forumda elimden geldigi kadar aradım taradım ama bulamadım hatta google da bile turkce ingilizce aradım istedigim seyi bulamadım... bir umut diye DH ye b asvuruyorum simdide bakalm ya kısmet :)
1 gün once spectec b/g sd wifi kartim geldi. qtek s100 ppc min hafıza kartını cıkardım. kartın beraberinde gelen cd den setup ı kurdum. tabi haliyle activesync ile telefona da yuklendi biseler.. sonra kartı taktım ppc ye soft reset cektim acildi.. ben bi program vs cikmasini bekliyordum ama olmadi. sagi solu kurcalayayim derken start/settings/connections/network cards kısmına girince configure wirelss networks basligindaki bi menu cıktı.. menudede bizim komsudaki wireless..
XXXXX available network to acces: All avalaible Automatically connect to non preferred networks : tıklı
bu durumda.. komsudaki modemin isaretinin ustune gelip connect diyorum.. bekle bekle baglanamıyor.. diyorum acaba bi yerlerde baska ayarlarmı yapmam lazım.. tabi burda karistircak baya biseler var ama hangi birisi.. kombinasyon cok fazla... acaba oncesinde baska bi yerlerden baska ayarlarmı yapmak lazım ki??
mesela use server assigned ip yi isaretliyorum, baglantiyi secip connect diyorum ama ip alamadıgının mesajı cıkıyor.
mesela baska yerdeki bi ayarda su sekilde: Authentication: open data encryption: WEP the key is provided for me automatically: tıklı use IEE 802.1x network acces control: PEAP
(( ayarları bu sekilde yazdım ama hangisi ne demek hicbir fikrim yok ))
Sanırım baya uzun ve ayrıntılı olmak kaydıyla derdimi anlatabildim. Acvaba komsunun modemi sifreli onun icinmi baglanamıyorum? yoksa benm ppc de bi wireless ayarı eksik y anlısmı... cunku karıstırmadıgım yer kalmadı wireless network card ayarlarında :s
Vakit verip okuyan arkadaslara tesekkurler. Bilgisini veya yorumu olacak arkadaslarin cevabini bekliyorum.