Şimdi Ara

S Voice (ONLY ICS) ve Galaxy S3 Items

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler XDA de geziyordum S 3 konusunda birkaç S3 exclusive şeyler buldum sizede paylaşmadan olmaz

S Voice çalışıyormuş direkt S3 ün rom undan koparıp almışlar : BURDAN

Galaxy S 3 teki 6 wallpaper BURDAN

Galaxy S 3 teki yeni Over The Horizon ringtone u... muhteşem.. ve orijinal yine S3 ün system klasöründen alınma BURDAN

eğer sizde birşeyler bulursanız XDA den ya da ordan burdan lütfen paylaşınız !

---

S3 teki maximum parlaklıktaki beyaz çok kötü.. S 2 daha iyi valla.

soldan sağa: S2 - NOTE - S3 - ONE X

6 wallpaper mış bu da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Mayıs 2012; 23:31:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Şu da live wallpaper

http://dl.dropbox.com/u/51759059/S3_live_wallp.apk

süper
  • teşekkur ederim paylaşımlar için.yanlız S voice apk sini telefona attım.paket ayrıştırmada hata dedi yanlız o olmadı. . .
  • S voice yüklendi açılıyor ama ses analizi yaparken kapanıyor.

edit: çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 19 Mayıs 2012; 21:05:06 >
  • birde ben deneyeyim şimdi
  • Ayrıca s3 için şu an paylaşılan rom da ülke olan türkiye var acaba neden türkiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

S voice yüklendi açılıyor ama ses analizi yaparken kapanıyor.

edit: çalışıyor

bende paket ayrıştırmada hata diyor.siz nasıl yaptınız.(galaxy S 2.3.6 stock rom) kullanıyorum
  • quote:

Ayrıca s3 için şu an paylaşılan rom da ülke olan türkiye var acaba neden türkiye

turkcell rom
  • Application Not Installed diyor OFF!!!
  • s2lere nasıl yükleyemediniz anlamadım. benim ideos x5 e bile yüklendi ve çalışıyor. ics rom yüklü bende. belki sadece icsde çalışıyordur. 2.3.6 var bende diyen arkadaş için..
  • gingerbread de çalışmıyor denemeyin boşuna ICS istiyor.. bende ICS var ama app not installed !
  • S3 teki tüm audio dosyaları.. BURDAN

XDA coştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Mayıs 2012; 22:14:38 >
  • paylaşımlar süper... çok teşekkürler dostlar...
  • beyler yeni wallpaperlar geldi bunalr orijinal bu sefer..

• Cyanogen mod9 yüklü bende 4.0 altı çalışmaz. Ayrıca ilk rom da geldi Geliştiricilerin ellerinde cihazlar var samsung bide bana gönderse sitemde o kadar reklamı var
  • quote:

Cyanogen mod9 yüklü bende 4.0 altı çalışmaz. Ayrıca ilk rom da geldi Geliştiricilerin ellerinde cihazlar var samsung bide bana gönderse sitemde o kadar reklamı var

o yüzden mi bende yüklenmiyor ?... peki yükleme dosyası üzeirnde değişiklik yapılabilirmi stock rom lardada yüklenebilsin diye ?.. çünkü çok isitiyom yahu !

edit: 3 gün önce gsmarenaya s2 vs s3 konusu eklenmiş.. kamera kalitesi aynı fakat ço kdikakt ederseniz s3 teki renkler çok çok az daha canlı ve vibrant. bunun dışında bişey yok.. birde video daki odaklanma daha iyi s3 te.. anında focuslanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 19 Mayıs 2012; 23:06:25 >

• İleri de belki birşey yaparlar. s3 ün resim kalitesi one x e göre çok iyi keskin fotoğraflar çekiyor ama s2 ile karşılaştırmasına detaylı bakmadım.
  • adam bana XXLPD ye upgrade yap ve s voice ı yükle dedi.. ne alaka ?... benim öyle bir niyetimde yok ayrıca.. vaktim yok o tür şeylere..
  • tahmin ettiğimiz gibi S III deki uygulamalar diğer android kullancılar için uyarlanmaya yavas yavas başlandı.

O değilde beyaz ekran görüntüleri gercekden can sıkıcı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.