Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.351
Cevap
618
Favori
1.779.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18541855185618571858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba 750₺'ye yollayabilirim. Ankara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volnes V kullanıcısına yanıt

Benim de ekran üstüne düştü hem de taşlı zemine. Telin arkasını görünce kameralarda falan sorun olmadığını dedim kesin ekran paramparça oldu ama ekran koruyucusuna bile bir şey olmamıştı :D Dandik diyebileceğim bi kılıf takılıydı üstüne üstük fazla korumayan ince göstersin diye teli. Kılıfın sağ alt tarafı yamulmuş, darbeyi ordan aldığı için sanırım telefona bir şey olmamış. O zaman dedim işte Samsung yapmış gerçekten. iPhone olsa belki şuan tuzla buzdu dedim...

• Neolursa olsun bu telefon saglam bence yaklasik 1.5 metreden mermer yuzeye dustu ve hic birsey olmadi ozellikle titanyum cerceve cok dayanikli , ama ben hic birsey olmamasini dusen yuzeye bagliyorum telefon koselerde darbe alsa zaten birsey olmuyor , ekran yere bakar sekilde dusse dusen yuzeyde duz ise yine birsey olmuyor ama yerde dustugu yerde ekran yada arka kapagin darbe alacagi bir cikinti var ise kurtulma sansi yok bence hangi telefon olursa olsun

Ekran da cizilmeye cok dayanikli ekrani cizenler nasil ciziyor anlamadim tahminimce ekrani asindirici seylerle temizleyip ust katmani asindiriyorlar alkol vb seylerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 29 Temmuz 2025; 11:59:26 >

Onu bilemem işte ama Maaşallah diyelim Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] 

dediğime gelmezsiniz umarım hiç 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemeden sonra sanırım özellikle watsapp dan çıkış ve tekrar girişler 3-5 sn. lik takılmalar sıklıkla olmaya başladı, benzer durum sizlerde var mı?

• zngny kullanıcısına yanıt
    Arada bir oluyordu bende one ui 7'nib en başından bu yana. Son zamanlarda daha nadir oluyor. Ama illa ki oluyor

• erditepe kullanıcısına yanıt
    6.1 in kıymetini bilememişiz, darısı 8 e inş. :)

• zngny kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi kaybedince anlıyoruz işte. Ama ben günceli varken eskiyi kullanamıyorum 😁 ne olursa olsun

Ben bu forumda şunu anladım yahu, bu telefon çok sağlam desem tam tersini söyleyecek biri hemen çıkacak. Arkadaşım, parasını verdiğim, aldığım elimdeki malı niye kötüleyeyim? Dikkat edin, ekran koruyucusuz, kılıfsız, kamera korumasız kullanmayın diye uyarıyorum. Benim başıma gelen sizin de başınıza gelmesin diyorum. Telefon düşme olayı şans işi, denk gelmez, kırılmaz ama bu da binde bir olur.

• DangerousRabbit kullanıcısına yanıt

Yanık ve Ghost Screen vardır orada. Serit gibi gördüğün yerde gölgelenme oluyordur.

• ekran yansıma özelliğini bozmyan ekran koyucu yok heralde ?

• hellar kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar bazen hem telefondan hem saatten nfc ile ödeme yaparken hata veriyor. Bu pos makinesinden kaynaklanıyor sanırım. Kart ile hiçbir zaman hata vermiyor. Neden böyle? Bi posta hata verirken diğerinde çekiyor. Anlamadım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt

Uygulama devreye girmeyince yaşıyorum bende bazen, uygulamayı çalıştırınca hiç sorun yaşamadım.

• Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

Merhabalar

Huewai Router wifi 7 s24 ultrada wifi 7 diye biliyorum ama wifi 6 görüyor sebebini bilen varmı acaba

şimdiden teşekkürler.

• Bu sürümden diğer sürüme geçemedim,çığıçunu denedim cyg2, cyg3 vs.Adb den flaslarken 503 hatası veriyor.Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• ngrkem N kullanıcısına yanıt
    Süper olmuş. Pil ile beraber değişmesi.

• yasarbasaran kullanıcısına yanıt
    Wifi 7 intelligent wifi kısmından versiyon kısmına art arda dokunarak labs açarak oradan aktif ediliyordu diye biliyorum.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ben güncelledim ve harika olunca baktım 10 gündür forumu unutmuşum:)

• 
Sayfa: önceki 18541855185618571858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.