Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erditepe , Cem095 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
36.083
Cevap
620
Favori
1.706.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung shoptan alınan cihaz. Satış noktasından değiştirilebilirmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Kullanılan panellerde kesin olarak hata var buraya her gördügümü atsam kimse telefonu almaz

acelesi olmayan 30 marta kadar bekleyip seçimden önce alsın  

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Bunu zaten kabul etti samsung değilmi

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt

resmi olarak hayır

• Valla benim iade ettiğim cihazda hiç sorun yoktu bakalım umarım bu yeni gelecekte düzgün gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değil cihazı yd alanlar yandı

• KnowN K kullanıcısına yanıt

öyle kullanacaklar artık

• One plus 8 pro kullanan bilir ekranda grenlenme olayının yazılımsal olduğunu bilir

• Şu iphone ile Samsung olayini çözemeyenler var.

Şuan canim istesin 10 adet iphone 15 pro max i üst üstte koyup rahatlikla alirim.  

Bilmedikleri kendi paranla hapishaneye girmek isteyen iphone alabilir. Ben yazilimsal konuda iphone degilde android yazilimli olan samsungu seciyorum.

Donanimsal ve görünüs olarak cogu zaman iphone beni cezbetsede onu almama sebebim budur.

Iphone ayni cihazi android yazilimiyla yapsin gözüm kapali alirim.

Olay bu kadar acik ve net.

• kendinizi motive etmeye çalışıyorusnuz herhalde neyse olsun.

bende çok isterdim keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 3 Şubat 2024; 0:41:31 >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    İkisininde yeri ayrı bence gelin konulara katılın herkesin bir faydası olur kesinlikle forum eski olduğundan alışkanlık birazda bende 20 seneden fazla oldu forumlardayım gelin tekrar deneyin hocam telegramı inanın konuştukça bilgi paylaştıkça fikriniz değişecektir

• Şu son bir kaç gündür bahsedilen ekran yanığı ve kumlanma sorunu olup olmadığını nasıl test edebiliriz?

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    İade edip yenidenmi aldınız hocam 24 ultrayı

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt

Yüzde 20 30 arası parlaklık karanlık oda karanlık mod

ve bu şekilde bildirim çubugunu indirin varsa gözüküyor zaten

ayarlara menüsüne girin ordaki gri renklere bakın net olarak gözüküyormu yok puslu bir görüntümü var

• epstemolojk_kopus kullanıcısına yanıt
    telegram
    Samsung Galaxy S24 Ultra TR Kullanıcıları 🇹🇷🇹🇷
    https://t.me/S24ULTRATR

telegram
    🇹🇷 Samsung Galaxy S23 Ultra TR Kullanıcıları 🇹🇷
    https://t.me/SamsungS23UltraTR

telegram
    🇹🇷 Samsung S22 Ultra TR Kullanıcıları 🇹🇷
    https://t.me/S22UltraTR

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Hocam telegramda çok hızlı dönüyor konular. Mesajlar çok seri ama mesela burada ben foruma akşama kadar girmesem bile akşam o gün yazılanları sırayla okurum. O kadar mesaj olmuyor çünkü.
    Bir de burası güzel bir arşiv. Birkaç sene sonra bir şey arauan bir gelip buradan aradığını bulabilir. Mesela ben geçen 2005'te yazılmış bit mesaj sayesinde laptopumda yaşadığım bir sorunu çözdüm.🙂

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu konu bağlamında kim niye servise gitsin?

Servis ne yapacak? Telefonun kamera konumlarını değiştirecek? Lensleri üst üste mi koyacak? Hayır :)

Sırf yorum yapmak için bomboş yorum yapınca realite değişmiyor ve değişmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 3 Şubat 2024; 1:1:5 >
  • sakiri kullanıcısına yanıt
    Soyle de bisey var camur atmaya luzum var mi ki herkes bir sekilde birini secip devam ediyor digerini dibe cekme mantigini cidden anlamiyorum. Ben misal samsung seviyorum bu yani diger androidler de degil samsung arayuzu yani benim olayim. Bunlar tamamen kişisel olaylar nasil samsung seviyor olup apple konusunda camur atmiyorsam apple fani da yerini bilsin burda camur atmasinin bir anlami yok. Ama tabi ki sevdigimiz cihazlarin eksi yönlerini elestiririz o ayri gelisim yapici elestiriden beslenir o ayri . Ama bazi insanlari cidden anlamiyorum negatif laf soyleyip diğerlerinin canini sıkıyor olmakla mutlu olan insanlari gördükçe üzülüyorum cidden. Yoksa surda herkes butcesi dahilinde yeni teknolojiyi bu zor ekonomik sartlarda deneyimlemek istiyor hakli olarak zaten hayat zor bir de biz burda yok appla super yok sd soyle yok exynos boyle konularina girmek cidden sacma. Gercek anlamda bu forumdan yararlanmak isteyenlere engel oluyoruz bunlarla

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Forum benim içinde güzel asla vazgeçemedim alışkanlık yıllardır orada da güzel bir arşiv yapıyoruz ve problemleri anlatıyoruz ikisininde yeti farklı açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 3 Şubat 2024; 1:1:47 >
  • Samsung çalışanı:

Kısaca ve özetle diyor ki:

- Ekranınızda kumlanma varsa bu yazılımsal değil donanımsal. Yani cihazın değişmesi gerekiyor.

- Vivid modu aslında çalışıyor ama fark çok çok az, dikkatli bakınca belli oluyor. Bu yazılımsal. Update ile çözülebilir. (ama kesin çözülecek dememiş) Olasılıkla gelecek bir update ile vivid modunun renk oranı daha artabilir.

- Kamerayla ilgili buglar ve gariplikler yaşayanlar varsa bunlar kesinlikle yazılımsal ve ileride update lerle çözülecek.

- Eğer ekranda neye baktığınızdan ekranda ne olduğundan bağımsız olarak sürekli gözüken ve hiç gitmeyen çizgiler varsa bu kesinlikle donanım sorunu ve cihazın değişmesi gerekiyor. Ama ekrandaki şeylerle görüntülerle beraber hareket eden çizgiler pikseller falan varsa bu yazılımsal olabilir ve ileride çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 3 Şubat 2024; 1:5:14 >

• 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.