|
Yama Durumu: Yama şu an tamamlanmış durumda ancak bazı satırlarda yapay zekânın hatalı veya tutarsız çevirileri (özellikle özel terimler ve diyaloglarda) hâlâ bulunabilir. Örneğin, Mercenaries = Paralı Askerler, Scorcher = Beyin Yakan, bazı problemli çevirilen yerleri elimden geldiğince düzelttim, ancak kalan küçük hatalar oyunu oynadıkça fark edilecek. Bu yamaya uğraşmamın tek bir sebebi var 5 asır önceki SOC yaması Enhanced edition da çalışmıyor, Eski Clear sky Türkçe yaması çalışıyor ondan ötürü Clear sky yaması hazırlamayacağım, eğer Call Of Prypiatın eski yaması çalışmazsa maalesef yeniden uğraşacağım. Nasıl kurulur: STALKER Shadow of Chornobyl - EE klasörünü açınız arşivin içindeki tüm dosyaları oyunun ana klasörüne atınız. -STALKER Shadow of Chornobyl - EE --gamedata --fsgame_soc.ltx İndirme linki: https://dosya.co/7gifolsqbks2/STALKER_Shadow_of_Chornobyl_-_EE.zip.html //24.10.2025 20:29 Güncelleme #1:Wild Terratories(bar) bölgesindeki yamalar büyük çoğunluğu düzelti düzeltilmeyenleri yeniden fixlemeye çalışacağım. Güncelleme #2:Wild Terratories(bar) bölgesindeki görev kısmı galiba düzeldi Güncelleme #3:Önceki indirme bulut servisi bozuk çıktı dosyalarımı güncellemiyormuş başka bir servis deniyorum. Güncelleme #4:Military Warehouse bölgesindeki çevirirler düzeltildi. Son güncelleme #5: Arkadaşlar çeviriyi düzelte düzelte oynadım en son güncellemem de problemsiz bitirdim galiba bir problem yok yamada. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glapnak -- 26 Ekim 2025; 21:36:9 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

Hızlı