Ben beklemeye devam ediyorum çünkü telefonda çift hat olarak iş telefonu olarakta kullanıyorum ve baya dosyam vs var o riske girmeyim dedimde samsung pazartesi vermezse bu güncellemeyi yazıklar olsun |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1655. sayfa)

-
-
Sıfırlanıp sıfırlanmayacağını bilmiyorum ama ben dert etmem, sorunsuz olanı kurar tekrar ayar yaparım. Yeter ki stabil olsun. Dün gece mesela EUX kurarken telefon ilk kurulurken ısındığı kadar ısınmadı. Ama pil, kurcalanıp ayar yapıldığı için diye düşünmek istiyorum, biraz hızlı akıyor gibi geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google earth play de yok. Sıfırladığınızda nasıl kuruyorsunuz. S 21 i s22 ye 22 yide 24 e aktardım hiç sorun yaşamadım siz nasıl sorun yaşıyorsunuz tüm programlar yeniden kuruluyor parolalar tanıtılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyman -- 13 Nisan 2025; 12:26:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben su an kurulum ile ilgili bir sorun yasamıyorum.Ben yedekten kurulum yapmıyorum. Onemli olan galeri ve evrakları aldıktan sonra ,herseyı sıfırdan yüklerim. Google earth hiç yüklemedim telefona, onunla ilgili yorum yapamam.Ama dediğiniz gibi baktım bu uygulama bölgenizde yok diyor playstore. Ama yüklemek istenirse apk olarak Baska yerden yüklenir
4 olan en eskisine elbette gidilebilir ama format yaptırır yani recovery de format ile cihaz anca açılır.
-
Olduğu gibi kalır. Önemli olan CSC'nin değişmemesi.
Bu iyi haber.
DIY Home ile bir sürü alengirli ekran düzenlemelerine giriştim :))
Sil baştan olmasını istemem..
-
Beta güncellemeleri mi ? Normaldir.
EUX ve EVR için Android 15 li güncellemeler Samfirm Reborn ile tekrardan az önce baktım bir sorun yok.
-
Hardware Plus'ta şöyle bir haber paylaşılmış. Bir kaç gün daha güncelleme butonunu rahat bırakabilirsiniz :))))
hardware plus - hwp
One UI 7 Türkiye'ye ne zaman gelecek? İşte One UI 7 çıkış tarihi! - Hardware Plus - HWPhttps://hwp.com.tr/one-ui-7-turkiyeye-ne-zaman-gelecek-310018
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Özellikle ses kaydı için css'yi ilo yapacağım. Önce ilo'ya geçip sonra mı güncelleme yapmam lazım yoksa önce güncelleme ile ui 7'ye geçip sonra mı ilo'ya geçmeliyim. Ayrıca bu iki işlemde telefon sıfırlanır mı?
Hocam bu bazi cihazlarda one ui7 sonrası pil sağlığı var iken bazi cihazlarda olmadığı konuşuluyor bunun olayı nedir acaba?
S24 ultra ui7 eux yükledim. Pil sağlığı yok.
S25 Ultra'da da yok pil sağlığı..
-
Forumlara bakiyorum genel kanı 24 serisinde olmadığı 25 serisinde olduğu şeklinde şimdi sizde yok dediniz ilginç bir durum var 24 serisi One Ui 7 güncellenmiş kimsede varmı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinZhull -- 13 Nisan 2025; 11:51:17 >
Ben hem S25 Ultra - hemde ONE UI 7'ye güncellenmiş S24 Ultra kullanıyorum.
Her ikisinde ayarlar - pil bölümündeki göstergeler aynı.
Yüzde bir değer olarak Pil sağlığı belirtilmemiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 13 Nisan 2025; 11:57:9 > -
Memberste genel olarak böyle bahşedilmiş hocam 24 te var diyen hic yok 25 te sanirim bazi bolgelerde yok bazilarinda var
Avrupa regülasyonları gereği imiş. Başka ülkelere de bölgelere de gelmeli bence.
-
Her zaman geçilecek ülke veya bölgemim firmware i yüklenir. Sonra bu firmware den çıkan uyumlu csc si de samfw Tools ile de değiştirilir.
Ama çoğu insan tersinden de yapıyor çünkü OXM çatı csc sindeler ... Latin Amerika da Okyanusya da iken bahsettiğim sırada yapılır. Esasında doğru sırası da budur .
-
Bu işlemler sırasında telefon sıfırlanıyor mu? Veri kaybı oluyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim. Saygılarımla
ben birkaç kişide gördüm s24te pil sağlığı s25te ise avrupada var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X