Şimdi Ara

s2000 motor kac km gider?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar s2000 motoru kac km ye kadar dayanir? bazi yerlerde baktim 150.000 de biter diyolar acaba bu konuda bi bilgisi olan var mi?

• 154.633 km gider.

NOT:Böyle bir mesajı yine böyle bir başlıkta görmüştüm.Ordan alıntıdır.
  • 150000km s2000le yaparsan zaten sende ne böbrek kalır ne dalak ayrıca sağlam bir fıtık sahibi olursun artık boyun mu belmi sen karar ver.
    emin ol bi s2000 onu kullanandan daha çok km sorunsuz gider=)
  • :D:D yorumlariniz icin tesekkur ederim... fakat ben 2. el bi honda s2000 alicam da hani km sine ona gore bakicaktim... veya nelerine dikkat etmem lasim bi alirken bi bilgisi olan arkadas varsa yardim edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adel1147 -- 20 Eylül 2009; 23:52:43 >
  • motorundan şüpen olmasın alırken ilk sahibi olursa çok iyi olur malum spor araba hırpalana bilir. bakım evraklarını iste en az 2 servise sok arabayı iyice baktır.
  • Motor konusunda sıkıntın olmaz, lakin fazla kurcalanmamış olmasına dikkat et yine de
  • tamam herkeze yorumlari icin tesekkur ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scooter 70 km yol gider mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O araba hırpalanmadan kullanılamaz galiba.En son Temmuz'da Bursa'da dizel Corolla ile kapıştık S2000 le.

Kapışma 100 metre falan sürdü.Sonra göremedik S2000 i O nasıl kalkıştır,nasıl hızlanıştır anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

O araba hırpalanmadan kullanılamaz galiba.En son Temmuz'da Bursa'da dizel Corolla ile kapıştık S2000 le.

Kapışma 100 metre falan sürdü.Sonra göremedik S2000 i O nasıl kalkıştır,nasıl hızlanıştır anlamadım

ben de corollanın dikizinde s2000 kayboldu sandım
  • S2K deelmiydi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerm

quote:

O araba hırpalanmadan kullanılamaz galiba.En son Temmuz'da Bursa'da dizel Corolla ile kapıştık S2000 le.

rüyalarda buluşuruz

• difransiyelinde sorun olabiliyormuş galiba.motordan önce orayı araştırın.
  • quote:

quote:

Bi ayrıntıyı atladım Yeşil yandıktan 4-5 sn. sonra başladı o basmaya

Aynı hikaye bizde Twingo, karşıda WRX STi ile de yaşandı.Bu sefer subarucu merhametliydi, 7-8 sn bekledi.Biz twingoyla bastık kaçıyoruz, sonra yanımızdan 4 tekerden birden pati atan bişey geçti .. Wrx miş

• anladım ağabey!
    don kişot misali yel değirmenlerine bulaşmayı seviyorsun yani....
  • quote:

anladım ağabey!
    don kişot misali yel değirmenlerine bulaşmayı seviyorsun yani....

İkisinde de yolcu koltuğundaydım.Benim bacanaklar Don kişot ne yapalım.
    />
    vs

vs.

Corollayı bilmiyorum da ,Twingo 60 beygir 90 küsür tork

Edit:resim ekleme hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B49CD3050 -- 21 Eylül 2009; 18:47:16 >

• :D:D konuyu fazla carpitmasak arkdaslar... kullanan arkadaslardan neleri dikkat etmem gerekio satin alirken bi diferansiyel e dikkat edicem. motora falan baska? yani 70.000 km de var bi tane s2000 onu alsam mi? hani km si cok mu siizin yorumunuz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adel1147

:D:D konuyu fazla carpitmasak arkdaslar... kullanan arkadaslardan neleri dikkat etmem gerekio satin alirken bi diferansiyel e dikkat edicem. motora falan baska? yani 70.000 km de var bi tane s2000 onu alsam mi? hani km si cok mu siizin yorumunuz nedir?

Çarpılmaz yahu
  • Şu twingonun antenini de dikiz aynasından başka takacak yer bulamamışlar ya, helal olsun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Şu twingonun antenini de dikiz aynasından başka takacak yer bulamamışlar ya, helal olsun!!!

Yahu yer mi var? Tavan kople açılıyor zaten

Uzun yolda karşıdan rüzgar esiyosa 5 e geçirmiyo velet.4 le abanacaksın

Twingoyu çok sevdim ben,küçücük fıcıcık içi dolu turşucuk hesabı.Arka koltuklar en arkadayken,ön koltukları komple yatırınca 2m lik bi yatak elde etmiş oluyosun.Ayrıca bacanağın twingoda sistem de var.Camları falan titriyor. Tam eğlencelik araba yani

• eğer bunun kadar güzelse çok gider :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.