bu anca 3-5 kişide denk gelmiş herhalde çok fazla olsa bununda konusu açılırdı |
|
kendi görüşü oldugunu söylüyor bilgi ile yazılmış bir yorum degil |
Bu güncelleme artık gelse de bir öğrensek donanımsal mı nedir, değişim cihazı gelene kadar belli olur inşallah ya. Bu ilk gelen güncelleme de onla alakalı değilse bu bir yıl böyle gider. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 31 Ocak 2024; 21:52:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
valla ben 61800 e 1 tb aldım kafam rahat :) s23 plus var şuan onuda 30 a yakın satsam 30 bin farkla geçmiş olurum inş. |
Denon x2800H Avr / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max |
Ekran üreticisi bir firma böyle basit hatalar nasıl yapabilir aklım almıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
|
61.800TL ye S24 Ultra 1 TB mı aldınız? Yurtdışından mı anlamadım? 80k değil mi samsung'un sitesinde? |
Denon x2800H Avr / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max |
thy personel indirimi ile almıştır |
thy indirimi aynen. arkadaşımın arkadaşı üzerinden aldığım için takas işine bulaştırmak istemedim pilot adamı. yoksa 24 + 8 bin ile 32 ye saydırırdım telefonu ama napalım. normalde 1300 usd ye amerikadan alacaktım 200 usd de amazon gift card veriyordu ama açtırmak vs dert olacaktı. thy indirimini yazan arkadaştan Allah razı olsun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramses88 -- 31 Ocak 2024; 22:4:1 > |
|
thy'deki indirimi 8k diye biliyordum %15 ise eğer bizim hesap doğru abi o zaman, bu ürünün gerçek fiyatı yani özellikle 256gb'lık olan aslında 59.999TL olmalı. işin ilginci samsung türkiyenin sitesinde 512gb ve 1TB'lar bitmiş; 256gb'lık var sadece. al satçılar, telefoncular vb. millet thy'deki akrabasının üstünden alıp, sahibindenden satıyor yine muhtemelen.
yani sahibinden zorlayıp 40k'ya s23 ultrayı satsam ki baya zorlu bir süreç gibi. 256gb'lığın biraz düşmesini beklesem fiyat olarak 65k-67k ya falan.. 25k-27k ya gelecek bu upgrade. şuan 12/512gb'lık versiyonu 30k arada 3k var. uğraşmaya değmez gibi geldi biraz. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
1 TB olan model stokta görünmüyor samsung shop'ta, hatta 512GB olanlar için de aynı şekilde. Bir hata mı var acaba |