Şimdi Ara

S> XIGMATEG UTGARD Pleksi Case

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık> XIGMATEG UTGARD pleksi pencereli kasa.

2. bilgisayarımda kullandığım kasaydı, AeroCool Xpredator 2 Black'e geçince boşa çıktığı için satıyorum.

Fanlarının tümü üzerinde ve sorunsuz, kasanın kutusu harici eksiği de yok ve montaj vidalarını da yanında vereceğim. Sadece fanlarını çıkarıp satsam bile iyi para ederdi ama ihtiyacı olan birine gitmesi için fiyatı oldukça uygun tutuyorum.

Fotoğraflar ürüne aittir, kozmetik olarak 7/10 durumda diyebilirim. Kırığı döküğü yamuğu yoktur. Sadece fotoğraflarda görüldüğü gibi pleksi pencerede bir kaç tane simetrik çizik mevcut; pleksili kapak kenarda dururken ütü kazasına kurban gidince böyle olmuştu

Fan kontrolcülerden biri hiç çalışmıyordu en son, diğeri fanları çalıştırıyor fakat kontrol etmiyordu diye hatırlıyorum. Bir de kasanın üst kısmı, yani düğmelerinin olduğu kısım sabitlenmiştir. Tüm ihtiyaçları karşılabilecek özellikte bir kasadır, alacak olan kişiyi pişman etmez.

Sadece İstanbul Tuzla'da elden teslim edilebilir.

Fiyat: 88 TL

S> XIGMATEG UTGARD Pleksi CaseS> XIGMATEG UTGARD Pleksi CaseS> XIGMATEG UTGARD Pleksi Case S> XIGMATEG UTGARD Pleksi Case
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Kasa güzelmiş ama yer uzak . Kargoda kasa kadar tutar. Hayırlı satışlar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EDIT: Direk link veriyim uğraşmaya değmez üstteki arkadaşla
    https://forum.donanimhaber.com/bozuk-urun-satan-sahis-ekir--128940578

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 21 Mart 2018; 16:2:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.