< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1515. sayfa)
-
-
JerryRigEverythingyoutubeThe Camera Lenses on the Samsung Galaxy S25 Ultra are not what you think... Get protection for your smartphone TODAY: https://www.dbrand.com/ghost The Galaxy S25 Ultra is one of the most anticipated smartphones of the year. The Android Flagship to rule all Flagships. But this year - Samsung appears to have been sleepin on the job. With the Galaxy S25 ultra pretty much the same as the S24 ultra. Yeah - they included a bunch of AI stuff that nobody wants. But I'm thinking maybe use some better glue on the camera lenses next year?https://www.youtube.com/watch?v=kN9YYURZD5Q&feature=youtu.be
yorumsuz...
-
Lansman kodu olup kullanmayacak varsa rica edebilir miyim acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ekran soyulma muhabbetinin asli varmı arkadaşlar Türkiyede başına gelen oldu mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kronik bir sorun değil ben duymadım şayet
vaybe kim derdi ki bu konu başlığı 2 saattir sessiz kalacak :) s25 ultra ya taşınmış millet :)
Taşınmayanlarda oraya yazıyor genelde normal yeni telefonun popülerliği hep yüksek olmuştur
Bu yeni bir durum değil. Fold6'dan beri bu şekilde üretim yapıyor Samsung. Neden şimdi bu kadar tepki çekti ilginç.
-
Benim oloefobik ekran soyuldu biraz ama henuz Samsunga göstermedim garanti kapsaminda mi bilmiyorum.
https://www.youtube.com/watch?si=M4DR1WvJuwgg2tqh&v=qRuFdUgkjNs&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 3 Şubat 2025; 13:41:9 >
Bence garanti kapsamındadır hocam. Kimse ekran koruyucu kullanmak zorunda değil. Ekranda bir çizik falan yoksa bence her türlü değiştirmeleri lazım.
s24 ultra için güzel kılıf var mı güncel öneri , benks, pitaka, otterbox, speck, spigen gibi olabilir çok kalın olmamalı :)
-
Orijinal kılıflara da bakmanızı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: CooLByes24 ultra için güzel kılıf var mı güncel öneri , benks, pitaka, otterbox, speck, spigen gibi olabilir çok kalın olmamalı :)
Bu iki ürünü aldım ben kılıf bir spigen değil ama güzel hoşuma gitti ekran kaplaması bildiğin ince naylon koruyucu gibi parmak izi vs güzel çalışıyor ekranı ne kadar korur orası tartışılır
app.hb.bizHepsiburada TR - Google Playhttps://www.hepsiburada.com/aktarmobile-galaxy-s24-ultra-ekran-koruyucu-kolay-uygulama-aparatli-tam-uyumlu-easy-body-nano-esnek-ustun-koruma-p-HBCV00005QO8OU?ftid=w7tn7o9ix7dxtme3&magaza=AktarMobile&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kılıfın grisi var bende, günlük kullanıma yeterli bir kılıf bence de...
Daha önce silikon almıştım kullanamadım silgi gibi yapışıyor toz topluyor o yüzden elden çıkarttım. Kısmen de bunu bilerek almıştım ama deneyeyim istedim :) Vegan Deri seçeneği de TR ye gelmedi ben görmedim daha doğrusu.
Şimdi Spigen sitesi üzerinden 4 ürün aldım az önce. Ekran koruyucu yenileyeceğim sonunda Spigen Glas.tR EZ Fit HD Ekran koruyucu gelmiş. Birde normalde hiç kullanmadım sadece meraktan Spigen Glas.tR EZ Fit Optik Pro Kamera Lens koruyucu aldım.
Bunlara ek olarak da iphone da kullandığım çok memnun kaldığım Spigen Core Armor Matte Black aldım. Yanına da %20 indirimli oldugu için Spigen Liquid Crystal Clear aldım.
Gelsinler görelim. Ben de yine sizler için yorumlarım. Tavsiyeler için de teşekkürler.
s25 Ultra çıktı malum, s24 Ultra aksesuarları bitmeden stoklamak lazım
-
Ben toz mu desem ne desem bahsettiğiniz hissiyatı biliyorum, yaşıyorum. Yıkıyorum geçiyor, o yüzden dert etmiyorum. Aksesuarlar yakında biter diye ben de sarı, mor ve beyaz renkleri aldımquote:
Orijinalden alıntı: CooLByeDaha önce silikon almıştım kullanamadım silgi gibi yapışıyor toz topluyor o yüzden elden çıkarttım. Kısmen de bunu bilerek almıştım ama deneyeyim istedim :) Vegan Deri seçeneği de TR ye gelmedi ben görmedim daha doğrusu.
Şimdi Spigen sitesi üzerinden 4 ürün aldım az önce. Ekran koruyucu yenileyeceğim sonunda Spigen Glas.tR EZ Fit HD Ekran koruyucu gelmiş. Birde normalde hiç kullanmadım sadece meraktan Spigen Glas.tR EZ Fit Optik Pro Kamera Lens koruyucu aldım.
Bunlara ek olarak da iphone da kullandığım çok memnun kaldığım Spigen Core Armor Matte Black aldım. Yanına da %20 indirimli oldugu için Spigen Liquid Crystal Clear aldım.
Gelsinler görelim. Ben de yine sizler için yorumlarım. Tavsiyeler için de teşekkürler.
s25 Ultra çıktı malum, s24 Ultra aksesuarları bitmeden stoklamak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Lens koruyucu görüntüyü bozmuyor ama toz alıyor o yüzden kullanamadım. Liquid crystal de sararıyor bu iki ürününden memnun kalamadım spigenin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 3 Şubat 2025; 19:3:50 >
GoldPunchENyoutubeS24 Ultra display coating is peeling offhttps://www.youtube.com/watch?v=qRuFdUgkjNs&feature=youtu.be
Video da hafif kılcal çizikler var. Bence servis sorun etmeyecektir.
Benimkinde baya bir beklettim. Aylardır vardı. Servise yolladım ekranı değişti. Kumlanma Mura sorunu olur mu diye hafif bir stres olmuştu ama sağlam çıktı. Samsung bence çaktırmadan da yeni S24 Ultra panelleri servislerde bizi bekliyor...
Bir diğer dikkatimi çeken su ve yağ itici oleophobic ( lipofobi ) katman ile parmaklarım kupkuru veya ıslak dahi olsa akıcılığa geri döndü. lipofobi gittiğinde ekrandaki sürtünme katsayısı artmıştı. Şimdi cam kısmı parmaklarda yağ gibi akıyor ... Frenleme yapmıyor. Videodaki görsellerden fazlası vardı bende. Baya aylarca bekletmiştim.
S25 Ultra camı farklı olması farklı bir teknolojiye geçilmesinde bir nedeni de acaba bu mu ?
-
Anti yellow kılıf sararıyor mu gerçekten ? Bende biraz pahalı ama alıp almamak konusunda düşüncelerim vardı. S24 ultra ile 7 yıl gitme fikrim var ama ona dayanabilecek bir kılıf var mı bakıyordum :).
Ben ortaya yazayım, isteyen kullanabilir
TCM-5TMZ-Z9ZH-9FY9
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X