Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1960. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.264
Cevap
617
Favori
1.955.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
101 oy
Sayfa: önceki 19581959196019611962
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatlar yüzde yüzden fazla yükselmiş. Şimdi tabletle telefonu yedi bin liraya uzatacağım.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Kafanızın rahat etmesi önemli hocam yaptırın gitsin tabi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben de buna bi tavsiye varsa dinlemek isterim. aynı şekilde benim de ihtiyacım oluyor bazen.

takip

İkisini de aktif kullanıyorum 1 seneden fazla oldu çok memnunum. P4520x modeli 45w süper hızlı 2.0 destekliyor. U2510x modeli 25w süper hızlı destekliyor ve kablosuz şarj etme özelliği de var. İkisinin içinden de kablo çıkıyor. 4520 den 45w destekli kablo çıkıyor. Kablolar kısa tabi.

Peki garantinin bitmesine ne kadar süre kala gitmemiz lazım ve herhangi bir Samsung yetkili servis oluyor mu bunun için ?

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Saat de uzatılıyor. Saatimin 10 ay kalmıştı. Telefonumun 1 ayı kalmıştı. Bununla ilgili bir şey var mı bilemiyorum. Her saat modeli dahil değil demişlerdi bir de. Bende 2024 ultra var.

Bana Emaar Avm'deki servisten verilen bilgiye göre her servis yapıyor ve bizzat cihazla birlikte gidilmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 20 Ocak 2026; 19:38:7 >
  • İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam tam anlamadım sorun nedir? Hangi adaptör ile hangi kablo ve hangi telefonu şarj ediyorsunuz? Bu üçünün de marka ve model numaralarını yazar mısınız?

• Mitra kullanıcısına yanıt
    mediamarkt
    SAMSUNG EP-T6530N Type-C & Type-A Üçlü Hızlı Şarj Aleti Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ep-t6530n-type-c-and-type-a-uclu-hizli-sarj-aleti-siyah-1223347.html

amzn.eu
    Spigen USB-C to USB-C 1 Metre Kablo 100W Güç/PPS 2.0 Desteği Super Hızlı Şarj / 5 Gbps (E-Marker Çip) Data Aktarım Hızı/PD USB 3.2 Type-C Ekstra Dayanıklı MFI Lisanslı White - ACA08774
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FJQ6S8K5?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VRNH4KAAFWZBGM60H0VM&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VRNH4KAAFWZBGM60H0VM&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_VRNH4KAAFWZBGM60H0VM

Adaptör ve kablo bu hocam, sorunu 65W portunu kullanıp 45W hızında şarj etmek istediğimde (telefonun şarjı tamamen bittiğinde ve kapalı haldeyken bu şekilde. şarj varken ve açıkken taktığımda nem uyarısı vermiyor) yaşıyorum. Telefon da konusu gereği S24 Ultra :)

Kablo olarak bu kabloyu değil de, 65W portuyla telefonun kutusundan çıkan kabloyu kullandığımda 45 yerine 25W'tan şarj ediyor. Süper Hızlı Şarj 2.0 metni ekranda yer almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 20 Ocak 2026; 23:8:23 >

• tahice T kullanıcısına yanıt

Bu telefon yamuk ki abi. Buna işlem yapmamaları normal değil mi sizce? Muhtemelen üstüne oturulmuş.

Bu adaptör ile uyumlu değil hocam. Spigen'in her adaptörü ile de uyumlu değil orijinal kablo.. Mesela Samsung'un EP-T4510X -EP-T4511X bir de bunların daha önceki modeli TA845 miydi model ismi hatırlamadım bu adaptörlerle uyumlu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    S7 edge
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahice

Aynı sorun birebir bende de vardı, spen çalışmıyor pusula sensörü çalışmıyor hızlı şarj olmuyor diye samsung bdh servise verdim, telefonunuz yamuk garanti dışı oyüzden 35bintl dediler. Telefonu geri aldım antalya servise bıraktım yemin ediyorum 5 dakika geçmedi aradılar telefonunuz yamuk oyüzden anakart değişecek 30bin tl dediler. (sistemden büyük ihtimalle önceki servis kaydını gördüler). Yav arkadaş Spen çalışmıyorsa telefonun yamukluğu ile ne alakası var? Samsung maceramı da bugün sonlandırdım iphone 17 pm aldım. Ömrümün sonuna kadarda samsungun ne tv ne mobil ne beyaz eşya önünden geçmeyeceğim. 6 farklı şarj aleti, galaxy watch classic, buds 3 pro, klavyesi kulaklığı hepsini öğrenci bi kardeşime verdim. Bu telefonu incik boncuk sebepten garantiden çıkaran servis teknisyenine de hakkımı helal etmiyorum. Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

Nasıl yamuldu sağlam bir metalden yapılmıştı. Bir allahın kulu anlatsın bu nasıl oldu. Hadi oldu ekran işlemci anakart bağlantı yuvaları hala çalışıyor.

• S24 Ultra EUX Germany ocak ayi güncellemesi

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

PC:intel Core i7 10700K Noctua NH-D15 Black., Asus Rog Strix Z490 E Gaming 16gb ddr4 3600, Ssd 256 gb850evo , Hardisk 4TB, MSI RTX 4070Ti Gaming X Trio 12gb. Aoc agon pro ag274QXM 2k 170hz monitör. Sinema Sistemi: Pioneer vsx 831, Harmankardon HKTS 1 5 16, Nvidia Shield 16 gb Android Tv 2TB WD element, Panasonic TX-50DXX789 Tv, Telefonlar: Samsung S24 ultra, S21 Ultra, S9 edge plus, S9, S7, Kameralar :Canon Eos 650D, Canon HF 200
    Audi A6 45 TDI Quattro 2021
  • Isırgan06 I kullanıcısına yanıt

Fiyat nedir hocam?

3.250'ye almıştım.

Samsung slikon karbon pile geçene kadar s24u ile devam.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 
Sayfa: önceki 19581959196019611962
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.