13:48:9 >
  • arkadaslar selam, telefon sabah sarjdan cıkardım biraz kullandım %88 şarj vardı . markete gittim geldim telefon kapanmış ve su an acılmıyor. Şarja taktım şarj da almıyor, hiç tepki yok. Güç tuşu hariç herhangi bir kombinasyon varmı açılmasını sağlayacak ? yoksa sıcaklar mı yaramadı :) ahhh ahh. acil yardım rica ediyorum

Hadi inşallah bir an önce gelir de video sorununu yaşayanlar olarak kurtuluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eğer böyle açılmazsa güç tuşu+ses kısma kombinasyonuyla da download moda alıp odinden yükleme yapabilirsiniz ancak anakartta sorun oluştuysa direk servislik. Garantili mi cihaz?

bakalim tekrar edecekmi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazif_BG -- 17 Haziran 2024; 15:16:10 >
  • Nazif_BG kullanıcısına yanıt
    Isınıp kapanmış olabilirmi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gecen hafta Antalya'daydim sorun olmadı hiç sıcakla ilgili. Bugün malum bayram seyran evde golgede duruyor telefon, ısınacak birşey de yapmadım, normal sosyal medya kullanimi, oyun vs yok.. şarj aletine tepki vermemesi ilginç geldi bana. Şimdi işte telefondan yazıyorum. Bir reset birsey mi yapsam, ne yapsam bilemedim

Denemek için tekrar başlattım böyle bir uyarı veriyor. Güncelleme yapmadım onla ilgili bişey olabilir diye düşünüyorum kafayı yiyor telefon güncelleme yap diye ;) Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazif_BG -- 17 Haziran 2024; 15:28:39 >

• Nazif_BG kullanıcısına yanıt

Full format atın. Recovery deki wipe cache yani önbelleklemeyi değil ötekisini. Herşey doğal olarak silinecektir.

Yedeklemelerinizi yapın.

[PDP] Back-up : fail setup-wizard [ FINISH ]

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTI
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTIxda forums
    [SOLVED] Can't access recovery. [PDP] Back-up : fail setup-wizard [ FINISH ] Samsung A52s - OneUI 5.0 - Android 13
    https://xdaforums.com/t/solved-cant-access-recovery-pdp-back-up-fail-setup-wizard-finish-samsung-a52s-oneui-5-0-android-13.4539461

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] MÜJDE ! ONE UI 8.5 ÇIKTIArthur Soaresyoutube
    Fala galera, bati cabeça com isso e não vi ninguém comentando sobre o assunto. Se ajudou, deixe um comentário. Ao fim do vídeo explico rapidamente como você pode formatar seu celular, ou limpar o cachê para dar uma acelerada. Um abraço!
    https://www.youtube.com/watch?v=14rGsxGNrBc&feature=youtu.be

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bayram günü işimiz yoktu, iş çıktı başımıza. Samsung destek uzaktan bağlanacak onu bekliyorum, sonrasında formatlarım. Tekrar temiz bir kurulum. Güncelleme yapsammi dürtüyor bir yandan o da...

Uzaktan çözüm ekibi pek birşey çözmez bea ! ...

Çözümü basit format.

Format atılacaksa da tavsiyem Odin le HOME_CSC olmayını CSC olanı seçip mis gibi ikişi birden halledin. Uzaktan çözeni görmedim .

Bilgisayardan da hiç birşey yapmak istemiyorum. Hani geri dönemezsiniz diyorya onu bilgisayar kullanarak da donduremezmiyiz yazılımı beğenmezsem eğer ? Önceki telefonlarda kafama göre takilirdim, Samsung ve Xiaomi de. Daha önce öyle uyarı oluyormuydu? O kafamı karıştırdı.

Bana denk gelmedi yıllardır en çok Samsung kullandım kısa süreli diğerlerini de satılmayan başka global Android cihazlarda da yaşamadım ...

Yaşadığınız sorun nedeni anladığım kadarıyla istenmeyen uygulama veya hizmetler devredışı bırakılması filan alakalı olabilir. O zaman ilgili şeyi geri yüklemek için tek tek tespit edebilmek filan meşakkatli işlerdir. En rahatı kafa temizi PC yardımıyla formatlayan güncelleme.

Bootloader 2 olursa geri dönüş imkansızdır. Ama şuan hangi aydasınız bilmiyorum ama Bootloader şuan için 2 de ise geriye dönüşlük ayların sayısı azdır .

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.