< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (614. sayfa)

-
-
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Şu an S23 Ultra 512 Gb kullanıcısıyım. Alalı yaklaşık 2 ay oluyor ancak şu kavisli ekrandan nefret ettim. Sırf bunun için S24 ultraya geçmeyi düşünüyorum. Telefonu 50 bin lira gibi bir fiyata elimden çıkarabilirsem üzerine 10-12 bin daha koyup düz ekrana geçeyim diyorum.
Sorum şu :
S23U ilk aldığımda 7-8 saat ekran süresi veriyordu ancak one ui 6.0 ile bu süre 6 saate düştü. S24U da durum nedir şu anda ?
Bir de kamerasının S23U'dan daha kötü olduğuyla ilgili yorumlar okudum bu konuda ne dersiniz ?
Son olarak S23U ile kıyaslanırsa artıları ve eksileri objektif olarak yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler herkese.
-
Bence artısı eksisinden ziyade kritik nokta 50k ya satılma olayı. 45k ya satarsanız iyi derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 26 Şubat 2024; 2:15:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir arkadaş S23U almak istiyordu. Malum şu an en iyi fiyat 57 bin civarı. Telefon da daha 2 aylık. İkna edersem satayım diyorum ama şimdi baktım da ekranı kötü diyorlar s24u için. Servise verenler de olmuş. Çok arada kaldım açıkçası
-
Bi tık daha iyi gibi geldi bana
50k ya satılırsa geçilir. Titanyum kasa, düz ekran, yansıma önleyici panel, daha yeni işlemci, 7 yıl güncelleme. Temel farklar bunlar.
S24u ekranı şu an vivid mod göstermiyor, bugün yarın gelecek güncelleme ile hallolacak. Bazı cihazlarda kasa açıklığı sorunu var, bazılarında forumda kumlanma diye bilinen noise problemi var, kimisinde de hiçbir sorun yok.
çok iyi :)
instagram
فيصل السيف Faisal Alsaif on Instagram: "تجربة مخيفة للذكاء الاصطناعي 😳#GalaxyUnpacked#galaxyunpacked #samsungunpacked #samsung #galaxy #galaxys24 #galaxys24plus #galaxys24ultra #samsunggalaxys24ultra #samsunggalaxys24 #سامسونج #جالكسي #جلاكسي #جلاكسي_اس24 #galaxyai #tech #فيصل_السيف #تقنية #technology"https://www.instagram.com/reel/C2VcpgLoSLD/?igsh=Y2g5NjVieDRvbzVw
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Hoparlör ve ahizede sesler dengesiz, tizler kulak acıtıyor. Umarım bahsettiğiniz güncelleme bunu dengeliyordur.
-
En sıkıldığım şey s24 ultra s23 ultradan kötü muhabbeti.Bu bence züğürt tesellisi.Çünkü çok net ve kalın farklar var o paraya değermi bu kişiden kişiye değişir ama çok fark var.Bunların bazılarını firma kendi beceriksizliğinden anlatamadı.Ekran işlemci çok önemli derecede değişmiş.Bence bağlantılarda güçlenmiş veri aktarımı ve Bluetooth gibi Kamerada kesinlikle s23 u dan daha iyi çokmfark yok evet ama onuda bir sonraki seriye bırakmışlar akılları sıra pazarlama taktiği.
Server Kayt ile ilgili bilgisi olan var mı? Yaptıran var mı? Ne kadara yapılıyor. Bir sıkıntısı var mı? Güncelleme Reset vs
oooo çok teşekkürler yaa sinir oluyordum yatarken ha bire elim değiyordu o döndür tuşuna :)) basılı tutmak hiç aklıma gelmemişti :))
-
-
Şu anda ücretler pahalı. 250 dolar isteniyor. Yaza düşecektir 100-150 dolar seviyesine. Beklemekte fayda var.
-
ben de s21 ultradan s24 ultraya geçiş yapmadan önce tam bir apple fanboy olan babamın ısrarları ile 2 günlük iphone 12 pro max kullanmıştım.
Bilişim ve eğitim teknolojileri uzmanı olmama rağmen hiç adapte olamadım.
Bilgisayardaki fotoğrafları ve mp3 dosyalarımı bile telefona aktaramadım.
Web sayfasından bir pdf veya herhangi bir dosyayı indirip bir başkasına maille veya whatsapp ile göndermek ölüm.
Hadi onu da geçtim yahu google drive daki dosyamı indirip kaydedip bir başkası ile paylaşmak veya düzenlemek de ölüm.
Neden apple'dan nefret ettiğimi hatırlamış oldum.
ancak hakkını da yememek lazım apple kamerasında normal çekimlerde sanırım detaylar daha net.
sosyal medyada paylaşımlar daha güzel.
Güneşe karşı veya araç içi çekim gibi durumlarda da sanki daha iyi gibi
Yine de android'in artıları daha fazla
Gönül isterdi ki google problemi olmasa da huawei kullansam yine ama...
İyi ki S24 Ultra kullanıyorum diyorum şu an
-
Bunun mantığı da çok değişikmiş. Şu anda alan zaten 8 ay kayıtsız kullanabiliyor, kayıt ücretinin asıl şimdi ucuz olup, 6 ay sonra artması lazım normalde :)
Nerdesin eeeyy güncelleme
Ala test te güncelleme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%100'den %5'e kadar 6-7 saat arası alıyorum. Wi-Fi, konum hep açık, karanlık mod, adaptif pil, adaptif ekran ışığı. Aldığımda ilk gün 8 saat gitmişti. Öğrenme süresi bitince açık kalma süresi de düştü. Aldığım bütün telefonlarda açık kalma sürelerim daima forumdakilerden az oldu. Ne yaparsam yapayım süreyi uzatamadım. Sanırım pili dandik cihazlar bana denk geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesca -- 26 Şubat 2024; 10:8:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X